Basszus, reggel mikor felkeltem már leesett hogy az angol C-s vekidről beszéltél :D úgy látszik Mumtaz emlékezetkiesése megfertőzött engem is... :) amúgy néztem a vekidet a használtautó hirdetésen és fennakadt a szemem hogy 138ezer km... ugye nem ennyi volt benn? :-)
Vennék (mit vennék, megveszem) egy teljes garnitúra hátsó elektromos ablak szerkezetet motorral, vezetékekkel ill. hátsó ajtóba való gombokkal (aki látta már a szekeret, az tudja, a középkonzolt már régebben sikerült megvásárolni akkor 3,5K-ért) és tudni szeretném, mi kellhet még hozzá, mert akkor egybe pakoltatom a többivel, mert Angliából jön, és még belefér a DHL-es csomiba. Illetve hát jó lenne, hogy akkor már működjön rendesen, ne csak ott díszelegjen, mint az ülésfűtés gombok, a 4 elektromos ablak vezérlő, vagy a ködlámpa gomb. Mindet be kéne kötni, de nincs ki betegye. (Mumtaz?) Ebből ami fontos most, az az elektromos ablak lesz, ha van valakinek valami infója, please email me...
Helló nekem van egy 2001 B Vectrám amiben automata klima van és van egy olyan problémám hogy nem megy a levegő keringtetés csak kilences fokozaton tehát vagy maximum vagy semmi. Arra már rájöttem hogy a ventilátor motor elektronikájával lehet a gond és , hogy ott van a pollen szűrő alatt motor térbe a ventilátor motorra ráépítve csak még nem szereltem ki. valaki olyan segítsen nekem aki már szedet szét ilyet mert arra vagyok kíváncsi hogy mit kell leszerelni és mire kell figyelni hogy hozzá lehessen férni.
őőő, mégse. előző hsz-edből kiderült hogy benzines szóval visszavonnám hogy tudok tippelni. egyébként Passat 2.5 v6 TDI-re gondoltam... na de milyen vekid van neked még? hányat tartottál te otthon a sufniban heee??? :-D
Holnap már repülök vissza közel 3 hét után..... :-( Előbb szólsz akkor megoldottuk volna....de még akad v6 itt a fórumon-és tőlem sem szabadultok meg-elvégre még van 1 vekim is,ami remélem beindul ennyi állás után.... :-D
A gumik 2db semperit és 2db yokohama:205/60R15-nagyon jók-bár már a haver árulja őket az autósboltban.....
Nick,ööö-ez sor 6,(nem v6)-bár nem bömbi-abból rengeteg volt,de az állapotuk lehangoló,bár laikusoknak tip-top állapotuak voltak.... Egy 2001-es 530D-nél én is leragadtam,de pár telefon után kiderült a 165k futásteljesítmény valójában 478k... :-o
Mumtaz az első kör 1 talin a tiéd lesz... ;-)
Gondolkodtam én is s80-ban,és 3.0v6 faceliftes omiban,de nem igazán találtam arra érdemeset....-valamint dízelt akartam,de ugye az autó menjen csak benyával... :-)
Kár hogy kiléptél a VekiB tulajok köréből, kiváncsi vagyok mi lett az utódja. Az enyémet egy hátsókerekes BMW-re cserélném csak nyugodt szívvel, az összes többi autó egyszerűen csúnyább. :)
Akkor nem egyezik az ízlésünk, ha a Tiéd V6, az nem lehet bömös. :)
oké... :) De nekem Cali v6 van :D Kérhetek valamit? De lehet tudod fejből: hányas főfékhenger van a v6okonÍ?23as vagy 25ös? Meg meg tudnád nekem mérni, hogy a szervo dob milyen széles a főfékhenger nélkül?
Eladtad a V6ot???? De miért??? 500eért??? Magyarországon vagy már? Épp most akartam kérni egy fotót a motorteredről, hogy hogy van megoldva már egy két v6 dolog a b vekinen... :(((((
Na mi a fene. szopattad itt a népet hogy szuzukít veszel mi? aztán még ráadásul el sem árulja hogy mit vett, a pofátlan fajtáját nekiJJe!! Na de viccet félretéve. GRATULÁLOK AZ ÚJ SZERZEMÉNYHEZ. Legyen benne sok örömöd, bár úgy nézem, ez már elkezdődött :-)) leirásod alapján még lenne is 1 tippem hogy mi lehet az új szörny....
Sajnáltam,de bevallom már nem akartam rá költeni-klímát ismét megnézetni az elejét rendbe rakni+újra fújatni az egész autót.....és éppen miért v6 ,és ugye jövőre jön a keményebb sarc rá fasszopó kormányunknak hála,így ára a béka segge alatt van.... :-((
A suzukinál bőven megadták volna a millát-de köszönöm amire nekem az autó kell-abba a képbe nem illik bele.... ;-)
Nos az új szerzemény már a garázsban áll,igaz neccesen 5 cm az elejétől 10 a seggétől....
902 km ment ma bele és lenyűgözött.... ;-)
Vasárnap majd teszek föl róla pár képet akkor már több időm lesz(faszom Anglia)....
Addig is Jocót és Vladot megnyugtatva v6(nagyobb és erősebb mint a veki,bixenon,full bőr-még a kormány és az összes fejtámla is elektromos,összkerekes-nem audi,annyi kütyü van benne,hogy még a fedélzetit sem tudom kezelni.... :-))