Köszi a múltkori segítségetek a Viasattal kapcsolatban...
De most megint kérném itt a nagyközönség segítségét.
Nem tudtok olyan linkeket adni nekem, amiken találok jó minőségű (min 800x600) képeket, elsősorban ST hajókról (azon belül elsősorban a Sovereign osztályról :)) ).
Szóval nagyon jól jönne nekem az ilyen, légyszives segítsetek.
Nevem talán egy kicsit megtévesztő, de én is nagy trekkie vagyok. Én a mozifilmeken keresztül szerettem meg később kinn az Usaban néztem a sorozatot. Mióta hazajöttem nem láttam egy epizódot sem. Segítsetek, hol lehet megnézni angolul v. magyarul a sorozatokat? Ezekhez a tv adókhoz én analfabéta vagyok. Szóval hol lehet fogni őket stb.
Ha valakit érdekel meg lehet rendelni Angliából (amazon.co.uk) a ST Generationst dvd-n magyar szinkronnal. Mondjuk mono, de az angol hangsáv nagyon jól szól.
látta valaki a mai voyager-t? (sat1)
lehet, hogy csak azért, mert kb. egy hónapja nem láttam treket, (a péntek este nem éppen a kedvenc idősávom tv-nézés szempontjából...)
de szerintem elég korrekt rész volt, ilyenből jöhetne még sok.
végre volt valami történet is.
sajna viasat3-hoz még nem volt szerencsém, úgyhogy nekem marad a sat1. :-(
Orulok, hogy egyre tobben vagyunk, talan ujra felpezsdul kisse az elet a forumon.:) Viasat 3 rulz.
Szerintem van ra esely, hogy a Voyager sikersorozatta valjon Magyarorszagon, ha nem is tul nagy a hatalmas latin-amerikai domping mellett. Mindenesetre ahogy a kornyezetemben latom, kik 'kaptak' ra a Voyagerre...:)) Szoval biztato a helyzet. Most pedig, hogy hivatalosan is elindult a Viasat 3, es elkezdtek ismetelni, ez csak jo lehet, hiszen meg tobb emberhez jut el, akik az elejetol tudjak majd kovetni a storyt. Es ha lesz nezettseg, az bizony nagyon rulz lenne.:)) Talan meg megeljuk, hogy Deep Space Kilencet is vetitenek magyarul!:)) Roppant kozhelyesenen/elcsepelten hangzik, de lehet, hogy az uj evezredre tortenik vmi Magyarorszagon trek ugyben?:))
Mindenkinek boldog uj evet kivanok, sok sikert a harmadik evezredben!:)
Van egy jóhírem a Viasattal kapcsolatban. Tegnap éjjel belebotlottam a Viasat3-on a Total Recall cimű sci-fi sorozat első epizódjába. A sorozatot 1999-ben kezdték el, és tavaly-idén ment a PRO7-en is. Bár az alapszituációban erősen keveredik Emlékmás és a Szárnyas Fejvadász sztorija, de a végül egy jó kis sorozatot hoztak ki belőle. Azoknak, akiknek van Viasatja, csak ajánlani tudom. Adásidő: péntek 20.05 és szombat hajnal 1.55.
Helló Srácok,BUÉK mindenkinek! Sajna még semmi elérhetőség nincs. A viasat bejegyzések a lefoglalt domainnevek miatt mutatnak az eurowebre.
Van egy cím: www. viasat.se A Voyagerből csak 3 szezont vettek,ha jó az országos visszhang,megveszik a többi négyet is.
Ehem, én úgy tudom nem hagyták abba, hétköznaponként megy rendesen, szerintem max. a szinkronnal nincsenek még kész (ennyire előre szerintem nem tudnak/akarnak dolgozni). Egyébként a www.viasat3.hu az euroweb oldalára mutat tovább, szóval lesz valami, de pillanatnyilag nem tudok élő elérhetőséget...
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudja e valaki, hogy a Viasat3 folytatja-e valamikor a Voyagert. Mert a 3. szezon közepén hagyták abba ami azért elég furcsa. Sajnos én németül egy szót sem tudok ezért a Sat1-en nem szoktam nézni párszor megpróbáltam de nem bírtam. Ha valaki tudja a Viasat3 elérését (tel,e-mail..) írja meg köszi.
Ez az a kultusz volt Amerikában, akik tömeges öngyilkosságot követtek el, mert így akartak csatlakozni az "anyaűrhajó"-hoz, amelyik szerintük végig ott tanyázott az üstökös másik oldalán, amikor az hetekig "itt" volt Földközelben. (Kb. 2 éve) Mindenki fekete Nike cipőben feküdt holtan.
És erre csináltak egy DS9 epizódot, amelyikben Gul Dukat létrehozott egy kultuszt a Bajor-iaknak, a próféták helyett a Pa-Wraith-ek (sp?) tiszteletére, és ők is majdnem öngyilkosok lettek. (Kira Nerys megakadályozta.) Rajtuk nem volt Nike.
Egy olyan se lenne rossz, ami Picard teázási szokásairól szólna. Az első évadban mondjuk még végig maradna az earl grey-nél, de aztán a másodikban mondjuk egyszer véletlenül rossz lenne a replikátor és tatár teát kapna. Erre rászokna (pedig köztudott dolog, hogy a tatár teának szinte semmi köze az igazihoz), a legénység persze arra gyanakodna, hogy megszállta valaki vagy hogy alakváltó stb. Lehetne bonyolítani a sztorit, hogy pölö Data is rászokik a teázásra és ezen keresztül akar ember lenni, aztán megjönne a Voyager és hozna kazon teát stb. Jó sok lehetőség van még a 23. században, tényleg.
"Starfleet in the 29th Century "
wow.. alig pihentek az emberek a paramountnál, Roddenbery álma mehet a kosárba, még azért lehetne pár ötletet kiaknázni a mostani (25. századi) helyzetből pl: Starship Terix (egy romulán warbird viszontagásgai) :))
És még:
What concept would you like to see for Series V?
19%: A continuation of Voyager
17%: The 'Birth Of The Federation'
37%: Starfleet in the 29th Century
19%: Something else
8%: Let Star Trek rest a while
Jé tényleg, az ötszázadik...meg kellett volna ünnepelni valami jó fajta tablettással..vagy legalább a radiohead topicba kellett volna elsütni. Na mindegy. Csak hogy ne legyek off (már az vagyok mondjuk)
Jonathan Frakes to direct Trek X?
The Dark Horizons Web site reported that Star Trek script coordinator Lolita Fatjo told an SF convention in England that Jonathan Frakes would direct the 10th Trek movie. Frakes, who played Cmdr. Riker in and directed the last two Trek movies, has remained noncommittal about Trek X. Fatjo added that it's unlikely filming will begin before impending actors' and writers' trikes next spring and summer.
Fatjo also reportedly said there is a "very high possibility" that the upcoming fifth Star Trek television series will occur in the time period before that of the original Trek series. She said casting will begin for the new series later this month.
Fatjo also denied rumors that Paramount was considering a film based on Star Trek: Deep Space Nine, Dark Horizons reported.
Már régóta be kellett volna ide néznem,csak aztán mindig elfelejtettem. Szal én is nagy trekker vagy inkább trekkie voltam, csak a Voyager abszolút elvette a kedvemet. kb. a Think Tanknál fulladtam ki, azt mondtam magamnak, eből elég, én ezt már csak azért nézem, mert trek, amúgy az egész nulla.
Azóta egy darab Voy-t nem láttam, mást meg nem adnak, úgyhogy kénytelen vagyok kb havonta videóról megnézni egy TNg-t vagy Ds9-et. Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor lesz egint az oszrákon vagy a sat1-en tng vagy ds? Főleg a DS9 hetedik éve hiányzik , mert csak a második felét láttam.
Amúgy azt különösen nem bírom, hogy a sat1-en már vagy 5x leadták este nagyfilmként a Dark Frontiert, ami méltán pályázhatna minden idők legszürkébb, legunalmasabb epizódja címére.
Nem tudjátok, lesz még TNG-s film? És mi lett végül az 5.(6.) sorozattal?
Hétfőtől péntekig 1815-kor, ismétlés este 10 óra körül, ez elég változó... (2150, 2240 ma, 2345 holnap, stb) A port.hu oldalon ott van a pontos műsoruk!
Kiderült, hogy nálunk is van Viasat. Namásrmost, én egy marha nagy Star Trek fan vagyok, de azt nem tudom, hogy milyen időpontokban megy a Voyager az adón. Köszi a válaszokat!