Keresés

Részletes keresés

PoliBili Creative Commons License 2011.04.15 0 0 605

Nem elhinni kell hanem belátni.Csak értelmezd azt amit mondott, nem nehéz.

Hol mondta, hogy a halálát kívánja?

Előzmény: Csahoss (603)
Mantis Screamer Creative Commons License 2011.04.15 0 0 604

Egy évet nem vetnék össze nyolccal.

Az nekem is eszembe jutott, hogy bár 1998-2002 között valóban vezetve volt az ország, 2002-ben buktak. Azonkívül hogy éppen csalás is lehetett benne, mindenképp szép teljesítmény volt a harmatgyenge Meggyesyt heveny orbándemonizálás mellett (ezt el szokás felejteni mikor az indulatok eredetéről beszélünk) felöltöztetni az esküvőre hogy aztán kellő időben lapátra tegyék.

De ez most nem fog menni, a legegyszerűbb szavazó is tudja, az a nyolc év igenis elsősorban felelős a mai állapotokért és nem fogja elfelejteni három év múlva sem.

"Sajnos a többség még mindig érzelmek és hit alapján választ"

Persze, mert a többség nem gazdasági elemző, ráadásul azok is hazudnak vagy legalább csúsztatnak vagy téévednek ha kell.

"Ha megtették volna, 2010-ben eredménytelen lett volna a választás."

Lehet, én 2010-ben szavaztam utoljára, de egyébként nem tudom mire lett volna jó egy érvénytelen választás. A politikusok becsületesek lettek volna ettől ? Megállt volna a CHF árfolyam 190-nél (vagy mennyi volt) ? Nem 55 % lenne most a foglalkoztatási ráta ?

Előzmény: Törölt nick (575)
Csahoss Creative Commons License 2011.04.15 0 0 603

és ki az aki ezt elhiszi?

Előzmény: PoliBili (601)
asta Creative Commons License 2011.04.15 0 0 602

Egyszer már leírtam, de megismétlem itt is: most a Fidesz kapott hatalmas lehetőséget arra, hogy végre békét teremtsen. Nagyra értékeltem volna, ha képes lett volna berekeszteni a 10 éve folyó harcot és gyűlölködést.

Nem tette meg, sőt gerjeszti tovább is. Az embernek az az érzése, hogy direkt provolkálnak és alig várják, hogy a másik oldalon elszakadjon a cérna. Mikor pedig szakad, akkor fennhangon sivítoznak potosan az ellen a jelenség ellen, amit ők naponta művelnek.

A Fidesz van hatalmi pozicióban, mégpedig hatalmas támogatottsággal, nyugodtan lehetett volna kompromisszumkész. Mindenkinek ez lett volna az érdeke.

Mostanra már egyáltalán nem értem, mi a céljuk ezzel? Vagy nincs cél, csak butaságból? Nem tudom.

Előzmény: nemezis 2 (582)
PoliBili Creative Commons License 2011.04.15 0 0 601

Ugyanis ő nem kívánja Horn halálát.

Előzmény: PoliBili (599)
kon_Troll Creative Commons License 2011.04.15 0 0 600

A sok egyszerűnek szarul mennek a dolgai, nincs pénz, szar a magánélet, stb. , szóval kell a gyűlölködés mint a falat kenyér :-(

Előzmény: asta (593)
PoliBili Creative Commons License 2011.04.15 0 0 599

Mondta az adófizetők pénzét, de ez nem befolyásolja a KIJELENTÉSÉNEK(nem óhajtásának) az értelmét.

Előzmény: Törölt nick (598)
asta Creative Commons License 2011.04.15 0 0 596

Ezt mantrázom évek óta.....nem is értem, miért csodálkozik bárki, hogy ilyenné vált a közbeszéd. És a sok rettenetes mondat végül tettlegessé fajulhat.

Kinek az érdeke ez?

Előzmény: Törölt nick (579)
PoliBili Creative Commons License 2011.04.15 0 0 595

Én is szeretlek. :)

Előzmény: Törölt nick (592)
asta Creative Commons License 2011.04.15 0 0 593

Nem arról van szó, hogy bárki  nem értené meg Wittner indulatait. Nagyonis érthető, mégis beteges. Vannak mások, akik ezt normálisan fel tudták dolgozni, de ez sem neki róható fel. Ő nem tudta feldolgozni és én nem is csodálkozom ezen.

A baj csak az, hogy ő pillanatnyilag a kormányzó párt képviselője, és mint ilyen rendez nyilvános gyűlölet rohamokat. És ettől senki nem határolódott el.

Ezzel legitimálják a beteges gyűlölködést, amelyet a sok egyszerű így igazoltnak hisz.

É ez nagy baj...jóra nem fog vezetni az biztos, ahogy eddig sem.

A gyűlölet a legrombolóbb érzelem.

Előzmény: nemezis 2 (574)
PoliBili Creative Commons License 2011.04.15 0 0 591

A polgárháborút a ballib akarja legjobban.

Ez tény.

Előzmény: G.B.Bejja (584)
PoliBili Creative Commons License 2011.04.15 0 0 589

Hülyeség, csak nem akarod megérteni a mondandóját mert Fideszfóbiád van, ami oersze nem baj csak értelmezz okosan.

Előzmény: Törölt nick (580)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.15 0 0 588

Például így is lehet. Itt, normális hangnemben véleményeket ütköztetni. Hogy néha leírattatik egy-egy dehonesztáló vagy sértő jelző valamelyik közszereplőre az egy dolog, ezt nem szabadna senkinek magára vennie, mert nem neki szól. Általában ebből van mindig a durvulás. 

Tegnap ajánlottalak figyelmébe néhány elvbarátodnak mint példát, nem tudom, sikerrel jártam-e és próbálkoztak-e azóta a tükör előtt saját magukon szégyenkezni és elolvasni a hozzászólásaidat. Lehet, felesleges volt a jótanács.... 

G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.15 0 0 587

Miért pont én, miért pont most,miért pont az én szemetem/kipufogógázom/szabálytalankodásom számít, stb...

Majd ha mindenki azt fogja érezni, hogy neki kell kezdeni nem szemetelni, nem gyűlölködni, nem szabálytalankodni, és el is kezdi, akkor jó lesz.

Lesz ?

asta Creative Commons License 2011.04.15 0 0 586

Én pedig Wittnert nem tartom a parlamentbe valónak. Mit képvisel? Csak a saját beteg lelkét és a gyűlöletet. Méltatlan.

Megmaradhatott volna  56 jelképének és tiszteletre méltó emblémának.

Nem ő a hibás, hanem, aki ilyen helyzetbe hozta.

Előzmény: nemezis 2 (554)
G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.15 0 0 585

Köszi....:))

Előzmény: Törölt nick (580)
G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.15 0 0 584

és nem hinném, hogy bárki polgárháborút akarna ebben az országban. 

Ebben ne legyél biztos, a többi OK.

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.15 0 0 583

Gondolom azt elfelejti közölni a tűfejű istenbarma, hogy Gyurcsány kapásból elhatárolódott ezektől a kijelentésektől és kimondóiktól is. Olyan jó még mindig sarat dobálni felé, imádja ezt a fidesz. Addig sem kell az ország valós gondjaival foglalkozni és kormányozni, ne hogy kiderüljön amit amúgy is tud mindenki: a fidesz nem ért semmihez, csak a meddő szájtépéshez. 

Előzmény: Törölt nick (577)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.15 0 0 582

Én meg teljesen egyetértek Veled.

Ezt mindenkinek meg kell(ene) értenie.

Ez nem megy, hogy ellenséget lássunk egymásban.

Ez önpusztítás.

Senkinek nem érdeke.

A kérdés, hol és hogyan kezdjük.

Mi mindnyájan......

G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.15 0 0 581

Nekem az fáj legjobban, hogy én is igy látom Orbánt és társait, ENNEK ELLENÉRE úgy gondoltam, nem baj, hogy ők jönnek, mert  mostaztánmáregészbiztosan csinálnak valami jót , nem lehet, hogy nem.

És tessék...

Úgyhogy most már nem csak a pökhendiség és az arrogancia miatt nem szeretem őket. 

Előzmény: Törölt nick (575)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.15 0 0 579

Teljesen megértem.

De akkor a jobboldal is értse meg: indulat indulatot szül, már azokban, akik arra fogékonyak. Nem értek velük egyet se pro, se kontra. Se Wittnerrel, se azokkal, akik Orbánt akarják kilőni. Mi a francot akarunk az erőszaktól? Hogy majd megoldja a problémáinkat? Fenét! Max újabb erőszakot indukál és nem hinném, hogy bárki polgárháborút akarna ebben az országban. 

G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.15 0 0 578

Az indulatának jogosságát az értheti meg, aki néhányszor elvittek kivégezni...

Lehet.

Egyet is értenék, ha Göncz Árpádra is vonatkozna.

Az én gyerekkoromat elvette, tönkretette, az életemet pedig meghatározta 1956.

Ennek ellenére nem tudok igy gyűlölködni. Szerintem erre születni kell.

nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.15 0 0 576

Nekem meg ez:

Ők gyűlölnek. Őszintén. Mi, liberálisok pedig képtelenek vagyunk kimondani, amit szerintem valójában érzünk, hogy mi még sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket. (Kornis Mihály, 1993)

Előzmény: Törölt nick (565)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.15 0 0 575

Állítólag - sok jobber szerint - 98 és 2002 között Orbán eredményesen és jól vezette az országot. Aztán láss csodát 2002-ben lapátra került. Tudom szoci ármány és csalás, még véletlenül sem a kis-nagy ember és pártja pökhendi arroganciája és nagyképűsége a semmire. 

Hogy ki jönne helyette? Akár ezek is. A szar helyett 2010-ben is képes volt a magyar nép szart választani, mert nem volt más. Megteszi ezt újra, ha kell, csak az számít, ki ígéri neki a nagyobbat amiben éppen hinni akar. Sajnos a többség még mindig érzelmek és hit alapján választ, nem képes ezt egy röpke percre sem félretenni. Ha megtették volna, 2010-ben eredménytelen lett volna a választás. Nekem momentán piszkosul mindegy lenne, hogy hívják a miniszterelnököt, ha tenné a dolgát rendesen. Orbánnak elfelejteném az összes hazugságát és köpönyegforgatását, a gerinctelenségeit, ha látnék eredményeket, de hát ugye azzal adós még mindig, pedig egy év elteltével valaminek azért látszani kéne, de csak szarabb lett a helyzet, viszont hangzatos és fennkölt magyarkodó lózungokkal, pótcselekvésekkel tele a padlás, mint például az alkotmányozás. A többiről meg már nem is beszélnék, mert minek. Fölösleges. Azt már bizonyították, hogy nem jobbak a szociknál. 

Előzmény: Mantis Screamer (570)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.15 0 0 574

Olvastam.

Mondtam, nem szerencsés, nem oda való.

Az indulatának jogosságát az értheti meg, aki néhányszor elvittek kivégezni...

Előzmény: G.B.Bejja (567)
G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.15 0 0 573

A-lap-tör-vény.

Nem tudom, az alaptörvénybíróság mit szól hozzá ?! 

Előzmény: Törölt nick (572)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.15 0 0 572

Alkotmány? Ne káromkodjunk már!

Gondolom a fideszes taknyolmányra gondoltál. :))

Előzmény: G.B.Bejja (571)
G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.15 0 0 571

Ha így folytatjátok, még 3 évig max.... 

Na erre ne vegyél te be semmit.

Új alkotmány ?????!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (569)
Mantis Screamer Creative Commons License 2011.04.15 0 0 570

Ha ennyire vágod a futurét megmondanád, ki jön 3 év múlva ? Mesterházy ? Gyurcsány ? Vona ? A sarki fűszeres ?

Előzmény: Törölt nick (569)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.15 0 0 569

"Jópár évig mi határozzuk meg Magyarország sorsának alakulását, jobb, ha hozzászoksz. :)"

Ha így folytatjátok, még 3 évig max.... 

"Vége van a ballib országrontásának!"

O sancta simplicitas!

Előzmény: Törölt nick (544)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!