Na V6 tulajok akkor tudnátok nekem segíteni? A képen látható X hosszúságra volna nekem szükségem.
Köszönöm.
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/090906/V6_Szervodob_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090906/V6_Szervodob_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
Van egy kis gondom. Nem alszik el az ABS visszajelzőm, vagyis nincs ABS-em. Már régebben is csinált ilyet, de egy-egy ujrainditásnál magától megjavult. Most már nem javul meg.....
Nem alszik el a motordiag ikonja sem, eddig az is elaludt gyujtás állásban 2-3 mp mulva. Mikor beindul az autó az csak az ABS marad égve.
Érdemes szétszedni az ABS egységet és átforrasztani a panelt?
Nincs mit. Ha nem így kell, szólj.Ha működik, akkor is. Vagy lehet, hogy addig más beírja a frankót. De, ha nem mond senki semmit és nem működik, akkor majd megnézem a kocsiban, mert a kocsi kezelési utasításában úgy emlékszem, hogy benne van.
Azt hiszem, hogy az AS gombot kell nyomva tartani, amíg át nem vált a négy darab - jelre (- - - -) és akkor lehet beadni. De az is lehet, hogy kikapcsolt állapotban kell benyomni az AS-t és nyomva tartani, miközben bekapcsolod a rádiót.
Mert nem is úgy kell. Emlékeim szerint négyjegyű a kód. A kód egyes számjegyeit pedig 1-4 számgombokkal lehet beadni. Tehát az első számjegyet az 1-es gombbal, a másodikat a 2-es gombbal, stb... Az egyes gombokat addig kell nyomkodni, amíg a megfelelő szám meg nem jelenik.
Pár napja sikerült vennem egy B Vedtrát. Eddíg nagyon tetszik, jobb mint az előző...fényévekkel, remélem nem is lesz vele gond csak ritkán és kicsi. :)
Viszont a gyári CDR 500 as cd-s rádió aztat írja ki, h "SAFE". Gondolom az előző tulaj, vagy a kereskedő, vagy vki más igazából mind1, elírta a kódot és nem megy. Van kódóm hozzá, csak 1.-6. ig lévő számokon nehéz pl 7-est meg 8 ast ütni.
Helló nekem a ventilátor motort kéne kivennem a B vectrámból mert nem tudom szabályozni a sebességét Digit klima van benne de nem szabályozz ki tudd segbiteni
Hát, azt már nem tudom, hol találtam meg. Egy éve kerestem ilyen adatokat. Bár, az is lehet, h ez a külső átmérő, de 0,81 mm-es falvastagság az kicsi lenne.
Nem igazánennyit mutat-inkább 300k felé,de hidd el 1 jó v6-nak az semmi...... Tegnap vett a haver 1 vr6 golfot majdnem 500k van benne,de még 3.-ban is megkapar pedig a mocijához nem nyultak még-tehát nem kopog-füstöl stb.... ;-)
nem árt valamennyi emelés, hogy leszedd az alján a néhány csavart, meg a kerékjáratnál is szét kell csavarozni, majd legvégül felülről. Aláfeküdni a klasszik módon nem kell. Vidd el egy lakótelep parkolóba, ott kényelmesen meg tudod csinálni ezt a műveletet. (pl Káposztás mellett vannak jó nagy kietlen parkolók...)
Tudtommal igen, mert az első venti a klímáé(fúj), a hátsó pedig a motoré(szívó), és máskülönben nem férsz hozzá. és nem tudod feloldani a rögzítéseket, de az újat még nehezebb akkor berakni.
Basszus, reggel mikor felkeltem már leesett hogy az angol C-s vekidről beszéltél :D úgy látszik Mumtaz emlékezetkiesése megfertőzött engem is... :) amúgy néztem a vekidet a használtautó hirdetésen és fennakadt a szemem hogy 138ezer km... ugye nem ennyi volt benn? :-)
Vennék (mit vennék, megveszem) egy teljes garnitúra hátsó elektromos ablak szerkezetet motorral, vezetékekkel ill. hátsó ajtóba való gombokkal (aki látta már a szekeret, az tudja, a középkonzolt már régebben sikerült megvásárolni akkor 3,5K-ért) és tudni szeretném, mi kellhet még hozzá, mert akkor egybe pakoltatom a többivel, mert Angliából jön, és még belefér a DHL-es csomiba. Illetve hát jó lenne, hogy akkor már működjön rendesen, ne csak ott díszelegjen, mint az ülésfűtés gombok, a 4 elektromos ablak vezérlő, vagy a ködlámpa gomb. Mindet be kéne kötni, de nincs ki betegye. (Mumtaz?) Ebből ami fontos most, az az elektromos ablak lesz, ha van valakinek valami infója, please email me...
Helló nekem van egy 2001 B Vectrám amiben automata klima van és van egy olyan problémám hogy nem megy a levegő keringtetés csak kilences fokozaton tehát vagy maximum vagy semmi. Arra már rájöttem hogy a ventilátor motor elektronikájával lehet a gond és , hogy ott van a pollen szűrő alatt motor térbe a ventilátor motorra ráépítve csak még nem szereltem ki. valaki olyan segítsen nekem aki már szedet szét ilyet mert arra vagyok kíváncsi hogy mit kell leszerelni és mire kell figyelni hogy hozzá lehessen férni.