Regebben elojottek azzal hogy Putyinnak ez a baratnoje meg amaz -, meggyanusitottak azzal a Wendy Denggel is aki a Murdoch felesege volt , es tavaly vagy tavalyelott Ivanka Trumppal nyaralt az Adrian , most meg egy magyar fiu a baratja, tobb mint husz evvel fiatalabb mint o-, ezt csak erdekessegkepp , aztan , vagy kozben , jottek azzal hogy homoszexualis , utanna meg hogy pedofil.
Ezekbol semmi sem jott be , igy elhallgattak a nagy leleplezo mediakok.
"Robert F. Kennedy Jr., miután elhagyta a New York-i Trump Towert, maga számolt be róla, hogy a frissen megválasztott amerikai elnök őt tette meg az oltásbiztonságért felelős bizottság élére. (Robert F. Kennedy az 1968 júniusában megölt igazságügy-miniszter, Robert Kennedy fia.)
A testület azt vizsgálja majd, lehet-e összefüggés a gyerekkori oltások és az autizmus kialakulása között."
a medve volt aki belerángatott :-)
- erre válaszoltam és fejtettem ki az álláspontomat a terheltségről, és a HELA kommunikációs terelésről :-)
Először volt Rosemary elmebetegsége, aminek a kezelését vélték megoldani a lobotomiában :-).
Mivel ön és közveszélyes személy esetében tulajdonképen a mozgáskorlátozottság nem egyértelműen :-) hátrány :-))), tekinthetjük akár sikeresnek is, hogy 86 éves koráig élhetett :-).
Nyilván egy elszabadult elmebeteget régebben lelőttek volna a rendőrök abban az időben :-).
Az együttállás, miszerint a Hopkins egyetem birtokában lévő HELA rákos sejthalmaz és a szabadalom, valamint a 60 éve belőle készített oltóanyagok iránti bizalmi kérdés és üzleti vonatkozásai, valamint egy politikus hajlandósága hogy beálljon egy téveszme szándékos terjesztésébe mint kommunikációs tevékenység, az már csak szintén előbbi következtetéseimet támasztja alá :-).
Tudod van az IDŐ, mint viszonyítási alap, szal a 2. és 3. kuzin szintű házasságok a családban és szegény Rosemary betegsége mind a lobotomia előtt volt.
Oltásokra sok mindent lehet terelni, nyilván ez is a Henrietta Lacks féle oltóanyag történet kommunikációs fedésére szolgáló terelés.
Ilyesmik mögé szerintem tényleg csak zsarolható, pénzéhes, valamint beteg személyek állhatnak be.
mondod te hogy etikátlan amikor TE HOZTAD be érvnek hogy lobotomiat hajtottak végre rajta (azt ami persze kihagytad hogy éppen azzal változtatták egy elmebeteg ronccsá)
gúnyt űzni nem célom, és etikátlan mások magán vonatkozású adatait közszemlére tenni, legfőként az egészségügyi vonatkozásúakat, viszont... itt egy közismert politikai családról, közszereplőkről és befolyásos emberekről van szó.
Csak annyit, hogy unokatestvéri házasságok több esetben előfordultak a családban.
Kikérte magának a vádakat, Hillary Clinton feltétlen imádójaként írt Streepről, akit egyik üzenetében a "liberálisoktól hemzsegő" Hollywood egyik legtúlértékeltebb színésznőjének nevezett.