Gratulálok a Merci tankhoz...szép darab, sok örömet hozzá. A régebbi merci kormányok nem tetszettek nekem sem. Viszont cserélhető. Egy SzFvári kereskedésben egyik nap láttam egy iszonyú sárga, öreg C-180 as AMG mercit...szerelem főleg a kormányába...
Más kategória valóban.... A picsába-nekem is a kormány ami nem jön be rajta...... :-D Gépre raktuk -lekérdeztük és valós egygazdás 230120-al hoztam el.....ami reális.... De gyere nyugodtan aztán megyünk 1 próba kört.... :-)
Az egyik haver kérdezte,mert az ismerőséé és ő adná el....szabolcsi az autó,és szerinte egyben van....Ha érdekel megadom a haverom számát és esetleg elkéred a srác elérhetőségét.....
Nohát, mi a fene! nem néztem volna ki belőled hogy Mergát veszel. de azé tény ami tény, elég jól hangzik amit irtál róla. Mikor is lesz az a 2 hónapos téli szabi? asszem meglátogatlak majd :-D futásteljesitménye mennyi amúgy a gépnek? ezeket a merciket azért szokták hajkurászni elég sokat.... 1 dolog van ami szerintem baromi randa benne: a kormány :D fából fejszével különbet hasitanék :-D összességben szép. nem vectra, de szép. igazából sosem szerettem a merciket, de még megváltozhat a véleményem :-) balesetmentes közlekedést kivánok vele! (meg persze mindennel amit vezetsz)
Majd ha otthol leszek ismét akkor teszek föl képet róla.... Nem tudom....Első pár km után nem hittem....most azt mondom olyan 1 szinten lehetnek mind dinamizmus,mind v-max....Annyiban jobb,hogy jobban szigetelt és nem is érzed a tempót benne-1 nagy hajó.....Arra leszek kiváncsi,hogy télen lesz-e olyan az összkerék,mint anno az audi alatt..... Az alkatrész árak viszont nem veki kategória.....olajból is 8liter kellesz bele....
A vekire 54720 lett volna a mergára 81400 lesz......megoldjuk valahogy...
A fogyasztása olyan 10.4 körül volt állandó klímával-tempósan,de legalább 80-as tank van alatta....és még ami tetszett nem melegszik föl úgy mint a veki-tehát a ventinlátor még nem is dolgozott.....
Viszont a vekivel körbeautóznám(17 mázsa üresen)....1-2 előzés után az elején meggondoltam,mert a veki jobban kilőtt.... :-)
Fateromnak van egy 17tds isuzu astrája 300.000-km-el(180.000-et került bele nálunk) soha semmi gond nem volt a motorjával!Volt szerencsém a nyáron menni vele 800 km-t 4,6-ot eszik...Szerintem ennek örülj,mert az a kocsi ezért jó, nem pedig azért mert hú de megy....Annyi pénzt kéne rákölteni h valami érezhető változás legyen(ha lenne egyáltalán) hogy akkor már inkább tényleg egy másik autót......Egyébként hallottam már h 82-ről Chippel lehet 101-et csinálni, csak kérdem én h ennek van e értelme?
Veci V6: Csak nem Taxizni akarsz? Ezzel engem is megleptél csak kiváncsiságból Mercire mennyi lesz az adó?:)
Pedig nem...... Csaloka a kep-de majd eccer eloben eldontheted es geppel meg is nezheted.... Meg nehogymaa -ha igy latszott volna megvegyem-le volt ellenorizve rendesen.... :-)
1.7TD isuzu Veci Szeretnék egy kis teljesítmény növekedést,nagyobb nyomaték meg ilyenek mit lehet kezdeni egy 96-os évjáratú mocival? Persze nem akarom kinyírni az autót!
Nekem az omi ültettve volt és itt a C-s veki alatt is van(anélkül a V6 veki verte messziről)de nincs és nem is volt toronymerevítőm soha....mk3 momdeónál visz
Nem találtam bevállalható dízelt ill. ami volt az 3 m felett-hitelt pedig hanyagolom:amit fognék az üzemanyagon a dízelnél-elvinné a szervíz-így egyértelmű volt,hogy marad a benyás üzem.....
Toronymerevítő csak az ültetés után szükséges, mivel akkor a futóműből érkező erők előszlása, iránya megváltozik, és ez károsan hathat a rugóstag felfogatására. Ezen többleterőket (melyek az autó középvonala felé hatnak) hivatott felvenni a toronymerevítő. Gyári futóművel sztem nincs rá szükség, de Te tudod.... vagy lesz valami tunning? :D
Mivel eléggé körbe van építve, így sajnos nem sikerült tökéletesen pontos adatokat mérnem. Az általad kérdezett X távolságra csak kb-t tudok mondani:olyan 115-120 mm Remélem, hogy ezzel segítettem.
Egy Merga!!!!!! Na erre nem is gondoltam volna............!!!!!!!! Nagy szép kis vas gratula hozzá mégegyszer! Én a helyedben ki sem szállnék belőle:-)