Keresés

Részletes keresés

repeta111 Creative Commons License 2005.09.01 0 0 2014

Szia Zsófi!

Nagyon köszi az infot! Igazából nem is amiatt igzulok, hogy éhen maradunk, azért szeretem ezt a kajálós részt, mert addig legalább telik valamivel az idő!

Egyébként milyen volt a nyaralás? Hogyan éreztétek magatokat? Melyik szállodában voltatok?

Mi már tavaly voltunk Sharm-ban, úgyhogy idén már duplázunk! :-)

Előzmény: Zsozso... (2010)
OTP TRAVEL-HELP Creative Commons License 2005.09.01 0 0 2013

ezek szerint nem voltam teljesen érthető. Tehát: az akcióink mindíg frissítve vannak. Ezeket egy másik menüpont alatt találod meg.

Az oldal közepén van egy nagy, villogó reklám, az aktuális "Csak repülőtéri illetéket fizet!" akciónkkal, erre kattintva is az akciókhoz lehet jutni.

Remélem segítettem! :o)

Előzmény: -hanyi- (2012)
-hanyi- Creative Commons License 2005.09.01 0 0 2012

Nem egy nagy kaland legalább  az akciókat frissíteni.

(akár  naponta, óránként, realtime)

Telfonálgatni, besétálni, - ez már olyan múlt századi.    :-)

Előzmény: OTP TRAVEL-HELP (2009)
Zsozso... Creative Commons License 2005.09.01 0 0 2011

Szia Doug Boutabi!

Köszi, de csak most olvastam el a leveled, és tegnap reggel jöttünk haza SAJNOS Sharmrból!

Egyébként nekem nagyon-nagyon tetszett, szívesen maradtunk volna még legalább két hetet...

Azért köszi mindent!

Üdv.: Zsófi

Előzmény: Doug_Butabi (1956)
Zsozso... Creative Commons License 2005.09.01 0 0 2010

Szia !

Mi tegnap reggel értünk haza Sharmból, és mi is Sky Europe-al voltunk.

Ne izgulj, mert fogtok kaját kapni, akármikor is indul a gépetek. Odafelé 21:25kor indultunk, fél óra múlva hozták a vacsit.  Visszafelé pedig hajnalban, akkor pedit ugyanúgy a reggelit.

Úgyhogy lesz kaja a gépen ez tuti!

Üdv.: Zsófi

UI: Ha valami kérdésed van még, csak kérdezz! 

Előzmény: repeta111 (2004)
OTP TRAVEL-HELP Creative Commons License 2005.09.01 0 0 2009

Kedves Hanyi!

jelen pillanatban Neked és kbarbarának is igaza van! Amit Te találtál a neten az egy általános leírás, vagyis ez a rész a katalógusunkból van kimásolva. Mivel ez a katalógus, ezért ezt nem tudjuk és nem is fogjuk frissíteni, hiszen ez így jelent meg nyomtatásban, illetve ez mostanáig így is volt érvényben. Az akciós ajánlatoknál illetve a reklám bannereken találjátok meg az aktuális akcióinkat, vagy a 297-1900 telefonszámon is szívesen adunk felvilágosítást illetve természetesen bármelyik irodánkban segítenek.

Tehát az jelenlegi akciónk értelmében szeptember 08,15, és 22-i indulásoknál nem kell fizetni sem a vízum, sem az üdülőhelyi díjat.

Üdv

Ági

Előzmény: -hanyi- (2006)
harcsavadászné Creative Commons License 2005.09.01 0 0 2008
Sziasztok!

Van valakinek ANTINAL tablettája ?
Vevő lennék rá!

Harcsavadászné
kbarbara Creative Commons License 2005.09.01 0 0 2007

Gondolom nem frissítették az oldalt. Kérdezd meg az egyik OTP Traveles irodát !

Előzmény: -hanyi- (2006)
-hanyi- Creative Commons License 2005.09.01 0 0 2006

Háááát... itten mást írnak!

Előzmény: kbarbara (2005)
kbarbara Creative Commons License 2005.09.01 0 0 2005

Sziasztok !

Ha most szeretnétek Sharmra utazni, akkor az OTP Travelt tudom ajánlani Nektek. Csak a részvételi díjat kell fizetni+ a reptéri illetéket. Ingyen kapod a vízumot, és nincsen sem kerozin felár, sem üdülőhelyi díj. Szerintem nagyon csábító! Mi is gondolkodunk, hogy kivel menjünk, de eddig ez a legjobb...

Ezeket szeptember 22.-i indulásig garantálják.

Aki tud jobbat, írjon nekem !

Köszi : B.

repeta111 Creative Commons License 2005.09.01 0 0 2004

Segítség!!!

Tegnap tudtam meg, hogy SkyEurope járattal utazuk Sharmba. Ez azt jelenti, hogy nem fogunk az út során kaját kapni??? Vagy az ilyen charter gépekre más szabály vonatkozik mint a sima fapados járatokra?

Tud valaki valami okosat mondani ez ügyben?

Köszi!

cie Creative Commons License 2005.08.30 0 0 2003

Köszi!

Megnéztem. Eldöntjük. Minenesetre ha ezzel próbálkozunk akkor mindenképpen leírom a tapasztaltakat.

Előzmény: tsundi (2002)
tsundi Creative Commons License 2005.08.30 0 0 2002

ingyenes vízum info ld. -hanyi- hozzászólását (1645)

Előzmény: cie (1999)
cie Creative Commons License 2005.08.29 0 0 2001

Nem bántottuk. Kitettük a kertbe.

rags Creative Commons License 2005.08.29 0 0 2000
A gekkót nem szabad bántani, megeszi a többi betévedő kis rovart!!!
Előzmény: cie (1999)
cie Creative Commons License 2005.08.29 0 0 1999

A takarítássalis így jártunk. Egyik nap hattyúk meg szívek a törülközőből hajtva másnap...

Lehet, hogy most ezután a vízumfajta után kellene kutakodnunk?

Megérkezésünkkor volt egy háziállatunk is. Nem igazán tudom behatárolni a gyíknál pici nagyobbacska állatka futkosott a plafonon. Lehet, hogy a londiner engedte be, mert nem adtunk neki borravalót?

Szóltunk a recepcióra. Fél órán keresztül vártunk, de semmi. Elintéztük saját hatáskörben.

csimpok7 Creative Commons License 2005.08.29 0 0 1998
Igen, ez az előre beszedett baksis (vagy üdülőhelyi díj...) durva lehúzás, még ha tegyük fel kapna is pénzt belőle a takarító, recepciós, londiner, stb., akkor is honnan tudnja hogy mi most éppen abba a csoportba tartozunk. Kipróbáltam, hogy egyik nap letettem az asztalra 10 fontot a takarítónak, szinte csillogott a szoba és tökéletes rend; másnap nem adtam semmit és mintha odahányták volna a cuccokat a szobába...

A vízumról pedig annyit, hogy amint belép a csarnokba az ember egyből 3 bankba botlik egymás mellett, amelyeken nagy betűkkel szerepel: Visa 15$. Ettől kezdve szerintem senkinek nem megterhelő egy számot angolul bemondani. Nem is beszélve arról, hogy van valami ingyenes Sinai-visa, amiről nem sokat tudok, úgyhogy inkább nem kockáztattam meg.
Előzmény: cie (1997)
cie Creative Commons License 2005.08.29 0 0 1997

Sziasztok!

Most ezekenek a válaszoknak a tekintetében fogok visszamenni az irodába!!!

Tavaly voltunk Sharmba. A csoport, úgy hogy mindenkinek az iroda intézte várt feleslegesen  1 órát a reptéren mire mindenki előkerült és a vízumot beragasztgatták, lepecsételték és a kártyát megírtuk. Ez idő alatt tényleg meg lehetett volna enni kint. Gondoltam idén ezzel is spótolhatnánk egy kicsit.

A baksissal úgy jártunk, mint minden K. T. utas, hogy beszedték tőlünk mondván kell adni a londinernek meg a recepciósoknak. Odaadtuk. Mikor felvitték a szobánkba a csomagokat tartották a markukat a borravalóért. Erre elmagyaráztam neki, hogy mi már odaadtuk az idegenvezetőnek kérje tőle. CSak később kapcsoltam, hogy azt nem is nekik gyűjthették össze. (Extra bevétel) Pedig azon a 2-3 dolláron nem múlott volna semmi. Elfért volna már a többi "2-3 dollár" melett. Abban a pillanatban nagyon mérges voltam, hogy még ez is csak pénzt akar kicsikarni az emberből. Igazán a baksis volt a felháborító csak nem ott csapódott le a dühöm ahol kellette volna. 

OTP TRAVEL-HELP Creative Commons License 2005.08.29 0 0 1996

Kedves WePi,

engedd meg, hogy egy-két dologban kiegészítsem a hozzászólásodat. Azt látom visszaolvasgatva a hozzászólásaidat, hogy egyszer negatív élmény ért egy utazási irodával kapcsolatban és ezen elég nehezen teszed túl magadat. Kérlek, egyet vegyél figyelembe. Az utazási irodáknak és főleg az OTP Travelnek NEM célja az utasok átverése és hidd el ezt nem csak "hazabeszélés" miatt mondom, hiszen én nemcsak utasokkal dolgozom, hanem partnerekkel is és ez az általános vélemény.

Irodánk egy magyar tulajdonú cég és nekünk ezen a piacon kell hosszútávon teljesítenünk, nekünk nem érdekünk, hogy egy utas egyszer utazzon velünk és többet soha, mert átverve érzi magát! Szerencsére nagyon sok törzsutasunk van akik évek óta csak velünk utaznak!

Ha figyelte valaki mostanában az akcióinkat észrevehette, hogy bizonyos időpontokban ingyen vízumot adunk utasainknak.

Az OTP Travel az egyetlen utazási iroda jelen pillanatban Magyarországon, aki már itt, a budapesti repülőtéren vízumoztatja vendégeit, tehát kint a sharm el sheikh-i repülőtéren valóban nem kell sorbanállni, hiszen már a chartergépen kiosztják a légiutaskísérők az általad is említett űrlapot (landing card), amihez irodánk egy kis kitöltési segédletet is ad a repülőjeggyel egyidőben. Így a repülőgépen kitöltött űrlapokkal és az útlevélbe már beragasztott vízummal azonnal a határőrökhöz lehet menni.

Tehát mégegyszer, aki nem akarja, annak nem kötelező nálunk venni a vízumot, de hidd el, hogy nagyon sok, nyelveket nem beszélő, vagy nem gyakorlott utazó vendégnek nagy segítség ez a megoldás!

Ha bármilyen kérdés felmerül ezzel kapcsolatban, szívesen segítek!

Üdv

Ági

Előzmény: Törölt nick (1992)
OTP TRAVEL-HELP Creative Commons License 2005.08.29 0 0 1995

Kedves harcsavadászné!

Ha bármiben segíthetünk kérlek hívj fel a 297-1900 telefonszámon mindent megbeszélünk! Természetesen mindent megoldunk. Csak tájékozatatás képpen: sehol sem szerepel nálunk kötelezően fizetendő költségként a vizum! Ha bármilyen félretájékoztatást kaptál azért elnézésedet kérjük és utánajárunk a dolgoknak, de ehhez kérem a segítségedet!

Köszönettel

Ági

Előzmény: harcsavadászné (1990)
seastar Creative Commons License 2005.08.27 0 0 1994

Szia panszil!

Köszi a sok infot,hasznosítjuk...:)

Előzmény: panszil (1984)
harcsavadászné Creative Commons License 2005.08.27 0 0 1991
Sziasztok!
Csak néhány napja olvasom a hozzászólásokat, de nagyon sok hasznos dolgot megtudtam tőletek!
Párommal együtt szeptember végére, vagy októberre tervezzük az utazást Sharm El Sheikh-be. Mivel eddig még soha nem jártunk Egyiptomban érdeklődve olvasok minden hozzászólást szállodákról ,tengerpartról, vízumról stb.
Valaki megtudja mondani hogy milyen lehetőség van Sharm El Sheikh-ben TENGERI HORGÁSZATRA?
Nagyon megköszönném az információt!
harcsavadászné Creative Commons License 2005.08.27 0 0 1990
Sziasztok!
Telefonon én is rákérdeztem az OTP Travelnél a vízumra, és mondtam hogy én szeretném a reptéren megvenni, erre azt a választ kaptam hogy nem lehet mert a csoport nem fog rám várni amíg én a vízumot intézem.
Egyébként az ügyintéző még a legújabb akciós árakkal sem votl tisztában, a régi katalógus árat mondta nekem holott a neten már az új akciós árak votlak fennt.
Előzmény: cie (1987)
csimpok7 Creative Commons License 2005.08.26 0 0 1989
OTP-nél is egy kis győzködés után engedik, hogy kint fizesd. Légy erőszakos.
Előzmény: repeta111 (1988)
repeta111 Creative Commons License 2005.08.26 0 0 1988
Ez azért érdekes, mert én itt a fórumon egyre több irodáról hallottam, hogy nem köteleznek a vízum kifizetésére. Mi Kartagonál fizettünk be, és nem volt semmi gond ezzel. Sőt! Eleve meg is kérdezték, hogy náluk akarjuk-e intézni a vízumot.
cie Creative Commons License 2005.08.26 0 0 1987

Sziasztok!

Engem a vízum kérdés érdekelne. Olvastam, hogy kint is meg lehet venni.

Viszont az iroda azt mondja, hogy a vízum is beletartozik a kötelezően fizetendő költségekbe. Tehát neki mindenképpen ki kell fizetnem az összeget, mert kötelező.

Az összeg miatt pedig nem lenne mindegy.

Mit tegyek?

repeta111 Creative Commons License 2005.08.26 0 0 1986

Ne izgulj, második hétre is fogunk hagyni még programokat!!!! :-)

A hazai itóka pedig természetesen mindig jól jön! :-)))

Előzmény: ekasa (1983)
ekasa Creative Commons License 2005.08.26 0 0 1985
halottunk= hallottunk :-)
Előzmény: ekasa (1983)
panszil Creative Commons License 2005.08.26 0 0 1984

Szia!

Vannak olyan szobák amik a medencére néznek. Mi nem voltunk annyira messze. Elsőre ok volt a szoba, senki sem cseréltetett abban a csoportban. Mi földszinten voltunk, nem is vágytam emeletire...

A part 400 m, tényleg csak a főúton kell átmenni aztán végig a másik szállodán. Mennek buszok időközönként, de fölösleges várni rá. Tényleg nem messze.

Hoteldisco. Szinte üres volt mikor voltunk. Elég messze van a szobáktól, nem hiszem hogy behallatszana.

AI-be tartozott reggel, délben este egy palack víz. Helyi alkoholos italok (bor, sör - a sörük nekem nagyon ízlett) és üdítők, Coca-cola, Sprite, Fanta. A medencénél pedig rostos italok és ugyanezen alkoholosak. A kávé szörnyű, az eszpresszóért fizetni kell.

Szerintem ennyi.

Előzmény: seastar (1977)
ekasa Creative Commons License 2005.08.26 0 0 1983

Szia repeta111!

Eddig is sok hasznos információt kaptam tőled,

az meg külön öröm, hogy akkor lesztek és ott,

amikor mi megyünk. Majd egy kis hazai itóka mellett

szívesen vennénk, ha megosztanátok velünk élmé-

nyeiteket és tapasztalaitokat. Szeretnénk sok programot

csinálni, halottunk olyan lehetőségről is, hogy lehet 8-10

személyes hajót bérelni jó áron egy kis horgászattal egybe-

kötve. Ha ilyet szeretnétek ti is, várjatok meg minket is!

Üdv. ekasa

Előzmény: repeta111 (1978)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!