Keresés

Részletes keresés

Dob Creative Commons License 2001.01.08 0 0 925
A Star Trek trivian szokott valaki játszani??? Elég jól teszteli ki mennyire para St ügyben. Van minden bene , TOS,TNG,DS9,A filmek, meg persze Voy
Vóbert Creative Commons License 2001.01.08 0 0 924
Kösz, de sajna nem tudok (nem is akarok) fogni szlovákot, de van egy tuti képernyőkimélőm tele repülő star trek hajókkal és zenével. Ha kell valakinek, akkor irjon vagy jelezzen valahogy, elküldöm.
Dob Creative Commons License 2001.01.08 0 0 923
Valamelyik Szlovák adón nyomták régebben. Egy részt néztem ,de elég poénos volt szlovákul. Máshol nem tudom adják-e.
Előzmény: Vóbert (921)
Vóbert Creative Commons License 2001.01.08 0 0 922
Egyébként nem tudom igazán, hogy mi a bajotok a Voy-al, nekem tetszik, (lehet, hogy csak azért, mert csak ezt tudom nézni).De gondoljatok csak a szingularitásos részre, vagy amikor kiszabaditják 7 of 9-t a borgok fogságából. Szerintem azok a részek sem rosszak.
Egyébként én elsösorban DS9 rajongó vagyok, de már régen nem láttam egy részt sem.(sajna)
Vóbert Creative Commons License 2001.01.08 0 0 921
Sziasztok!

Nagy Star Trek rajongó vagyok, de sajnos csak most adódott meg a lehetôség, hogy irjak is valamit. Ezúton is szeretnék hozzájárulni az 1000 eléréséhez.

Egyébként tudtok valamilyen lehetöséget Star Trek nézésére a Viasat3-on és a Sat1-en kivul, mert én mást még nem találtam.

Dob Creative Commons License 2001.01.07 0 0 920
Jaja. Egyedüli felüdülés, ha valaki nagy név szerepel az epizódban (Barclay,Riker, Troi, LaForge vagy visszatérő ember (ferrengik, Kes..), illetve ha valaki a régiek közül rendezi a részeket. (Amikben a fent említett szereplők visszajönnek, sokszor ezek a "neves" vén rókák rendezik őket) És az némileg feldobja a részt. De tényleg kicsit uncsi részek vannak benne (főleg hogy most a Sat1 ismétli a részeket)
Előzmény: Red Squad (919)
Red Squad Creative Commons License 2001.01.07 0 0 919
Eeegen, de a legeslegfőbb probléma az, hogy a Braga-Berman-Moore trió és a többiek bebetonozták magukat, és így párszáz rész után már egyáltalán nem meglepő, hogy semmi újat nem tudnak mondani.
Előzmény: Chtka (918)
Chtka Creative Commons License 2001.01.07 0 0 918
A fő probléma a Voy-jal szerintem az, hogy időről időre elfelejtkeznek a karakterek jelleméről, kapcsolataikról, stb. Mi történt pl. Paris és Torres között? Mi lett azzal a szállal? Az Extreme Risk részre gondolok, ahol Paris helyett Chakotay ápolgatja Torres lelkét. De nem ez az egyetlen ilyen eset. A DS9 szerintem azért volt zseniális, mert kihasználták a szereplők kapcsolatát a történetek építésében. A Voyager egy nagyon jó felütéssel indít a Maquie-k és a Star Fleet legénység közötti konfliktussal, de ez teljesen elhalt az idők folyamán. (Pontosabban egyszer előjött, a Worst Case Scenario című epizódban, ami egy nagyon jól sikerült rész.)
Rocinnte Creative Commons License 2001.01.07 0 0 917
Azelőtt "gyűlölted" és mondtad rá hogy "baromság" mielőtt egy pillanatot is láttál volna belőle olyan nyelven amit értesz? Ráadásul csak azért, mert egy nő a kapitány?
Egyébként SZVSZ vannak benne nagyon jó, érdekes és elgondolkodtató részek. Tényleg. Csak kevés, és nehéz rátalálni a mondanivalóra.
Előzmény: marci_17 (916)
marci_17 Creative Commons License 2001.01.06 0 0 916
Én is csatklakozom az elöttem szólóhoz németül én sem nézem mert nem tudok németül és angol az eredti de ha már nem angol akkor legyen magyar. A Voyagert amíg a Viasat3 el nem kezdte adni gyűlöltem, női kapitány?? ekkora baromságot mondtam de miután megnéztem nagyon tetszett de nálam még mindig a tng viszi a pálmát. Dehát ugye az újságban leírtak alapján a Viasat3 az egész Voyagert megszándékozik venni.
Vegetable Creative Commons License 2001.01.06 0 0 915
Részemről német adót nem nézek... Ugyanis angolt próbálok megtanulni, és gyakorláshoz jobb a TNG, mint a nyelvkönyv szövege magnóra véve :)
Előzmény: Red Squad (913)
Red Squad Creative Commons License 2001.01.06 0 0 914
Volt egy voy rész, ami tetszett, amikor az alienek a voy-múzeummal szórakoztak és a dokit reaktiválták és végül rekonstruálták az eseményeket, ha jól emlékszem.

És az még poénos is volt, lásd gonosz crew.

Red Squad Creative Commons License 2001.01.06 0 0 913
nagyon szeretem a német tng-t. (nyilván, mert úgy hallottam először)
Picard hangja szerintem abszolút telitalálat.
Előzmény: Vegetable (911)
mrzool Creative Commons License 2001.01.06 0 0 912
Oke, neked is van velemenyed.

En nem tudom egy az egyben utalni a Voyt. Mert igenis vannak szorakoztato epizodok.:)) Valahogy ugy vagyok a Voyagerrel, hogy evadokra tudnam bontani: pl. a 6. szerintem rossz. Nagyon. Viszont a kozepe tetszik, 3-4. evad rulz. Bar ez a szemelyes velemenyem.:)

Előzmény: Red Squad (910)
Vegetable Creative Commons License 2001.01.06 0 0 911
TNG rulz! :o))))) Nem tudsz valakit, akinek megvan az összes rész? Akár videon, akár CDn, és akár keverve magyarul-angolul, csak német ne legyen :(
Előzmény: Red Squad (910)
Red Squad Creative Commons License 2001.01.06 0 0 910
spoiler ugyben lehetne egy javaslatom? Voyagerről egyáltalán ne beszéljetek....:)))
Ilyen egyszerű.

A Voyt szvsz ott rontották el, hogy semmit újat nem találtak ki. Az egész annyira borzasztóan egykaptafára van. A legtöbb konfliktus vagy teljesen erőltett, mesterkélt vagy tiszta TOS ill. TNG utánérzés. Ezek után az első 5 perc elteltével, mikorra elvileg megteremtődött a feszültség, már át is lehet kapcsolni, mert vagy 100% biztonsággal megsejthető a végkifejlet vagy tökéletesen érdektelen.

(Bocs, ha valakinek a lelkébe gázoltam. Én a radikális Voy-ellenesek közé tartozom. A többség talán csak a mérsékeltek közé? Vagy csak túlságosan szerettem a TNG-t?)

Előzmény: mrzool (909)
mrzool Creative Commons License 2001.01.06 0 0 909
Szerintem ezzel nem spoilereztel sokat (azt leszamitva, hogy major spoiler:)))), mert aki nem tudja mirol van szo, nem latta a DS9-t, az ugyse erti.:)))

Tenyleg, most akkor mi legyen spoiler ugyben? Mert ugyebar Viasat3... Legyen ugy, hogy csak a magyarul leadott Voy-okrol beszelunk, amig be nem erik a Sat1-et? Vagy mi a javaslatod?

Ha mar Voy: szerintem ott rontottak el nagyon, hogy a 4. evad vegen megkaptak a technologiat, amivel hipp-hipp hazamehetnenek. Onnantol kezdve minden mas mar csak szenvedes...

Előzmény: LtGlove (908)
LtGlove Creative Commons License 2001.01.06 0 0 908
Már bocsánat, de Dukat és Sikso egy helyen vannak ( de ennyit a spolierről ). És ha valaha esélye van annak, hogy bármilyen formában Sikso ( és van, ld. DS9 - What you leave behind ) akkor igaz kicsit kevesebb, de Dukatnak is van esélye a visszatérésre és ha ösztöneim nem csalnak az új sorozat 3-4 szezonja táján lesz ilyen jellegű epizód ( vagy epizódok ).
És mint olyan szerintem DAX se tünt el örökre, még találkozunk vele és lehet, hogy hamarabb mint hinnénk.

Ami a Voyagert illeti, én mindig beleesek abba a hibába, hogy elgondolkozok, akárcsak egy pillanatra is, hogy : "- Mi van most, negyedik szezon ? Hét szezon van, akkor most se jutnak haza ! "

Nagyoreg Creative Commons License 2001.01.05 0 0 907
Ja és Garak mindig is sokkal szimpatikusabb volt nekem (bár kétségtelen, hogy főgonosznak Dukat isteni...)
Előzmény: Nagyoreg (906)
Nagyoreg Creative Commons License 2001.01.05 0 0 906
Gul Dukatnak el kellett pusztulnia, miután azzá lett, ami. Mivel a trek univerzum nem igazán "bírja" az ilyen hatalmas képességekkel rendelkező, bizonyos logikával megmagyarázhatatlan lényeket, el kellett tünnie az univerzumból...

Hajrá 1000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Dob (905)
Dob Creative Commons License 2001.01.05 0 0 905
Ott van még Kes, aki kicsit eltünt (majd késöbb visszajön), mondjuk ő nem is igazán volt szimpatikus. Azonban Gul Dukat kiírtása volt a legnagyobb tragédia a Star Trek történelmében.
Előzmény: startrekfan (904)
startrekfan Creative Commons License 2001.01.05 0 0 904
Mondjuk, ez azért nem egészen igaz, hiszen hosszú-hosszú évek óta a VOY-ban volt az első igazi major szereplő váltás. (7 of 9) Az uccsó ilyen Tasha Yar "kiírása" volt, vagy mondjuk Katherine Pulaski, de helyette is visszajött egy év múlva Beverly Crusher.
Ja, bocs, Jadzia helyett Ezri Dax. (aki egyébként szerintem zseniális volt, kár, hogy csak 1 szezont élt meg.)
Na jó, most már nem törlöm ki, inkább elküldöm, hadd közelítsünk az 1000-hez. :)
Előzmény: Vegetable (903)
Vegetable Creative Commons License 2001.01.05 0 0 903
Na igen... Ráadásul a változatosabb szereplőgárda is ugrott, mert honnan szednének fel más hajókról embereket...
Előzmény: Leki (902)
Leki Creative Commons License 2001.01.05 0 0 902
Én is így értettem, hogy minden részben ugyanaz az alapkonfliktus: találnak valamit vagy találkoznak valakivel/valakikkel, ami általában felcsillantja a reményt a gyors(abb) hazajutásra és az epizód végére mindig megbukik valamin a dolog mert ha sikerülne akkor vége is lehetne rögtön a sorozatnak...
Előzmény: Vegetable (901)
Vegetable Creative Commons License 2001.01.05 0 0 901
Én igen :) De ettől valahogy szappanopera szerü lesz... :)
Előzmény: mrzool (900)
mrzool Creative Commons License 2001.01.04 0 0 900
Te nem akarnal hazajutni?:)))))))))
Előzmény: Leki (898)
Leki Creative Commons License 2001.01.04 0 0 899
900!
Leki Creative Commons License 2001.01.04 0 0 898
Azért nekem már tetszik ez a Voyager is, volt már pár elgondolkoztató rész pl. a szingularitásos, bár kicsit egyhangú hogy mindig csak haza akarnak jutni valahogy...
Előzmény: Nagyoreg (897)
Nagyoreg Creative Commons License 2001.01.04 0 0 897
Már látom is a Paramountos ügyvédek hadát, amint megszállják a cont... Tiszta Microsoft...
Előzmény: mrzool (896)
mrzool Creative Commons License 2001.01.04 0 0 896
Sajnos cimmel en sem tudok szolgalni (csak egy cimet tudok, de ott Voy van, ha erdekel, mail), es azt hiszem nem is nagyon fogsz forumokon cimet hallanni, gondolom nem kell reszleteznem miert nem... A Replikatoron sem veletlenul szunt meg a letoltes.

Ellenben a legjobb modszer, ha ismerosok utjan szerzed be a keresett filmeket /epizodokat. Valamikor januarban lesz Star Trek con, ott biztos talalsz majd illetekes embereket.:)))

Előzmény: Red Squad (895)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!