Nekem ugyan eszembe se jutna a volt Közvágóhíd megállót (most már Kaposszentjakabnak hívják a menetrendben) vasútállomásként aposztrofálni, szerintem Molnár KHFC sem arra gondolt, de abban igazad van, hogy onnan valóban nincs olyan járat, amivel ne lehetne a stadionhoz eljutni.
Abból a megállóból valóban majdnem mindegyik járat jó, de a 10-es azért mégsem, és azt is illenék tudatni, hogy két megállót kell menni a Hársfa utcáig, onnan kb. 200 métert előre a stadion bejáratáig.
De gyalog sem hosszú, ahogy írtad is.
"Soványka győzelem a Vác ellen, de a lényeg most a három pont volt".
Szerintem sokkal jobb volt a Rakoczi es megerdemelten nyerte meg a merkozest. A Vac egyszer jutott el a kapunkig, azt berugtak. nekunk legalab 3 100%helyzetunk volt a golokon kivul!
A fustot egy kigyulladt auto okozta a bejarat elott!
Allohelyekre!!?? HOgy ellenorzik? Szerintem diakkal oda mesz ahova akarsz!!
Az ingyenes diák csak az állórészre szól, amőgy 500. Azt hiszem nem volt ez egy rossz meccs, a legnagyobb baj az volt, hogy valami elképesztően hideg volt, még mindig sajognak az elfagyott lábujjaim :)
Az 1. félidő nekem tetszett, voltak formás támadások, és jókor rúgtúk az 1. gólt is.
Ha a második félidő elején bemegy az a kapufa, sokkal simább lett volna a vége. Bár így sem kellett izgulni, a Vácnak talán egy értékelhető helyzete, ha volt - igaz, azt be is lőtték.
Nem tudjátok mi volt az elején az a nagy füst a tetőről? :)
Reménykedjünk, de ahhoz idegenben is kellene mutatni valamit!
Egyelőre persze készüljünk a kispestiek ellen! Jegyárakról tudsz valamit? (Azt tudom, hogy diákoknak ingyenes, mellesleg dicséretes kezdeményezés!)
Na megkezdődött, RÁKÓCZI-VÁC 2-1!!
Sikerült elfogadhatóvá tenni a talajt, mivel csapadék az utóbbi napokban nem volt tócsák sem voltak igaz sajnos fű is alig van már a pályán. A nézőszám az átlagos 2000-2500 körül mozgott, köztük hat váci fanatikus is megjelent. Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, bár túl sok helyzet nem volt. Az első gól egy szöglet utáni Mező Tomi fejesből esett, a másodikat pedig Oláh Lóri kotorta be az ötösről egy óriási védelmi hiba után. A második félidőben feljött a Vác de csak szépíteni tudtak. Aránylag hajtós meccs volt, ami talán annak is köszönhető, hogy ez a keretek átlagéletkorát tekintve mindkét csapat a legfiatalabbak között van. Tőlünk jól játszott a Lóri, a Máté Petya és a Bank Pisti. Farkas Szmöre is hajtott de sokazt hibázott, és Balassa Peti is lassúnak tűnt. Az egyetlen új igazolás Vizdár Zsolt csak fél percet kapott.
Ja és jó az új eredményjelző is.
Jövő héten nagy meccs következik, reszkess Honvéd:-)
Irány az NB1!
Soványka győzelem a Vác ellen, de a lényeg most a három pont volt. Otthon eddig nyolcból nyolc, az arány remélhetőleg a Honvéd elleni meccs után sem romlik!
HAJRÁKÓCZI!!!
A gyep kinyírásának ugyan nem örülnék, annak azonban feltétlenül, ha 12-én a Honvéd ellen játszanánk, mert most már alig kevesebb mint 100% az esélye, hogy egy barátommal lemegyünk.
A tudomány mai állása szerint mégis lesz meccs. Jelenleg is gyalulják a pályát és nem is vagyunk azon három NBIB-s csapat között, akik halasztást kértek.
Nem örülnék, ha az NB I/B-ben is a csúsztatásos módszerrel élnének halasztás esetén. 19-én nem tudok lemenni Kaposvárra, márpedig szívesebben nézném meg a Rákóczi-Kispest, mint a Rákóczi-Vác meccset.
Azt írja az NB1.hu, hogy a liga pénteken dönt a halasztásról. Eszerint felhívják majd a már úton levő váciakat, hogy nyugodtan megfordulhattok?:-)
Amúgy szerintem biztosan nem lesz meccs. Ma láttam a pályát, még ha el is olvad a hó, olyan sártenger lesz amin ha játszanának totálisan tönkrevágná az amúgy se túl jó talajt.
Mondjuk az eddiginél is jobban tönkrevágni a gyepet azért nem kéne, úgyhogy ha nem javul az időjárás, akkor igenis kérjék a vezetők a meccs elhalasztását!
Amúgy itt még nem írta senki, bár bizonyára tudjátok, hogy az első három tavaszi fordulóban otthon játszunk, és mindegyik meccs pénteken este 6-kor kezdődik.
Szerintem is elindulna a Rákóczi az NB I-ben és ekkora esélyünk nagyon régen volt mint most.
A hétközi edzőmeccs elmaradt és a holnapi MK meccset is elhalasztották. Sőt az összeset az egész megyében. Jó lenne ha a bajnoki rajt nem csúszna.
Bár nem engem kérdeztél, és még csak nem is lakom Kaposváron, de azért hadd válaszoljak! A Somogyi Hírlapban már meginterjúvolták a város és a klub vezetőit is. Szitáról, a polgálmesterről tudni illik, hogy nem mentes bizonyos nagyzási hóbortoktól (mindamellett én nem ismerek nála alkalmasabb embert jelenleg a város vezetésére), így már régi vágya, hogy újra NB I-es csapata legyen Kaposvárnak. Ez abból is kiviláglott, hogy az egyik lelkes támogatója volt annak a titeket és minket egyaránt tiltakozásra késztető elképzelésnek, hogy a Honvéd költözzön Pestről Kaposvárra (tudom, ti elsősorban Szeged ellen tiltakoztatok, de Kaposvár is képben volt, nem kis rémüleünkre, hiszen ez gyakorlatilag a Rákóczi elsorvasztását jelentette volna). Szóval a város vezetése biztos támogatná az élvonalat, más kérdés, hogy ez a támogatás most már jórészt erkölcsi lenne, nem anyagi, hiszen a kaposvári önkormányzat is a nadrágszíj meghúzására kényszerül 2004-ben, ráadásul Szitát aligha kedveli a jelenleg regnáló koalíció, úgyhogy a központi források már a 2002-es választások óta jelentősen elapadtak. Igaz, Szitának van némi tekintélye a városban működő vállalkozások vezetőinek körében, így közvetlen segítséget mégiscsak tud nyújtani.
A klub vezetői 250 millióra becsülték az éves költségvetést az NB I-ben, ami talán elérhető. A főszponzorok: a NABI és a Vegyépszer nem zártak túl sikeres pénzügyi évet 2002-ben (a 2003-as adataikat nem ismerem), de bizonnyal kitartnak mellettünk. Mindent egybevéve nagy kaland lenne az élvonal gazdaságilag is, sportszakmailag is, bár épp egy másik Somogy megyei csapat példája bizonyítja, hogy szűk költségvetéssel is nagy eredményeket lehet elérni a magyar élvonalban.
Bocs a szószátyárságért!
Igazából az Kispest meg a Vasas ugye szinte 100%, hogy bent lesz a 4-ben.
Utána viszont nagy tömörülés van, a Nyíregyháza 31 pontos, nekünk meg a Diósgyőrnek van 28 pontja, és utánunk jön még 4 csapat (6-9. helyig), akinek 26 pontja van... úgyhogy jó szoros a mezőny... még bármi lehet, bármelyik odakerülhet a 3. és a 4. helyre.