Törölt nick
2023.10.15
0 0
2976
Mondtam már.
Az atomfegyver alternatívája 2-3 hónappal hosszabb háború, még több halott amerikai katona .
Így meg több halott civil .
Előzmény: zicharonot (2973)
zicharonot
2023.10.15
-3 1
2973
Na mégegyszer.
Mi volt az alternativa?
Mi ezen a kérdésen ami nem érthető?Kettőnk közül te alázod magad úgy, hogy észre sem veszed. :-)
Előzmény: Törölt nick (2972)
Törölt nick
2023.10.15
0 0
2972
Ne alázd tovább magad!
Az atomot azért vetették be az amerikaiak, hogy megtörjék a japánok ellenállást, ezzel amerikai katonák életét mentsék.
Ehhez 100 ezer civilt mészároltak le.
Gyerekeket, nőket...
Előzmény: zicharonot (2968)
Törölt nick
2023.10.15
0 0
2971
Ha nem volt világos, akkor egyértelműsítem:
-Minden civilek elleni fegyveres atrocitást elítélek.
A kínaiak ellenit is. Az ujgurok ellenit is, s nem sorolom fel az összes nációt.
Előzmény: North Bay (2969)
Törölt nick
2023.10.15
0 0
2966
A terrorbombázások nevükben hordozzák a minősítést.
Hirosima és Nagaszaki lebombázása is emberiség elleni bűntett.
De tudjuk, a történelmet a győztesek írják.
Előzmény: zicharonot (2964)
North Bay
2023.10.15
-6 0
2962
de csak addig a pontig tudom ezt tenni, amíg nem él vissza az erőfölényével. És most ezt kezdi tenni
Hát erről beszélek.
Mivel a propaganda egy önálló hadnem ezt a háborút is el fogják vesziteni az izraeliek bármennyire is győznek katonailag.
Előzmény: kígyószisz (2952)
kígyószisz
2023.10.15
-1 1
2952
Én továbbra is Izraelt támogatom, miután megtámadták, de csak addig a pontig tudom ezt tenni, amíg nem él vissza az erőfölényével. És most ezt kezdi tenni.
Továbbra sem azonosítom a gázai civileket a Hamásszal.
Ráadásul az az érv, ami itt elhangzott, miszerint a Hamász közülük való, nem tér ki a teljes igazságra: már 2006-ban is, amikor a Hamász nyerte ott a választásokat, alulról súrolta az 50 %-ot a támogatottsága.
A gázai palesztinok másik fele tehát már akkor sem értett egyet a Hamásszal, inkább a Fatahot támogatták.
Hogy most mi a helyzet ezzel kapcsolatban, azt nem tudni, mert nem voltak azóta választások.
Az is egy általam elutasított általánosítás, amely össze akarja mosni egész Gáza lakosságát a Hamásszal.
Előzmény: North Bay (2947)
zicharonot
2023.10.15
-3 3
2942
Nem akarlak égetni, nem ennek a topiknak a témája, de hosszú listát tudok mutatni. a korábbiakból bíróság elé kerültek.
Volt olyan, amit közvetlenül láttam, tudom hogy csinálták, a volt kommunisták hogyan mentették át magukat a gazdaságba.
Amúgy a nagyságrend nem mentesít senkit.
Előzmény: _Wisp_ (2932)
zicharonot
2023.10.15
-3 2
2935
Ukránokról van szó nem az oroszokról
Amúgy a gazdaságuk jól profitál a félnótás EU szankciók miatt.
Áluld el ilyen hülye EU vezetést hogyan szedtetek össze.
Amúgy pedig megháromszorozták az araboknak nyújtott segítséget
ezzel tovább finanszírozzák az arab terrort.
Előzmény: Tökössy Izidor (2926)
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!