Elemezném, mert úgysem érted meg és még jobban belekeveredsz!
"Megadja a tiszteletet, csak tagadd meg az MLM-et és térj át másik vallásra! :)" Tehát kiegészítem úgy, hogy megértsd: megadja a tiszteletet, csak szerinte tagadd meg az mlm-et és térj át másik vallásra!
Mariann évekkel ezelőtt egy hirdetésre jelentkezett, ami tisztes munkát és sok pénzt ígért. Elkezdtem, és észre sem vettem, hogy lassan szekta taggá válok - meséli. Egy MLM cégről van szó, és eleinte én is csak azért mentem, mint sokan mások: egy barátom hívott, és tudtam, hogy hülyeség, de nem akartam megbántani. Bámulatos, hogy milyen munkát végeztek rajtam, már a tájékoztató előadás alkalmával. Meggyőztek, hogy tényleg vagyonokat kereshetek, ha árulom a cuccaikat. Már magát az első előadást is profi módon felépítették, volt egy műsorvezető, aki vidám, laza hangulatban, viccelődve elaltatta a gyanakvást, és én is azt hittem, hogy ez egy laza dolog. Már akkor nagyot néztem, amikor az első sor hisztérikusan röhögött a moderátor meglehetősen sekélyes poénjain - persze, meg volt rendezve - a végén pedig felszólította azokat a tagokat, akik már havi 1 milliót keresnek, ezek az illetők (a teremben összegyűltek fele!) aztán szépen kiálltak a színpadra, és megtapsoltatták magukat.
Ugye ismered azt a mondást, hogy hallgattál volna, bölcs maradtál volna? olvasd el újra a kommentemet és értelmezd, hogy az MLM utálók képesek minden fszsággal párhuzamba állítani az MLM-et, még azzal is, hogy vallás... erre jössz és saját magad röhögöd körbe.. Ugye milyen nevetséges, amiket állítotok?.. Így látunk mi is titeket kívülről, ahogy most olvastad a vallomásotokat és ami annyira tetszett neked :)
A nagy öregek nem csak dumáltak, hanem bizonyították, hogy kell nagy súlyokat emelni. Te pedig csak dumálsz a passzív jövedelemről. Egyébként ez nem sportfórum hanem MLM.