Keresés

Részletes keresés

sarkanyrepulo Creative Commons License 2003.06.04 0 0 215
Keretik megnezni, h. kik kialtottak ki magukat benanak/ugyetlennek/rossz jatesnak! Ezutan ugyszinten keretik megtekinteni, h. kik vannak a legjobb 4 / 2 kozott!
Bocsbocs
Csak azert mondom, mert idonkent kicsit rosszul tud esni az ilyesmi.
ZormaC Creative Commons License 2003.05.26 0 0 214
Előzmény: ZormaC (213)
ZormaC Creative Commons License 2003.05.26 0 0 213

itt van a Mária rókája
Előzmény: egmaria (211)
ZormaC Creative Commons License 2003.05.24 0 0 212
Küldd el nekem, majd bereszelem ide.
Előzmény: egmaria (211)
egmaria Creative Commons License 2003.05.24 0 0 211
Sziasztok!

Kepzeljetek most mar en is hozzaszolok. :-)
Van nekem is egy szep allatom Zormi gyüjtemenyehez. De sajna nem tudom hogyan kell ide kepet beszurni (legalabbis nekem nem megy Ctrl C-vel).
Ha megmondjatok hogy kell, megkapjatok a dögöt.
:o)
Maria

JuZo Creative Commons License 2003.05.22 0 0 210
Sziasztok!

A foci engem is érdekelne :-)
De gondolom (én kis naív), majd Sirpi értesít
a témáról...
Mikor, hol, mennyien és mi a tét?

Csáóóó

ZormaC Creative Commons License 2003.05.21 0 0 209
Hát ha e kép alapján kellene életkort becsülnöm az egyes emberekre, számos esetben legalább egy tízest tévednék.

Egyébként nem szerencsés ilyen nyilvános fórumon kibeszélni őket :-) úgyhogy a részleteket majd valamelyik chat szobában...

z.

ps mi van ezzel a focival? csiripelték a madarak, hogy valami tervek készíttetnek ezirányban, ez engem is érdekel ám, szóval mikor lesz? a 14-ei találka másnapja nekem nem igazán fekszik, akkor van a céges sportnap...

Előzmény: Sirpi (208)
Sirpi Creative Commons License 2003.05.21 0 0 208
Sziasztok!

Tegnap találkoztam először ezzel a fotóval, ami az angol offline bajnokságon készült. Gondoltam, beszúrom ide, hogy ezt a társaságot kéne jövőre az egyenpólóban legyalulni :-) Meg amúgy is vicces, hogy egyesek mennyire másképpen néznek ki, mint ahogy elképzeltük. Jó nézegetést!

SiRPi

ZormaC Creative Commons License 2003.05.21 0 0 207
Tökjó lesz a póló. Lelki szemeimmel már látom, hogy jövőre a British Open-re érkező népes magyar csapat ilyen egyenpólóban feszítve vizuálisan lealáz mindenkit, még a játszmák kezdete előtt :-)

z.

Előzmény: PiCuR (205)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.21 0 0 206
200
PiCuR Creative Commons License 2003.05.20 0 0 205
Sziasztok,

kb így fog kinézni a póló...

üdv.,
picur

Sirpi Creative Commons License 2003.05.20 0 0 204
Sziasztok!

Zormac korábbi feladatára szeretnék reagálni, nevezetesen hány helyen keresztezheti egymást két hurok. Leírom, mert aki akarta, az már úgyis megoldotta :-) Szóval ez a szám biztos páros, mert az egyik lufi mentén haladva a másik lufiba be, majd ki, majd be stb. haladunk felváltva, és a végén nem árt kívül lennünk, ha onnan indultunk.
8-nál több keresztezés se lehet, mert 8 olyan lapka van, amin pl. a piros és a sárga keresztezi egymást (2 piros egyenes sárga nagyívvel, 2 sárga egyenes piros nagyívvel, valamint 2 PSPS és 2 SPSP).

Az elméleti legjobb megoldás ezek után az lenne, ha találnánk 4 olyan hurkot, hogy bármelyik bármelyiket 8 helyen keresztezi. Ilyennel jelenleg nem rendelkezem, de van egy szinte jó megoldás (sajna nem az enyém), ami a 4-hurok kirakó optimális megoldásaként szerzett hírnevet. Annyi bibi van vele, hogy a kék és a zöld is csak 6 helyen megy át a sárgán, de 3 színre ez is tökéletes (ha a sárgát hagyjuk ki, természetesen).

Van már ötletem egy teljes megoldásra, de fantázia híján csak progival tudnám megkeresni... Ha lesz némi időm, meg is teszem, addig örüljetek ennek.

Sirpi

ZormaC Creative Commons License 2003.05.19 0 0 203
És ez milyen állat? :-)
Előzmény: Sirpi (202)
Sirpi Creative Commons License 2003.05.19 0 0 202
Sziasztok!

Nagyon nagy mostanában a feszültség a magyar bajnokság miatt, űgyhogy oldásként jöjjön egy ari ábra, amit Egmária ellen csináltam... Hát igen, a fiatalos hév néha elkapja az embert :-)

SiRPi

Törölt nick Creative Commons License 2003.05.18 0 0 201
Akarhogyan is alakult az A csoport ezzel a korbeveressel, tisztaban vagyok vele, hogy nem erdemeltem meg a tovabbjutast. Azt hiszem a lelki bekemnek jot tett volna ha kiesek, megerdemeltem volna amilyen bena vagyok. Nem tudok tiszta szivbol orulni ... na ...

Tudtam hogy nem kellett volna indulnom iden sem ...

ZormaC Creative Commons License 2003.05.14 0 0 200
Való igaz, már emlékszem. Hát ilyen ez a játék. Én is tudnék taláni néhány lépést a papillon elleni játszmáimban, amelyek közül ha csak egyet is jobban lépek meg, akkor ma nem ő az Európa-bajnok. De ez van :-)

z.

Előzmény: Sirpi (198)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.14 0 0 199
Köszi SiRPi, de attol még te jobb vagy nálam ezt remélem tudod (-: . Egyszerüen szerencsém volt, minden (majdnem) ugy sikerült ahogy szerettem volna. Ráadásul a tegnapi meccseim közül csak a 2.kal dicsekedhetek, de abban is csak azzal a bizonyos lépéssel... Egyébként végig Zormac volt a jobb, és ebböl az következik, hogy a jobb nálam... 2tök közül majd eldöntitek ti (-: . Remélem a néhai veszteségek csak a tapasztalathiányon mulhat (hiába közel 1400 meccs, attol még "csak" 7 honapja játszom...)
Sok szerencsét mindenkinek a KO-ban.

Blick

Sirpi Creative Commons License 2003.05.14 0 0 198
Zormac, félreértettél. Az első meccs döntetlen lett, mert ugyan elértem, hogy enyém legyen az első szabad lépés, de nem dobtam el az egyetlen ZKZ-t. Nézd vissza. Simán nyerhettem volna, és erre már akkor rájöttem, ahogy rányomtam az első szabad lépésemre. A második meccsel semmi bajom, ott egyértelmúen nyertél, bár az SZS-t tényleg jó lett volna észrevennem, de akkor és ott ez nem jött össze. Mindenesetre nem agyalok tovább rajta, mert semmi értelme. Jobb voltál 1.3TP-vel, oszt kész. Remélem, valamelyikőtök megnyeri, és akkor legalább elmondhatom, hogy milyen nehéz csoportból estem ki :-)

sirpi (most csak így, kisbetűvel)

Előzmény: ZormaC (197)
ZormaC Creative Commons License 2003.05.14 0 0 197
Köszi.

Mekkora sületlenséget léptem tegnap a második játszmában mindenesetre. Talán kettőt is.

Amúgy tegnap mondtad, hogy sajnálod a mi meccsünkön való elnézésedet (SZS lookalike) - nos az nem az első, hanem a második meccsen volt, tehát az első nem emiatt lett döntetlen :-)

Amúgy még sose játszottam egy KO-nak a felső ágán - igaz, az alsó ág eddig többnyire szerencsét hozott.

--
z.

Előzmény: Sirpi (196)
Sirpi Creative Commons License 2003.05.14 0 0 196
Hali!

Grat mindkettőtöknek, hogy a mostoha körülmények ellenére lejáccottátok, és továbbjutottatok mindketten. Szétizgultam magam... Sok sikert a továbbiakban.

Sirpi

Előzmény: ZormaC (195)
ZormaC Creative Commons License 2003.05.13 0 0 195
hát azért alapból ADSL 384k, chello 512k. Ja és mindkettő szoftver korlát, ha tehát van bent ismerősöd, felnyomható ;-))) de ettől a megbízhatósága nem javul sajna.

z.

Előzmény: Törölt nick (194)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.13 0 0 194
Ja, és ezek után örülök hogy nem UPC Chello-t választottam hanem ADSL-t (((((-:
Szegény Zormac, és a többi Chello-s, kifizetik a 10ezer+ -t, és nem kapnak többen a 8500as ADSL-nél... (félre ne értsétek, nem akarok felvágni azal hogy nekem DSL-em van...)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.13 0 0 193
Valojávan jobb is igy, legalább tudok tanulni, bár jobb lett volna tulesni rajta... Egyébként a gyözelemre hajtok, csak viccböl modtam h 2. akarok lenni. Hiába erös pepe a KO-ban, attol még nem ijedek meg, mert ha esetleeg bejutok, akkor kiderül hogy én milyen vagyok a KO-ban (mert ugye én még sosem voltam ott...). Remélem ha eljutok odáig, akkor pepén is képes leszek tuljutni...

Blick

ZormaC Creative Commons License 2003.05.13 0 0 192
köcsög upc chello. Megint elkefélték a DNS-szerverüket. Valami félelmetes, amit ezek szolgáltatás és minőség helyett produkálni képesek. De simán kiszámláznak 13 forint késedelmi díjat, ha egy napot késik a csekk. Bekaphatják.
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.13 0 0 191
"ne izgulj blick, egyáltalán nem biztos, hogy a pepe bejut az elődöntőbe ;-) "

remenykedtek, mi ?

Előzmény: ZormaC (188)
ZormaC Creative Commons License 2003.05.13 0 0 190
Blick szerint elérhető a szerver. Valóban, az egyetemi hálóról látszik, de itthonról nem. Gáz.
Előzmény: ZormaC (189)
ZormaC Creative Commons License 2003.05.13 0 0 189

A 20.45-re megbeszélt nagy meccs időpontjában (azaz most) döglött a tantrix.com szerver. Pingelhető, de semmi több.

Úgyhogy inkább focit nézek a tv-ben :-)

z.

Előzmény: ZormaC (188)
ZormaC Creative Commons License 2003.05.13 0 0 188
Látom, megindult a zsírozás... ne izgulj blick, egyáltalán nem biztos, hogy a pepe bejut az elődöntőbe ;-)

Amúgy az ilyen szituációkban a fair play lényege, hogy játék közben nem szabad tudni a meccs környezetében rejlő információkról (arról, hogy az aktuális eredménnyel ki jut tovább, ki esik ki, kit hogyan lehet kiejteni, valamint kit hogyan lehet a KO-szakaszban elkerülni), hanem minden körülmények között a nyerésre kell játszani. Ellenkező esetben valaki esetleg azt találja mondani, hogy "hé srácok, ez nem volt fair".

(képzeld el pl a Sirpi miket mondana, ha egy előre megbeszélt békés 24-16 TP-t produkálnánk ma este! :-))) speciel valahol igaza is lenne)

--
z.

Előzmény: Törölt nick (184)
Sirpi Creative Commons License 2003.05.13 0 0 187
Ma este, fél 9, 9 körül
Előzmény: sarkanyrepulo (186)
sarkanyrepulo Creative Commons License 2003.05.13 0 0 186
Mikor lesz? Vagy mar volt?
sutyi
Előzmény: Törölt nick (185)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!