Huawei P smart készüléken a névjegyzékben szereplők nem hívhatóak, foglaltak, a négyvjegyzékben szereplők számára a telefon nem elérhet, a hivott fél pillanatnyilag nem kapcsolható szöveg hallatszk. Mit lehet tenni? mi történhetett?
Tegnap vettem egy Huawei P20 Lite telefont. Most ismerkedem vele. Tettem bele egy SD kártyát is. Arra gondoltam, hogy a gyári magazin, Leica, utazás, sport, stb. jó lenne, ha nem a rendszer memóriát foglalná, hanem az SD kártyán lenne. Nem sikerült megoldani. Gondoltam, hogy letörlöm, hogy hátha majd letölti megint, de már az SD kártyára. Átállítottam a default mentés helyet a kártyára. Sajnos nem történt semmi. Nem töltött le semmit, sehova.
Sziasztok huawei y6 2018 telefonom van. Gondom van a kamerával. Fénykèpet csinál de videó nem akar elindulni. Rányomok a felvètelre egy pilanatig a kèp megáll ès ennyi. Ha ujrainditom a telefont akkor tudok videózni egy darabig ès utánna ugyan úhy nem megy... Pár napos a telefon páromnak is lett vève ugyan azt csinálja neki is... Valakinek valami tipp mi lehet a baja mit csináljak vele? Köszönöm a segitsèget!!
Inkább semmit. A bunkósságot semmi nem menti. Egy ilyen fórum azért jön létre, hogy segítsük egymást. Kezdők: mindig lesznek. Esetleg nem is nagyon fiatalok. Szóval: nem így kellene. Legyen szép napod..
Hali! Kézből vettem egy P20 prot.. Gyári beállítás után betettem a SIM kártyát, indítottam, csodaszépen megy minden.. CSAK-- az SMS-eskkel van baj. A régebbiek: mind eltűntek. Hogyan lehetne visszavarázsolni?
Köszönöm a tájékoztatást, mindent úgy állítottam be, és még se veszi a bloututhon keresztül, a kimenő hívásokat, csak akkor ha ki kapcsolom ,akkor tökéletesen vesz mindent a kimenő hívásokból.
Vagy azt a hívás rögzítőt próbáljam meg letölteni amit a youtube videón alkalmaznak?
Írtam, hogy a cél az, hogy úgy küldje el az sms-t, ahogy megírtam, minden változtatás nélkül.. Az a fura, hogy van a családban másik Huawei típus is, de annál nincs ez a vacakolás, pedig egy olcsóbb modell..
Sziasztok.Még nincs huaweijem,de tervezek venni egy p30 at csak nem tudom hogy a sima vagy a pro között mennyi a különbség,meg hogy megéri e inkább a pro-megvenni vagy sem?Segítsetek légyszi.Jöhetnek pro-kontra is.Kíváncsi vagyok a véleményekre hogy tudjak dönteni.Köszi a segítséget.Hali.
Kedves Olvasók! Segítséget szeretnék kérni. Huawei telefon sms küldés előtt azt írja ki, hogy Kizárólag egyszerű karakterek, a rendszer módosít néhány karaktert, hogy a szolgáltató el tudja küldeni. Átalakítás és küldés gomb. (Ilyenkor leveszi az ékezetek nagy részét. Mit lehetne tenni, hogy ez megszűnjön és normálisan el tudja küldeni, ahogy megírom? A beállításokban Magyarország ki van jelölve, a magyar nyelv, mégis ez van minden sms előtt.. A segítséget előre is köszönöm.
A Huawei hivatalosan bejelentette, hogy melyik mobiljai kapják meg biztosan az Android 10-et. A Huawei Android 10 frissítési listáját itt találjátok, 17 mobil már biztosan megkapja az új rendszert.
Hali, mate 20 lite teló on nem akarja betölteni a videókat, képeket, dokumentumokat ami a telefonon van. Újraindítottam, szoftvertfrissítettem de semmi. Mi lehet a baj?
Üdv Mindenkinek!Segitséget kérnék:Van egy Huawei Y 3 II duos készülékem.Újabban jelentkező problémám,hogy töltéskor az ikon jelzi a töltést,de 91% on megáll a töltésjelzés,az ikon telit jelez,de a 100% helyett csak 91%-ot ir.Eddig a teli ikonnál a töltés végén 100% volt kiirva.A készülék másfél éves,eddig nem volt ilyen jelenség,internet nincs a készüléken.Tudna valaki evvel kapcsolatban valami okosat mondani,megköszönném.
Huawei P9 Lite telefonom. Gyári beállítások visszaállítást csináltam nem tudom megadni az adataimat mert nincs Billentyűzet , csak "google hangalapú gépelés. Nem lehet email címet beírni (@? )
Sziasztok! Huawei p30, a nem fogadott hívást nem jelzi sem az értesítéseknél, sem a pötty nem jelenik meg az ikonon. Mi lehet a baj? Minden engedélyezve van. Csak a rezgés van kikapcsolva. Köszi előre is! A hívásvárakoztatás sem működik, pedig be van kapcsolva. Nem jelez, ha beszélgetés közben hív valaki.
A mai naptól egy p30 pro telefon birtokosa lettem. Minden szép és jó, de nem tudok a sony 4k tv-hez kapcsolódni vele. Ugyanez a régi xperia xz telefonnal és a samsung tablettel gond nélkül megy, ment. A p30 hibaüzenettel leáll, indítsam újra a kijelzőt. Mit rontok el?