Az a 30th Anniversary volt, király volt a paródia. Asszem meg is van valahol....
Meg volt egy Star Trek Nacht, ahol volt 4 óra a rajongók által készített epizódokból. Na azon biztosan kifeküdnél ...
ui. Nem szórakoztatnád az új közönséget az epizódismertetőiddel ?
figyelem, képes egy mondatban összefoglalni egy részt !!!
Sőt. Németen leadták a St ünnepséget, amikor valami évfoduló volt. Ott is volt egy paródia, hát totál kifeküdtem rajta. Abban is nem kicsit bánották szegény kaptánynőt. Ő meg az első sorból nézte (bármint a szinész) :))
Volt a Sat1-en egy Voyager beharangozó, amiben egy egyszerű (hmmm) ember mesélt a barátjának, hogy nézd meg rábíztak egy űrhajót egy nőre, és mit csinált vele (háttérben lövik a Voyagert, a hídon repkednek a mellékszereplők, stb.) ....
"Guilty as charged."
De a pontosság kedvéért: a TNG-t is. Meg még kb mindent, ami sorozat, és ST, de nem TOS (bár pár epizód abból is van), és nem VOY 6. évad, mert annak még csak kb a fele van kész (de most már elmúltak az ünnepek, folytatódik a munka, csak Morgan győzze frissíteni).
Egyébként pedig köszönöm.
:o)))))) *Könnyed pukedli* Akkor itt van egy :o) Nálam ez még akkor kezdődött, mikor pár évesen volt valami közvetítés egy űrállomásról... Családi krónikák szerint a közvetítés végéig süket és vak voltam :o) Ugyhogy elöbb jött a csillagászat + az ürhajózás, utána belefutottam egy koréliai kalózba, és azóta szeretem a sci-fit :o)
Megnyilvánulásod alapján úgy érzem, mintha te a szebbik nem képviselői közé tartoznál... :)
Ezúton kérek elnézést az előző férfisoviniszta és szexista megnyilatkozásom miatt, amely sem politikailag sem erkölcsileg nem volt korrekt (a bocsánatkérést a lelkiismereten kivül Picard kapitány szelleme sugalmazta, aki mindig ragazkodik a korrektséghez...:))
Egyébként megnyilatkozásomat az a tény motiválta, hogy eddig viszonylag kevés női sci-fi rajongóval találkoztam...
Köszi az infot!
Egyébként most nézzétek meg! Ha nem kérdeztem volna, akkor most nem lenne min vitatkozni és nem lennénk ennyire közel az ezerhez.:)))) De nem én vagyok a fontos.
Más: láttátok a tegnapi Voy részt a szereplők a csillagidőt egyenként (számonként) mondták be.
Lehet, hogy mégis olvassa valamelyik forditó ezt a topicot?
TAS - elsősorban gyerekeknek készült, de (jórészt) az eredeti szereplők hangjaival. Max. kuriózum-érték, nemigen érdemes végignézni.
Majdnem lett egy Star Trek II sorozat a Paramount-nál (úgy volt, hogy már sokkal korábban elindul a végül a 90-es évek elején létrejött saját csatornájuk), de végül ehelyett született az első mozifilm.
A könyvek hiába készültek (ha készültek) a "Generations" és a "First Contact" közé, ugyanis ezek nem tartoznak bele a "hivatalos" Star Trek-kronológiába, és sokszor valamely időben később elkészült epizód ellent is mond egy könyv tartalmának.
Pl. lehetne egy jópofa kis topic néhány ilyet fölsorolin, és akkor rögtön meg is lesz az az ezer... :)
Én még kicsit hadd kötözködjek, jó?:)
A TOS filmek jórésze olyannyira a sorozat után készült, hogy a legelsőt is vagy 10 évvel a sorozat utolsó része után forgatták. (1979)