Nem mondod nkomolyan, hogy Assan még Livájnál is kisebb:-)
Nagyon aranyosak együtt. Kitűnő csapat. Az uram azt mondta teljesen olyan érzése volt, mint az "armstrongos" időben. Az Astana telejsen uralma alatt tartotta a versenyt, az mehetett, akkor és oda, akit elengedtek, a többi maradt ott, ahol ők akarták. Érdekes meglátás, tekintve, hoigy szívesen nézi a versenyeket, de nem olyan elvakult rajongó, mint én.
Levi szerintem az alapozást tolta el. Amikor a csapat otthagyta a félszibériai ezdőtábort, Brajkoviccal ketten maradtak tréningezni, és a szlovén formája sem éppen bajnoki. Lehet, hogy a Kaliforniai körre jó volt ez a felkészülés, de a hosszú távú előnyeit még nem sikerült felfedezni...
"Yes, believe me, it is true that Alberto Contador was on the beach when I called to tell him that he had to go to the Giro,” said Bruyneel. “He was with his girl friend at the hotel Barcelò in Cadiz.” With a laugh he continues, “I prefer not to repeat the exact words he spoke when I gave him the message. I told him he had to cancel the rest of his holiday and had to return as soon as possible to Madrid. No, I didn't want to discuss it. He had to do it. There was no opening for negotiations. For our team it was crucial that besides the Vuelta we could do another big Tour,” said Johan.
Szóval Berci nem Ginonában, hanem Cadizban süttette magát (csak Dr. Franke meg ne tuggya, mert rögtön elkezd könyvet írni. :-) ). Nomármost kicsit utánakerestem, az összes Cadizi Hotel Barcelò legalább 4 de inkább 5 csillagos, elég messze is van Madrid, szóval lehet, hogy eltaláltad az a nászutat. :-)
Ez esetben viszont Johannak ölég sokba lesz ez a Rosa, egy jobbfajta Madridi lakás tokkal-vonóval bestafírungozva aranyárban lehet, márpedig ha egy csöpp esze van a menyecskének, olcsóbbér nem adja azt a három hetet, amire elragadták az emberét. :-)
Pesze az is lehet, hogy CN írt félre valamit, nem ez lenne az első eset. :-)
Ezekben az órákban zajlik Pintoban az Alberto tiszteletére rendezett hatalmas fiesta a trónörökösről elnevezett sportcsarnokban. Az ünnep fényét emelendő a madridi önkormányzat 3000 rózsát rendelt a bajnok tiszteletére.
Az olaszoknál ez divat. Szóról szóra így nősült Gibo. 1998-től járt jegyben Ariana Moserrel, de azt mondta neki, csak akkor veszi el, ha sikerül megnyernie a girot. De neki a folyamat még további fél évet vett igénybe 2001. december 5-ig.
A velo.hu azt írja, hogy most a kis Sella járt így. Meíggérte a barátnőjének, ha nyer a giron, elveszi. A három szakaszgyőzelem és a zöld trikó után most aztán nincs egérút, mehet a jó Emanuelle az oltár elibe.
A zavart szerintem a novia szó okozza, amit magyarul leginkább "ará"-nak lehet fordítani, mert éppúgy jelent mennyasszonyt, mint fiatal feleséget. A szövegkörnyezetből derül ki, hogy melyikre gondolnak. Az a tuti, hogy a lányka Alberto noviája. Aztán, hogy mennyire az májd idővel kiderül. Lehetséges, hogy ez a tengerparti nyaralás, amiből Albertot a kezében lévő sörösüveggel hadba hívták, tulajdonképp a nászút volt?
Én egy kicsit már előre gondolgodok és nem tudom, hogy Levi mire lehet képes a Dauphinén. Nagyon nem volt meggyöző sem a hegyekben, sem a tegnapi időfutamon.
Nagyon jó pofát mondott Bruyneel. Alberto képletesen szólva egy üveg sörrel a kezében érkezett a strandról, és egy üveg pezsgővel a kezében fejezte be.
Ő is külön megköszönte Klödennek, azt mondta, hogy az ő szemében Klöden is egy nagy bajnok, mert nélküle Alberto nem tudott volna nyerni.
Ez viszont nagyon jó, hogy a két bajnok ennyire jó barátságba került a giro alatt, ennek később még nagy hasznát veszi a csapat.
Én is olvastam a képaláírást az Ausziknál, de két kérdés is felvetődött.
a) mikor nősült meg ez a jóember? b) amikor megnősült, az mé’ nem volt szalagcím a CycligNewson?
Merthogy amikor Johan hívta a bícsen, még barátnője volt. Persze Palermotól Milánoig elmentek pár templom mellett de Alberto nem duci sprinter, hogy röptibe a legyet csak úgy berobogjon a Varesei nagytemplom főbejáratán aranyifjúként, hogy a túloldalon már mint hites férj viharozzon ki. :-)