Igen, igazad van, de azért ebben az "Első"-ben vagy hogy is hívta magát, volt valami egyedülálló, mert ugye a 29. század technológiáját képviselte....
Persze az is igaz, hogy a mobil transmitter a fejében volt, anélkül meg a holo doki nem tud közlekedni, így logikus, hogy meg kellett purcannia, különben hogy veszik ki... :-))))
Felvette valaki a Viasatról a pénteki Exkluzívot, mert én 2x is lemaradtam róla ? Ha esetleg valaki a Star Trek-es blokkot mpeg-esíteni is tudná annak nagyon örülnék.
Képzéld milyen tumultus lenne, ha minden ilyen új lényt megtartanának. Jó sok transzporterbaleset volt már mindegyik sorozatban. Meg összefutottak jó pár kreatúrával, vagy ha éppen nem, akkor kreáltak maguknak. Jöttek-mentek, aztán legfeljebb kapnak egy bejegyzést a Star Trek Enciklopédiában. :-))
Nem kötözködésképpen, de egy borg sem állt át hozzánk. Ez az egy eleve itt született...
Amúgy érdekes volt a gondolat... Kár, hogy kipusztították szegényt a végére... Pedig micsoda jövő állhatott volna előtte... :))
Off:
Úgy néz ki a saját topicjában senki se lehet próféta!:) Előlem is mindig elveszik a szép kerek számokat azokban!:)
Na de szerintem térjünk vissza a fő témánkhoz inkább...
Nem gond, csak tudod augusztus óta vagyok az indexen, és az általad emlitett okból ez az első kerek szám, ami érdekelt volna... :) Pedig a főtopim azóta 0-ról csaknem 22Kra futott fel, de ott észre se veszem a számokat :o)
Egy kis OFF, de csak mert provokálsz :o)
Miért ne lenne igaz? Nézz körül a sikeres női felső vezetés vonalán... Van bőven... A gond csak ott indul, hogy ha egy helyre van egy női jelölt, és egy kicsit rosszabb férfi jelölt, automatikusan a férfinak adják a helyet! Sok álláshirdetés ugy indul: Csak férfiaknak... Ami egyébként törvénytelen... Utána meg jönnek azzal, hogy a sikeres nők kemények... Persze! Ahhoz, hogy megkapják a jó állást, 5× olyan jónak kell lenniük, mint a pasinak, különben a pasié az állás...
Veg :)
P.S.: én nem szeretek magamban beszélni, csak hogy meglegyen a K. ugy látszik tényleg nem vagyok férfi... *Veggonoszkodik* :o)
Az a 30th Anniversary volt, király volt a paródia. Asszem meg is van valahol....
Meg volt egy Star Trek Nacht, ahol volt 4 óra a rajongók által készített epizódokból. Na azon biztosan kifeküdnél ...
ui. Nem szórakoztatnád az új közönséget az epizódismertetőiddel ?
figyelem, képes egy mondatban összefoglalni egy részt !!!
Sőt. Németen leadták a St ünnepséget, amikor valami évfoduló volt. Ott is volt egy paródia, hát totál kifeküdtem rajta. Abban is nem kicsit bánották szegény kaptánynőt. Ő meg az első sorból nézte (bármint a szinész) :))
Volt a Sat1-en egy Voyager beharangozó, amiben egy egyszerű (hmmm) ember mesélt a barátjának, hogy nézd meg rábíztak egy űrhajót egy nőre, és mit csinált vele (háttérben lövik a Voyagert, a hídon repkednek a mellékszereplők, stb.) ....