Akartok fogadni? Mivel a sorozatot nem csak nekünk csinálják, nyilvánvalóan le fogják forditani, hiszen akkor elég nehéz lenne elfogadhatóan tálalni mondjuk a One of Nine vagy a Four of Nine neveket, nem?
Bár úgy, hogy Egy a kilencből, vagy négy a kilencből... Hááátttt tudja fene...
A Voyager egy maquis hajó keresésére indul, Janeway kapitány pedig a börtöntöltelék:) Tom Parist választja ki a küldetés megfigyelőjeként. A maquis hajón beépült Tuvok, aki valójában Janeway biztonsági tisztje. Azonban amikor a Voy-jal a Badlandsbe érnek, hirtelen a Delta-kvadránsban találják magukat - a Gondviselő állomásánál. ... Neelix-szel összefutnak. Megismerik az ocampa és kazon fajokat, Kes így kerül a hajóra. A Gondviselő nem tudja visszajuttatni őket az alfába, mert haldoklik. Nem is zavarja a vizet sokáig, meghal, az állomáson azonban beindítja az önmegsemmisítést. A kazonok támadása miatt ez leáll, ők ugyanis meg szeretnék szerezni az állomást, és így az ocampákat leigázni. Ezt Janeway nem tűri, és azt a döntést hozza, hogy szétlövik az állomást. A két legénység egyesül, és megkezdik az utat hazafelé, 70 év sok idő...:))
Ennyi röviden és felületesen. Ha érdekelnek az epizódátiratok, ajánlom a Replikátort: replikator.ini.hu
Nem múltak el azok az idők... Pillants bele néhány tv-újságba...:))) Persze én is remélem, hogy Seven of Nine nevét nem fordítják le, az nagyon durva lenne...
Ha megtennék, az kb akkora hülyeség volna, mintha Tom Parist lefordították volna Párizs Tamásnak. Az az idő már elmúlt (egy jó ideje), mikor az külföldi személyneveket is előszeretettel magyarítottuk (Jules Verne - Verne Gyula, nah).
Van egy olyan érzésem, hogfy az újabb ismétlés nem marad el, csak épp megint leadják a 3. szezon körülbelüli végéig, és aztán visszajátszás... Egészen addig, amíg nem végeznek a szinkronnal.
Sziasztok kedves fanok!
A Viasat jóvoltából ismét élvezhetem a trekker-univerzumot, mármint magyarul.
Hamar kedvencem lett Kes, a holo-doktor és Tuvok.
Mivel az első részt nem láttam, leírnátok nekem a tartalmát?
Úgy tudom, hogy később belép a sorozatba egy 7 of 9 nevű nő.
Hogy fog szólni a neve magyar fordításban?
Köszi!
'lla
Ha már itt tartunk hadd szolgáljak én is kis infóval. Idén vetítik Robert DeNiro új filmjét a Fifteen Minutest. Magyar címe nem tudom mi lesz :)
Ebben többek között szerepel majd Avery Brooks ( Benjamin Sisko - DS9 ) és .... Dobó Kata ...
Magyarországon még nem volt ez a film (Dracula 2000), de majd nem sokára lesz. A lényeg a lényeg, hogy szerepel benne Jeri Ryan (7of9). Itt egy kép:A kép Van még pár másik kép is, de nem tom hogy ő az-e.
Szeretettel meghivlak Benneteket a Magyar Babylon 5 Klub szuletesnapi
rendezvenyere, amelyet 2001. marcius 25-en, vasarnap tartunk a Petofi
Csarnokban, delelott 10 oratol delutan 17 oraig.
Ezuton is szeretnenk koszonetet mondani a Magyar Star Trek Klubnak,
amiert a 2000. marcius 12-en megtartott klubnapjukon lehetoseget adtak
arra, hogy tarsasagunk osszegyuljon, es megalakuljon - hogy aztan egy
evvel kesobb folytathassuk ezt a kis hagyomanyt. Vendegunk lesz
ugyanis a szuletes kuszoben allo Magyar Csillagkapu Klub is -
remeljuk, egy ev multan talan ok is segitseget nyujthatnak egy ujabb
sf klub letrejotteben.
Udvozlettel:
Miyazaki Jun
Magyar Babylon 5 Klub
http://babylon5.scifi.hu
E-mail: babylon5@scifi.hu
Nagyonreg: bocs, de eddig nem tudtam hozzáférni a nethez, tudod, munkahelyen internetezem, egyébként jó lenne, ha az ezer után nem laposodna el a dolog. Biztos van még valakinek valami hozzászólnivalója. Az egyébként jó, hogy nem kezdték újra a Voyt, már eddig is szenvedés volt, a legelső részeket már sokszor!!!! láttam.
Cifu: nálunk nem remeg a Viasat, sőt jobb képe van, mint a többi adónak, csak a volume kicsit alacsony, de azért tűrhető.
Nekem úgy tűnik, hogy újrakezdte, de nem az első résztől... Igen, jól olvasod... A műsorújságban ugyan úgy volt, ehelyett viszont akkor még tovább adtákk a sorozatot, és a következő hétfőn viszont már valami korábbi rész jött... Hacsak nekem nem maradt ki egy hét az életemből... :)))
Végül is nem is bánom, mert eredetileg fel akartam venni az elejétől, csakhogy a hang szar volt egy Matávos modul miatt. Aztán hogy végre megcsinálták, akkor meg a kép remegett. Úgyhogy akkor sem tudtam volna felvenni, ha jól adják le....
Igen, igazad van, de azért ebben az "Első"-ben vagy hogy is hívta magát, volt valami egyedülálló, mert ugye a 29. század technológiáját képviselte....
Persze az is igaz, hogy a mobil transmitter a fejében volt, anélkül meg a holo doki nem tud közlekedni, így logikus, hogy meg kellett purcannia, különben hogy veszik ki... :-))))
Felvette valaki a Viasatról a pénteki Exkluzívot, mert én 2x is lemaradtam róla ? Ha esetleg valaki a Star Trek-es blokkot mpeg-esíteni is tudná annak nagyon örülnék.
Képzéld milyen tumultus lenne, ha minden ilyen új lényt megtartanának. Jó sok transzporterbaleset volt már mindegyik sorozatban. Meg összefutottak jó pár kreatúrával, vagy ha éppen nem, akkor kreáltak maguknak. Jöttek-mentek, aztán legfeljebb kapnak egy bejegyzést a Star Trek Enciklopédiában. :-))
Nem kötözködésképpen, de egy borg sem állt át hozzánk. Ez az egy eleve itt született...
Amúgy érdekes volt a gondolat... Kár, hogy kipusztították szegényt a végére... Pedig micsoda jövő állhatott volna előtte... :))