Tudom meg nem vettek le-hitelugyintezes alatt all-szegeny..... Allitolag valami fiatalabb srac lesz a tulaj-remelem nem elete elso nagyobb mocis autoja lesz....
Nem hiszem hogy ezt az eredményt vártad utána :-( egyébként hogy a fenébe tudtad beállítani így az órát? :-D én ha meggebednék sem lenne hozzá türelem..
Az időpont nekem jó. ha tényleg október 23-án lesz, akkor engem miskolcinak titulálhattok, így tolódhat akár keletebbre is a tali helyszine (~egyensúlyhelyzet). aztán majd csak onnan mennék haza.... Amúgy itt a Térkép, csak hogy mindenkinek kéznél legyen.
Az idoponttol eltekintve(dec 4.-tol erek ra-leszek otthol)nekem a helyszin mind1-foleg,ha a "csillagosra" folkerulnek az Li-fejek a "birodalmiak" ellen.... ;-)
Kellemes, és segítőkész társaság van itt. Igazán szimpatikus. Sajnos ritkán sikerül írnom, de a tali - ami még nyár közepén kezdett érlelődni - jó volna, ha összejönne még az első hó előtt...
Persze bármikor jó, de nem szeretném, ha "kihűlne"!
Én javasoltam egy helyszint, és van egy térképünk is, ahol látható, ki merre található.
Volt egy elképzelés(em), találjuk meg a helyet (ami mindenkinek megfelel, több javaslatból kiválasztva), és akkor már csak az időpontot kell egyeztetni.
Lehet, fordítva kellene. Tehát javasolnék egy időpontot: okt. 23. 11 óra. Ha bárki, más (jobb) időpontot tud, az csak javít a helyzeten!
Talán, ha az időpontot (ezt, vagy bármelyik másikat) elfogadjuk, az idő szorítása segít (kényszerít).
Rendes volt hozzád ez a vízpumpa :) szinte lötyögött a tengelye, és nem engedte el a hűtővizet, másrészt viszont nagyon kártékony lehet, ha a vízpumpa nem bír ki annyit mint a vezérműszíj (már, ha jól gondolom, hogy a Te gépedben is a vezérműszíj forgatja a vízpumpát...)
Ha alkatrész+munkadíj, akkor valóban nagyon jó ár!
Megjöttek a hátsó elektromos emelők Angliából Ivántól. Profi a srác. Tiszta nagyon az egész, egyenként becsomagolva. Nagyon elégedett vagyok. Már csak be kéne szerelni... nincs valaki esetleg, aki tudna segíteni??
Na,most hívott a srác 2hét alatt elment a veki.......-csak azt adták el....pedig ugymond nagyvérű gépek állnak csak náluk.... Remélem jó helyre került szegény.....
Az autóban 160ekm van.. 100e el vettem 3 éve. Kinyomócsapágyra gyanakodtam mivel fémes hang halaltszott menet közben.. afféle surlódó.. majd egyszer sokkal hangosabblett ami nagyon borzasztó.. menni lehet vele de kb olyan hangja van mintha leérne az alja.. Mikor a kuplungot benyomtam akkor viszont elhalkul.. (tudom épp akkor kéne hangosodnia ha kinyomócsapágy lenne:))
Szerelő azt mondta a váltó.. (valami nyelestengelycsapágy.. vagy valami más ) szerinte nem érdemes javítani mert lehet drágábbra jönne ki. amúgy meg az opel váltokkal nem szokott baj lenni így a bontott sem rizikós.. ez épp olyan váltó amivel épp baj lett IJ..
Valahova rá lehet írva a váltóra, hogy miylen? csak mert akkro aláfekszek stb..
Amúgy én is autópályán használom sokat. nekem 6.2-6,5 fogyasztás jön ki úgy, hogy a km-ek 80% át kb autópályán megyek.