Keresés

Részletes keresés

Seelowe Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10699
A mondandóm lényege egy mondatban az volt, hogy Matthew kissé fal szöveget vágott le ezzel a lottós hasonlattal. Hogy mennyire ritkán játszott rosszul, abba sztem ne menjünk bele, mindenesetre az eredményei mostanában nagyon elmaradnak attól, amit a tudása alapján várni lehetne tőle. A szurkolási preferenciáimról, meg arról, hogy milyen típusú meccseket szeretek (szoros vagy "tiszta sokezer:0") nem írtam semmit, úgyhogy látatlanban inkább ne tippelj rá. :)
Előzmény: Kymry (10670)
potika Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10698
Pinches-nél azt bírom nagyon, ahogy behajol lökéshez. Érdekes figura, csak mostanában sajnos nem jut el a TV-ig.
Előzmény: sidespin (10691)
ks196 Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10697
Ennye-bennye, a vilagbajnokot senki sem hivja meg?! :D)
fegyi100 Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10696

Kedves Thomas !

Szívemből szólsz , én is pont ezekre a dolgokra utaltam korábban.

Teljesen egyetértek !!!!

Előzmény: Thomas_ (10687)
Zombie Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10695
Akiket szivesen latnek egy kepzeletbeli Hungarian Openen:

Steve Davis
Ryan Day
Stephen Hendry
John Higgins
Ding Junhui
Neil Robertson
Matthew Stevens
Ronnie O'Sullivan
Jimmy White
Mark J. Williams
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10694

Ronnie O'Sullivan

Nill Robertson

Stephen Magiure

Steve Davis
Ken Doherthy
Stephen Hendry
John Higgins
Mark J. Wiiliams
Jimmy White

Matthew Stevens

sidespin Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10693

részben 1etértek azzal, amit a játék élvezetéről mondasz. Számomra is uncsi, ha folyton csak nagy breakekből építkezve gyorsan megy a meccs. Szerintem nincs igazuk azoknak, akik azt állítják, hogy mindenki azt szereti látni, amint belődözik a centurykat.

Annyival egészíteném ki a dolgot, hogy persze az órákig tartó teszetoszázás is kiborító 1 idő után. A snooker attól szép, hogy ilyen is, olyan is. És egyik oldalt sem szabad leamputálni a sportról.

És 1 dologról ne feledkezzünk meg: ez a játék is akkor a legélvezetesebb a néző számára, ha van kinek szurkolnia. Én is azokat a meccseket szeretem a legjobban nézni, amelyikben valamelyik kedvencem játszik. Akkor nagyon örülök a centurynak is, és ugyanúgy a taktikai diadalnak. Ehhez egyéniségek kellenek persze, de a dolog innentől nagyon szubjektív. 

Előzmény: Thomas_ (10687)
babaja Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10692
Hali!
Akkor En is beszallanek a szaavzasba, ha nem gond:-)
Hendry,
Fokapofa (opp: Williams),
O'Sullivan,
Matty,
Lee,
Doherty,
Davis,
White,
McCulloch,
Ebdon
HA esetleg osszejonne akkor lehetnek biro az egyik meccsen?Mindig arrol abradozom, hogy snooker-biro legyek:-)Bar a szabalyokban meg nem vagyok 100%-os, de ha cask ezen mulik dolgoznek rajta:-)
sidespin Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10691

Pinches érdekes választás, ő tényleg egy nemmindennapi átékos, fura de eredeti megoldásokkal.

Érdekes, hogy relatíve kevesen jelöltélk meg Jimmyt, pedig őt mondják A legnépszerűbbnek, mégha jelentősen túl is van már a zenitjén.

Előzmény: potika (10689)
Thomas_ Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10690
Akkor az en listam (ABC sorrendben):

Steve Davis
Ken Doherty
Peter Ebdon
David Gray
Stephen Hendry
John Higgins
Stephen Lee
Ian McCulloch
John Parrott
Jimmy White
potika Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10689
Steve Davis
Stephen Hendry
Mark J. Williams
John Higgins
Matthew Stevens
Jimmy White
Alan McManus
Tony Drago
Stephen Maguire
Barry Pinches

Thomas_ Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10688
Ehh, hanyszor irtam mar, hogy szeretem?:) Nagyon jo fej:)
Előzmény: alias78 (10648)
Thomas_ Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10687
Egyebkent 1 valamit nem ertek meg itt nagy vitaval (idokorlat, meg jatek felgyorsitasa) kapcsolatban... Miert is jo az, ha gyorsabb a jatek? Miert fogjak azt tobben nezni? Miert kozonsegcsalogato az, ha lokik a 100-as breakeket? Engem bevallom, pont az szorakoztat a legkevesbe, amikor egyszer az egyik, egyszer a masik jatekos takaritja le az asztalt, es 10 perc alatt vegeternek a frame-ek. Pont olyankor allok fel a TV elol, amikor mondjuk mar 50 pontot eltett valaki, es latom, hogy vege a frame-nek, es megyek ki innivaloert, vagy ulok ide forumozni, mert onnantol mar uncsi:) Engem a hosszan elhuzodo, taktikazos, szoros, erdekes frame-ek kotnek le, ahol az utolso lokesig nem lehet tudni, hogy ki nyeri meg! Es ehhez hasonloan a hosszan elhuzodo, izgalmas meccsek, ahol az utolso frame-ig nem lehet tudni, hogy ki fog nyerni. Szoval lehet hogy valakik jobban elveznek a jatekot, ha 15 perc lenne a frame-ek idokorlata, vagy ha a lyukak megnagyobbitasa miatt sorba loknek a 100-as break-eket, masok meg nem elveznek jobban. En speciel leszoknek a snookerrol szerintem:)
A dontovel kapcsolatban meg... szerintem egyaltalan nem volt rossz donto! Dott-ot en sem szeretem, nem orulok, hogy nyert, de ez van. 5 embernek is lett volna lehetosege megverni, egyikuk sem tette, igy sajnos o lett a vilagbajnok. Szerintem a merkozes vegig elvezheto volt, kiveve amikor Kuruczek teljesen szetestek, es ugy untak magukat, hogy a szekekrol meg a falakrol kezdtek beszelni... A tavalyi donto szerintem sokkal gyengebb volt, mert 2 szamomra total erdektelen jatekos jatszotta... es valoszinuleg a tavalyelotti is gyengebb lehetett, bar azt nem lattam, de el tudom kepzelni... Most szurkoltam Ebdonnak, es elveztem a nagy taktikazast! Es nem aludtam be, pedig halal faradt voltam, az elozo 3 ejszaka alig aludtam valamit. A nezettseg pedig valoszinuleg azert volt alacsonyabb, mert nem jutott be olyan huzonev, mint tavaly Stevens, vagy tavalyelott Ronnie. Ha jovore ismet bejut egy nepszerubb jatekos, ismet magasabb lesz a nezettseg, szoval szerintem nem kell mindjart temetni a sportot:) Es semmi szabalymodositasra nincs szukseg, hacsak nem arra, hogy tobb nyert frame-re jatsszak a meccseket!:)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10686

No,akkor én is ideteszem:

Hendry
Williams
Hunter
O'Sullivan
Higgins
Maguire
Stevens

Robertson

Doherty

Davis

pasa_ Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10685
meg az osszes tobbivel is. :)

... If all you have is Lotus Notes everything looks like a mail.
Előzmény: Gracioso (10683)
fighting Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10684
Egy lista.
Hendry
Williams
Hunter
Davis
O'Sullivan
Doherty
Higgins
Murphy
Stevens
Wattana
Gracioso Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10683
Szerinted "10 jo snooker versenyzo nincs is." és "Vert izzadtam mire probaltam 1-2 ember jatekat felidezni."

Lehet, hogy összefügg a két dolog...
Előzmény: Zivos (10681)
Liquidos Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10682

Akkor én is...

1. Jamie Cope

2. Ken Doherty  3. Marco Fu  4. Mark J Williams  5. Mark King  6. Peter Ebdon  7. Ronnie O' Sullivan  8. Stephen Hendry  9. Stephen Maguire 10.Tony Drago
Zivos Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10681

10 jo snooker versenyzo nincs is. Keves a verseny, keves a jatek, keves a versenyzo, keves a kedvenc. Amig ilyen lebonyolitas lesz, nem lesz fejlodes. Engem nem erdekel, inkabb legyen szerencsejatek, mint az hogy csak a kivalasztott 16 embert lassam, masoknak eselye se legyen. Kellenenek az amatorok, kellene sokkal tobb jatekos, akikbol kivalasztodnak a legjobbak. Valami lista fele:

Hendry

Davis

Stevens

Higgins

O'Sullivan kotelezo, es azert jatszani tudna ha akarna

White

Williams

itt akadtam el vegleg, es kezdtem el puskazni:

Murphy

McCullough a tavalyi jatekaert.

Doherty mert nincs jobb otletem (McManus nem latvanyosabb? Ismeros a neve)

De ebbol van par kotelezo "darab", a 3 utolso meg teljesen az.

Vert izzadtam mire probaltam 1-2 ember jatekat felidezni. Poolnal mar nem lenne ekkora gond, pedig poolt csak 1-2 eve nezek ...

Kymry Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10680

még egy off .... vagy nem is annyira off?

az ilyen gyakoriságú, és ennyire extremitásokba menő frizuraváltás főleg labilis személyiségekre jellemző, tehát biztos, hogy van valami gondja a magánéletében, ami kihat a játékára. ha egyszer majd meglátom hogy legalább fél évig ugyanazt a frizurát viseli, és még mindig pocsékul játszik, akkor hiszem el, hogy nem jó játékos, de ilyen nem lesz, mert ha rendbeszedi magát, akkor fog majd menni neki a játék is.

igazából azt sem értem minek játssza el a 'take it easy' mentalitást, amikor csak a vak nem látja, hogy van valami gondja. ami lehet Paul, de lehet, hogy van még más is ott a háttérben.

na, szerencsére Paul gyógyulgat, és ha majd minden oké lesz, akkor elkezdem majd várni a 100%-ot. csak legyen minden oké

off end:)

Kymry Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10679

off

voltak ám közte jók is, nekem pl. több is volt, ami nagyon bejött. de a hajfestéssel leállhatna, legyen melír vagy ne, és csak simán legyen frizuraformája:) de legalább mindig okoz valamilyen meglepetést:)

amúgy a northern irelanden (2005) viselt frizuja az nekem igenis tetszett

bocs, már megint olyanról beszélek, amiről nem akartam

on

lehet, hogy neki ez a babonája: ha elmegy előtte fodrászhoz, akkor megnyeri a versenyt:)

Előzmény: sidespin (10678)
sidespin Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10678

...

csak a nevetségesen béna frizuráit felejtené már el..

...bocs az offért.

Előzmény: Kymry (10677)
Kymry Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10677
na látod, ez előfordulhat. akkor is nagyon megzuhant, amikor meghalt az apja. bár olyankor ki nem zuhanna meg? kivéve az egyetlen Michael Schumachert (nem bántásból, de tényleg). amúgy szerintem nagyon emberi ez az egész nála, szóval ha tényleg Paul miatt van ki (ami elég valószínű), akkor nekem igazam van, és ő egy nagyon jó ember. és ezért meg is bocsátom neki, hogy nem játszik 100%-osan, de még 70%-osan sem:)
Előzmény: ks196 (10676)
ks196 Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10676
Egyebkent lehet hogy Hunter betegsege is kozrejatszik hogy Matthew ennyire gyenge mostanaban. Kurucz vetette fel, es lehet hogy ebben kivetelesen igaza van. Na mindegy folosleges talagatni, remelem jovore ujra 100%-on jatszik majd, legalabb neha.

( az pokerverseny is milyen volt mar... :) mintha csak a snookerasztalnal lattam volna )
Előzmény: Ciani (10671)
sidespin Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10675

kedves csmarkus,

tegnap megmutattam a fiamnak a progit, hát nagy sikert aratott! Nem akarta otthagyni, a helyzetet az oldotta meg, hogy 6-2 es vezetésénél valamiért elszállt a progi, de akkor is balhé volt, hogy nem indítottuk újra:)

Előzmény: csmarkus (10565)
Gracioso Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10674
Nem nagyon tudok senkit Debrecenben, aki oktatna. De menj be az Imperialba, kérdezed meg a pultost, hátha.
Előzmény: Legolin (10673)
Legolin Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10673

Sziasztok!

Tegnap megint elmentem biliárdozni... és ... katasztrofális volt. (Kezdő vagyok) Ezért még ott elhatároztam, hogy írok ide is, meg a pool-os topicba is, hogy megérdeklődjem, van-e Debrecenben biliárd/snookeroktatás. Én igazából snookerezni szeretnék, de azt hiszem a kisebb méretű biliárdasztalon mégiscsak könnyebb megtanulni az alapokat. Mert mondták a többiek, hogy majd kitapasztalom. De én szeretnék még ebben az évben snookerezni, és nem úgy, hogy 100-ból 2 golyó megy le, abból is az egyik mázlival. Szóval valaki nem akar megtanítani? *könyörgő kutyaszemek*

alias78 Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10672
Igazad van. Elírtam. Ryan Day-re gondoltam.
Előzmény: Kymry (10667)
Ciani Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10671
2005-ben volt a döntő és 2004-ben az elődöntő a vb-ken,de a lényegen persze nem változtat. Matthew már jó ideje csak a vb-re hajt, tavaly úgy épült fel a szezonja, hogy az első félévben tulajdonképpen semmit nem csinált (de nyert egy pókerversenyt :)), aztán tavasszal egyre jobban játszott, Ronnie ellen volt az a baromi jó Irish döntő, a vb-n meg szintén igen meggyőzően menetelt egészen a vb döntő második napjáig... A motiválatlanság a kisebb versenyeken idén is egyértelműen látszott rajta, de hogy ennyire rémes lett a szezonja, amögött biztosan van valami más is. És igen, a 32-ből is könnyen kicsúszhat, ha nem talál magára (azért a vb-n látszott, hogy tud még úgy játszani, ami bőven versenyképes).
Előzmény: Seelowe (10669)
Kymry Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10670
Seelöwe, a statisztikákat én is ismerem:) de amikor kiesik, elég ritkán esik ki rossz játékkal, és főleg nem unalmassal:) én azt nézem, hogy milyen volt a játszma, nem azt, hogy hányadik körben játszották. ebdon-dott meccs is elsőkörös színvonalú volt, hiába volt döntő. ez az év akkor sem jött össze neki, de ha már hendryt legyőzte párszor, akkor tudhat valamit, nem? és nem mindig hendry játszott rosszul:) szal nekem mindegy mikor esik ki, de amit nézek az jó legyen:) és attól, hogy nem a legjobbaknak szurkolok még nem vagyok rossz ember:) én is elismerem, hogy Ronnie és Hendry azok, akik nagyon ott vannak, de mostanában Ronnie-nak is voltak megingásai. És ha kiszámítható lenne minden, akkor minek néznénk? Én jobban szeretem azt, amikor szoros az állás, és hol egyik nyer, hol másik. Ha te a tiszta sokezer:0 játszámkat bírod, a te bajod. Nem kell ám mindig a győztesnek szurkolni, mások is indulnak a versenyen:P szerintem.
Előzmény: Seelowe (10669)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!