A személyiség jog megvédésének aktivistái tanítását figyelembe véve maradjunk annyiban, hogy egy a mai napiak közül.(Amúgy mindennap keletkezik hozzá hasonló jó pár, elég csak megnézni a Jó válasz arány elnevezésű, nagyon hasznos statisztikai útmutatót.) Ezzel mindent elmondtam.
Mindnyájunkat érnek meglepetések, apró bosszúságok a játékban.
Tegnap este pl. azzal szembesültem, hogy mikor a kérdés alatt megjelent a válaszmező, már ki volt töltve különböző számokkal. Mire ezt lereagáltam, eltelt egy kis idő. Sorozatban ezt csinálta a rendszer. Először ki kellett törölnöm ezt a számot (volt hogy hatjegyű volt, néha csak egy-kettő) utána beírni a megoldásomat, ami bizonyos esetekben szintén többjegyű volt. Emiatt néha lekéstem a választ, vagy nem tudtam befejezi egy évszámot, és az időeredményem még az átlagnál is pocsékabb lett. Sajnos ezek az eredményeim is kikerülhetnek a bajnokságba. Korábban is volt már ilyen esetem, csak nem sorozatban.
A kvízlabirintus szerint a Firefox böngésző csinál ilyeneket és nekem az van. Szerintem másnál is előfordulhatott ilyesmi, mert sokan használnak Firefox böngészőt. De tegnap este valamiért sorozatban tapasztaltam a tippelős játékban, amit egyébként sem szeretek. :)
A kvízlabirintus bejelentésem alapján módosított valamit a programo. Majd kiderül, sikerült-e orvosolni a problémát.
Pontos helyzetképet festettél. Legalább olyan értékű, mint a Honfoglalás című festmény, minden benne van ami lényeges. Gép nagy hibája- és ezt maga is jól tudja, hogy véleményét hosszasabb gondolkozás nélkül elereszti, és utána már hiába remek céllövő, már nehéz korrigálni. Akkoriban épp egy újonnan felfedezett miatt volt gép nyugtalan, és jött a remek lehetőség, hogy levezessem a gőznyomást. Erős és bántó volt, azóta persze, hogy megbántam de miután leíródott már nem tudtam rajta változtatni. Az még fennáll, hogy akinek nem inge ne vegye magára, de persze bárki önérzetét sértheti. Ezért- mivel nem sok esélye van annak, hogy abba a labirintusba még egyszer bejutok, hogy korrigáljam a dolgokat- itt kérek mindenkitől elnézést.