Keresés

Részletes keresés

Yvonne B. Creative Commons License 2016.10.27 -2 2 7594

Engem marhára nem érdekel az ilyen átlátokámaszitán, engemnemlehetbecsapni   típusú okoskodás  . Az összes kommented ezt a szindrómát mutatja ,ráadásul teljesen következetlenül, önmagadnak időnként ellentmondóan...ahogy azt már itt egyik olvtárs ki is gyűjtötte az aranyköpéseid közül . 

Előzmény: Az ápoló (7593)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.27 0 0 7593

Amit írtál abban semmi ellentmondás nincs ugye? Persze, egy láncolatot a nyilvánosságra került infokból képtelen vagy levonni:) Mindent elhiszel, akkor magorázd meg, hogy milyen területzárás volt? Hogy eltűnt a DNS vonal?  Ha eltüntették a netről, azt mi indokolja? Mert amit hozátál, az hülyeség........... Persze, a hatósági tanú az beáll a sarokba háttal, és olvasás nélkül aláír mindent. Több változatban:)

Előzmény: Yvonne B. (7590)
morcos55 Creative Commons License 2016.10.27 0 0 7592

nem működött gps..

Előzmény: martinaxe7 (7591)
martinaxe7 Creative Commons License 2016.10.27 0 0 7591

öreg  hiba...

Előzmény: Az ápoló (7582)
Yvonne B. Creative Commons License 2016.10.27 -2 1 7590

Irritál a butasággal párosuló nagy pofa . Ilyen egyszerű.

Előzmény: Az ápoló (7589)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.27 0 0 7589

Mondtam, már, hogy szakadj le rólam, de ezt egy hívőnek magyarázhatom. A sok eszed akadályoz a gondolkozásban?

Előzmény: Yvonne B. (7588)
Yvonne B. Creative Commons License 2016.10.27 -2 1 7588

Te tényleg olyan egyszerű vagy, mint a faék. Faék annyiból jobb, h nincs ekkora pofája .  Az elfogás másnapján a zaol honlapján lehetett olvasni kommentekben  hogy a helybéliek hallották, lövés is dördült . A gyerek otthon volt , de időben meglépett a piros kocsival ,lévén egy domdtetőn a ház és nyilván más útvonalon is le tudott csurogni . Gondolom telefonon utánaszólt a rendőrség,h jobb, ha megadja magát . Így került a parkolóba Keszthelyen , ahol tényleg ellenállás nélkül megadta magát . Nem tudom elképzelni, hogy ne tiltakozna bárki az elfogás ellen, ha teljesen ártatlan . 

A  polgi  másnap azt nyilatkozta  szó szerint : ott voltam a házkutatásnál, amit úgy ítéltek meg, lefoglalták és elvitték . Ez  itt olvasható   .  Faék nyilván úgy képzeli ezt, hogy egyenként megmutatják neki a tésztaszűrőt meg a lábtörlőt mikor lefoglalják ... szegény polgármester alig győzte nézni.......... 

Megjegyzem, a kommentek pár óra múlva le lettek tiltva a zaol honlapján , mert  a lakosok egymást osztották már a végén......Csendes kis falu volt ez mindigis , nem kell nekik a negatív reklám.

Előzmény: Az ápoló (7587)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.27 0 0 7587

Úgy tudom, a polgi volt a hatósági tanú. Inkább hiszek a tanúnak, mint az egyéb hazudozó, saját helyzetét fényező társaságnak, akik egymás után baccnak el dolgokat. A hatósági tanú képpel, hanggal vállalta, az állítólag megtalált cucc pedig csak duma. Máskor kiteregetve a hatástalanított fegyvereket, stb, azonnal végighaknizták a médiát............. Legutóbb egy ember életébe került.

Előzmény: herwest (7586)
herwest Creative Commons License 2016.10.27 0 0 7586

Ez azért érdekes, mert a polgármester meg azt állította, hogy a hatósági tanúval végrehajtott házkutatásnál nem találtak semmi. Most akkor kinek lehet hinni?

Előzmény: Az ápoló (7583)
halkergető Creative Commons License 2016.10.27 0 0 7585

Nincs ezzel semmi gond!

Amit a rendőrség a bíró orra alá nyomott, az alapján valószínű, hogy ez a bírói döntés indokolt.

Nagy kérdés persze, hogy nyomozás további tényei mit fognak majd mutatni? 

Előzmény: képértelmű (7581)
halkergető Creative Commons License 2016.10.27 0 0 7584

Lehet, hogy az a TV-csatorna adta a hírt.

De az első, a pincei bombák létezésének cáfolatáról szóló hír a település polgármesterének mondatairól szólt, - és valamelyik netes oldalon olvastam - aki nem csak polgármesterként, hanem hatósági tanúként volt a helyszínen a rendőrségi ügyködés idején, és aki elég határozottan állította, hogy nem volt ott semmi olyan, nem vittek el semmi olyat, amik bombák, bomba-alkatrészek, anyagok lettek volna.

A hatósági tanú nem mondott volna igazat?

Biztos készült jegyzőkönyv a tárgyak lefoglalásáról, amit a hatósági tanúknak (is) alá kell írni. Ott az aláírása a polgármesternek, aztán ennek ellenére valótlant nyilatkozott volna?

Eléggé elképzelhetetlen.

Előzmény: herwest (7580)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.27 0 0 7583

Azt az libsi RTL klub nyomatta

Igen, ott jelent meg teljes emberi valóságában (nem kikockázva!) a hatósági tanú, és belehazudott a kamerábal. Ismétlem: Hatósági tanú!

Vállalva az esetleges hazugságot. Biztos, hogy kialudtad magad? 

Előzmény: herwest (7580)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.27 -1 1 7582

A TEK elment a furifijúhoz, teljes kivonulással, aztán máshol elfogták. Egy ismerten szélsőségeshez (honlap) aki vélhetően fegyveres, oda két "mezei" rendőr megy. Logikus, nem?

Előzmény: képértelmű (7576)
képértelmű Creative Commons License 2016.10.27 0 0 7581

Reagált a bíróság:

A Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya hangsúlyozta, hogy a bíróság megalapozottnak találta a bűnismétlés veszélyét, emiatt rendelték el az előzetes letartóztatást.

A szökés veszélye kiemelkedő, és a bizonyítás megnehezítésének veszélye is fennáll, a nyomkövető eszközzel ellenőrzött házi őrizet nem lenne elegendő.

A végzés még nem jogerős.

herwest Creative Commons License 2016.10.27 -1 0 7580

és az a hazugság is lebukott, hogy a pincéjéban bombák és

vegyszerek is voltak.

Azt az libsi RTL klub nyomatta.

Kíváncsi vagyok hogy volt e a ezermester-gyereknek kapcsolata a magyar nemzeti karcvonallal.

Előzmény: _I_I_I_ (7573)
halkergető Creative Commons License 2016.10.27 0 0 7579

Fel kellett volna sorolnom teljes terjedelmében, hogy mit tartok fölöslegesnek, és mit hiányolok a topikból?

Azért írtam le azt a szót, hogy például ...

Valószínű számos "például"-szála van a cselekménynek, amiről kevés az ismeret, vagy ellentmondásos.

De az külhoni országok, vagy a saját honunk hadi-fegyverzete milyenségének valószínű semmi kapcsolata nincs a topik témájához!

Pont.

Előzmény: Törölt nick (7566)
Utolsó Muhi kán Creative Commons License 2016.10.27 0 0 7578

Szíriában a túszok  meglógtak maguk, a TEK csak játszotta az agyát...

Előzmény: Az ápoló (7183)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2016.10.27 -1 0 7577

Meglásd helzinkiék még felmentetik:((((((

képértelmű Creative Commons License 2016.10.27 0 0 7576

Az újabb rendőráldozat... kiderült, hogy a tisztek itt is a Teréz körúti szál ügyében nyomoztak és keresték fel a rájuk támadó szélsőségest...  

A Teréz körúti robbantás miatt mentek ki a hungarista vezérhez

A nyomozás egyik részfeladata volt a lövöldözésbe torkolló bőnyi házkutatás. Tovább »

forrás: Index.hu

Utolsó Muhi kán Creative Commons License 2016.10.27 0 0 7575

Éljen a hazai, önfinanszírozású Terrorelhárítás.............

Az a 10 milliárd azért sok mindenre elég...

Előzmény: Az ápoló (7150)
Estort Creative Commons License 2016.10.26 0 0 7574

"Kizártnak tartom, hogy kocsivall ment volna, az tiszta lebukás (már ha ő volt valóban)."

Félemetes elképzelni hogy esetleg egy buszon szàllitotta a bombàjàt....

Előzmény: _I_I_I_ (7571)
_I_I_I_ Creative Commons License 2016.10.26 0 0 7573

A mozgásának mindenképpen kell valahol nyomának lennie. Ott van még a mobilja is, ha

volt olyan oktondi, hogy magával vitte. Annak vannak cellainfói, amit le lehet ellenőizni.

Abból gyanítom, hogy vannak már problémák a bizonyítékoknál, hogy nem verik nagydobra,

a mozgását is ismerik már és az a hazugság is lebukott, hogy a pincéjéban bombák és

vegyszerek is voltak.

Előzmény: Törölt nick (7572)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.26 0 0 7572

És ott illik előre megrendelni a jegyet. Mondjuk neten.

Előzmény: _I_I_I_ (7571)
_I_I_I_ Creative Commons License 2016.10.26 0 0 7571

Kizártnak tartom, hogy kocsivall ment volna, az tiszta lebukás (már ha ő volt valóban).

A rendszámot rögzítik a pályakamerák, de a fixen telepített forgalomfigyelő kamerák egyrésze is,

ami annyira azért nem pubikus.

Ha ment, akkor vonattal vagy busszal ment. Na de akkor eg kalauz vagy sofőr lehet, hogy emlékszik rá.....

Előzmény: Törölt nick (7569)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.26 0 0 7570

Ha teljesen ösztönből és józan paraszti logikával gondolkodom nekem (nevessetek ki) De az OTP-s robbantásra hajaz leginkább ez a dolog.

Ha azt egy beteg egoista tette akkor most pont az az idő telt el hogy idegesítse hogy ő már nem téma. És megtette újból.

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.26 0 0 7569

Nekem vannak Zalai Pécsi Soproni ismerőseim ezeknek a főváros olyan mint ha külföldön lennének más mint a vidéki városok.

Lüktető kiismerhetetlen kissé idegesítő számukra

Ami elsőre beugrott nekem az az autópálya matrica

Gondolt valaki arra?

Abban az időben váltott a csávó ehhez a rendszámhoz?

_I_I_I_ Creative Commons License 2016.10.26 0 0 7568

igazából teljesen logikátlan, miért menne valaki Pestre robbantani, főleg, ha ezzel növeli

a lebukás kokázatát. A hivatalos rendőrségi kommunikáció szerint a TETTES többször is

bejárta a terepet, több napon keresztül. Ha ennyire alapos, akkor azzal is számolnia kellett,

hogy a robbantás után akár le is zárhatják a várost, mivel ő nem pesti, akár fenn is akadhat

a záráson.

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.26 0 0 7567

Az ilyen természetű gyerekek lásd, pisztolyos mekis jogászhallgató fenyegetőznek, figyelemfelkeltést csinálnak, és NEM tagadnak hanem szinte büszkék rá hogy ők azok akik...

Itt valami nagyon nem frankó

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.26 0 0 7566

Azért azt a kis potom 300 km-ecskét se felejtsd el, mert szerintem ez a legnagyobb gáz.

Én ha bosszúálló vagyok nem utazom át a fél világot számtalanszor csak azért hogy bosszút állhassak.

Rendőr mindenhol van, és mérhetetlenül kisebb a kockázat és a média felháborodás miatt teljesen mindegy a helyszín.

Előzmény: halkergető (7563)
_I_I_I_ Creative Commons License 2016.10.26 0 0 7565

Nekem erősödik a gyanúm, hogy Papp mesterrel lukra futott a TEK és sallangjai.

A testmagasság csak hab a tortán, nagyon zavaros a rendőrség kommunikációja.

Nem véletlen, hogy a nyomravezetői díjat sem vonták vissza.

Előzmény: halkergető (7563)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!