Engem marhára nem érdekel az ilyen átlátokámaszitán, engemnemlehetbecsapni típusú okoskodás . Az összes kommented ezt a szindrómát mutatja ,ráadásul teljesen következetlenül, önmagadnak időnként ellentmondóan...ahogy azt már itt egyik olvtárs ki is gyűjtötte az aranyköpéseid közül .
Amit írtál abban semmi ellentmondás nincs ugye? Persze, egy láncolatot a nyilvánosságra került infokból képtelen vagy levonni:) Mindent elhiszel, akkor magorázd meg, hogy milyen területzárás volt? Hogy eltűnt a DNS vonal? Ha eltüntették a netről, azt mi indokolja? Mert amit hozátál, az hülyeség........... Persze, a hatósági tanú az beáll a sarokba háttal, és olvasás nélkül aláír mindent. Több változatban:)
Te tényleg olyan egyszerű vagy, mint a faék. Faék annyiból jobb, h nincs ekkora pofája . Az elfogás másnapján a zaol honlapján lehetett olvasni kommentekben hogy a helybéliek hallották, lövés is dördült . A gyerek otthon volt , de időben meglépett a piros kocsival ,lévén egy domdtetőn a ház és nyilván más útvonalon is le tudott csurogni . Gondolom telefonon utánaszólt a rendőrség,h jobb, ha megadja magát . Így került a parkolóba Keszthelyen , ahol tényleg ellenállás nélkül megadta magát . Nem tudom elképzelni, hogy ne tiltakozna bárki az elfogás ellen, ha teljesen ártatlan .
A polgi másnap azt nyilatkozta szó szerint : ott voltam a házkutatásnál, amit úgy ítéltek meg, lefoglalták és elvitték . Ez itt olvasható . Faék nyilván úgy képzeli ezt, hogy egyenként megmutatják neki a tésztaszűrőt meg a lábtörlőt mikor lefoglalják ... szegény polgármester alig győzte nézni..........
Megjegyzem, a kommentek pár óra múlva le lettek tiltva a zaol honlapján , mert a lakosok egymást osztották már a végén......Csendes kis falu volt ez mindigis , nem kell nekik a negatív reklám.
Úgy tudom, a polgi volt a hatósági tanú. Inkább hiszek a tanúnak, mint az egyéb hazudozó, saját helyzetét fényező társaságnak, akik egymás után baccnak el dolgokat. A hatósági tanú képpel, hanggal vállalta, az állítólag megtalált cucc pedig csak duma. Máskor kiteregetve a hatástalanított fegyvereket, stb, azonnal végighaknizták a médiát............. Legutóbb egy ember életébe került.
Ez azért érdekes, mert a polgármester meg azt állította, hogy a hatósági tanúval végrehajtott házkutatásnál nem találtak semmi. Most akkor kinek lehet hinni?
De az első, a pincei bombák létezésének cáfolatáról szóló hír a település polgármesterének mondatairól szólt, - és valamelyik netes oldalon olvastam - aki nem csak polgármesterként, hanem hatósági tanúként volt a helyszínen a rendőrségi ügyködés idején, és aki elég határozottan állította, hogy nem volt ott semmi olyan, nem vittek el semmi olyat, amik bombák, bomba-alkatrészek, anyagok lettek volna.
A hatósági tanú nem mondott volna igazat?
Biztos készült jegyzőkönyv a tárgyak lefoglalásáról, amit a hatósági tanúknak (is) alá kell írni. Ott az aláírása a polgármesternek, aztán ennek ellenére valótlant nyilatkozott volna?
A TEK elment a furifijúhoz, teljes kivonulással, aztán máshol elfogták. Egy ismerten szélsőségeshez (honlap) aki vélhetően fegyveres, oda két "mezei" rendőr megy. Logikus, nem?
A Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya hangsúlyozta, hogy a bíróság megalapozottnak találta a bűnismétlés veszélyét, emiatt rendelték el az előzetes letartóztatást.
A szökés veszélye kiemelkedő, és a bizonyítás megnehezítésének veszélye is fennáll, a nyomkövető eszközzel ellenőrzött házi őrizet nem lenne elegendő.
Az ilyen természetű gyerekek lásd, pisztolyos mekis jogászhallgató fenyegetőznek, figyelemfelkeltést csinálnak, és NEM tagadnak hanem szinte büszkék rá hogy ők azok akik...