Ha kijavitjak ugy, hogy ne kelljen tobb matrica, ha a le, vagy felhajto a megyehataron kivul esik, akkor mar sokkal jobban fog kinezni a rendszer. Meg az olyan hulyesegeket, mint a ferihegyi 300 m fizetese.
Régebben én is blicceltem, csekket utolsó pillanatban fizettem be, ügyeskedtem....stb...
Aztán rájöttem hogy hosszútávon nem éri meg... Sokkal jobb pl egy villamoson a tájat nézni mint az ellenőröket lesni. Nem beszélve a megalázó tortúra a büntetésnél...
Most tényleg megéri rendszámot bütykölni, forgatni, lesni a rendőröket, mint nyugodtan autózni?
Ez nem a pénzről szól,a szüleim engem elláttak az élethez szükséges bölcsességgel, ha gondolod fogadd meg te is:
1. cigánytól,zsidótól soha semmilyen körülmények között ne kérj semmit,ne fogadj el tőle semmit ne vegyél tőle semmit és ne adj el neki semmit.(hozzátette hogy zsidónak ne is köszönj mert ha visszaköszön akkor az sokba lesz).
2.Amiért nem kapsz semmit azt add jó szívből, de sose fizess érte.(lásd parkolási díj)
3.AMIÉRT MÁR EGYSZER FIZETTÉL AZÉRT MÉG EGYSZER NE FIZESS!!!!
Egyébként ha egy kicsit megfordítjuk a dolgot, aki eddig fizetett mondjuk az M7-en és BP.-re járt fel, Budaörsnél belefutott a pályát ingyen használó Budaörsiek tömegébe..... Ez igazságos?
Nem én akartam de hajón születtem a csendes óceán közepén azután a dunán laktam onnan jártam iskolába is akkor az oszálynaplóba beíták hogy mahart xxx számú hajó de azt már szétvágták ezért nincs utolsó lakcímem sem a mostani hajót meg nem akarják beírni mert nem magyar zászló alatt van(mert itt valami rejtelmes okból több mint 20millió beíratni bárol máshol meg max 1200dollár minezt egy olyan hajóra ami nem ér még 10milkót sem)
Hajón lakom,most Csepelen állok még kint,később megyek a kis dunára ha jön a jég (ha lesz egyáltalán jég) nekem a csepeli nullás híd lenne könnyebb de megvárom amíg a duna hidakat kiveszik a fizetősek közül ha meg nem akkor csinálok valami okos rendszám fordítót arra a kis szakaszra.
gondolom hogy a fejerben lako ismerosod eddig is vett eves matricat. eleg furcsan jott ki eddig hogy erdig ingyenes az autopalya hasznalat de tarnok mar fizetos volt.
nekem az intezkedes budapest(iek) ellenessege tunik eleg felhaboritonak. itt lesz a legtobb valtozas.
Arra talán nem, de a Jobbik jónak tűnik jelenleg. Azok nem nemzetellenesek, mint a Fidesz. De talán az LMP is szóba jöhet, de még befuthat más is. Ne feledd, az elején a Fidesz is majdnem kihullott a parlamentből!
Ma megyek vidékre matricám nincs majd megyek a városokon keresztül (reszkess budaörs) a dugó nem izgat mert automatás a kocsi és ha véletlenül belemászok valami fizetősbe az sem nagyon izgat mivel a forgalmiban lakcímnek csak annyi van írva hogy Budapest ezért sosem kaptam még parkolási bírságot sem kíváncsi vagyok hogy az autópályások hová küldik majd a bírságot ( a régi autómmal egyszer véletlenül rászaladtam a 6-os egy kis szakaszára érden de akkor nem lett semmi következménye de ez 5 éve volt) A kérdésem az hogy tudja -e valaki hogy az útdíjasok ki tilthatnak a forgalomból vagy csak ha előbb ajánlott levélben tudnak értesíteni a fizetni valóról?(a parkolást ezért nem kell fizetnem mert nincs hová küldeni a leveleiket)
Ez a tűrőképesség felmérése és felmérése annak, hogy kik azok, akiknél mindig túlcsordul a tűrőképesség!!!! És az se érdektelen, hogy ki fizeti ezt az alacsony tűrőképességet:DDDD