Keresés

Részletes keresés

newnikk Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4828

Is-is. Túl öreg vagyok én már ahhoz, hogy bármit is változtatna rajtam mások vélekedése.

Előzmény: y1 (4826)
takacsi Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4827

Troll: bertel?

y1 Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4826

Tőled. Vagy rólad?

Előzmény: newnikk (4825)
newnikk Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4825

Tőlem ki-ki úgy vélekedhet, ahogy neki tetszik, de ne akarja rám kényszeríteni.

Előzmény: y1 (4823)
y1 Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4823

Nem hagyom magam eltéríteni. A túl szócskával egy negatív ítélet kerül a mondatba. Egy vélemény. Aki pedig így vélekedik, arról mások miért ne vélekedjenek a maguk rendszere szerint?

Előzmény: newnikk (4822)
newnikk Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4822

Ha azt kihagyod, PC vagy.

Fogalmazzunk korrekten (P nélkül!):a PC = idióta

Előzmény: y1 (4817)
takacsi Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4819

A pc-t felülírta a világ.

Ma már nem ez az alkotmány. Hanem a szólásszabadság....

Előzmény: y1 (4817)
y1 Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4817

"milyen alapon lett egy felmérés szerint attól antiszemita valaki, hogy úgy gondolta a zsidók túl sokat beszélnek a holokausztról"

A túl szócska miatt. Ha azt kihagyod, PC vagy.

Előzmény: Törölt nick (4803)
newnikk Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4814

Álmodozunk? Teeee, kis szadista! (A "kis" nem biztos, hogy ideillő...)

Előzmény: Törölt nick (4809)
takacsi Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4808

"Azt viszont meg kell érteni, hogy azokban az emberekben, akik vagy maguk, vagy a felmenőik olyan üldöztetést élt át, mint ők, a legkisebb gesztus vagy szó,tett, ami a régi ( nekik még nagyon  is közeli) időkre emlékezteti őket, akár pánikot is kiválthat."

Mivel sok ember, sok okból volt üldözött (hasonló módon, azaz jogfosztás, deportálás, vagyonelkobzás, népírtás, stb.) ezt illik mindenkire vonatkoztatni egyenlő/azonos mértékben.

Mivel ez nem történik meg, sok emberben alakul ki frusztráltság, düh, szembehelyzekedés a diszkriminációval.

Ezt kellene azonnal megoldani, hogy az általad jogal megírtak érvényesülhessenek....

Előzmény: asta (4770)
saidac Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4807

Az ilyenek azzal kezdik a gyerekük nevelését, hogy levágják a farkát. Utána nekiállnak a népet is megnevelni, mert nem elég európai szerintük.

Előzmény: takacsi (4806)
takacsi Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4806

Az is segítene ebben, ha annyira lenne tilos a kommunista történetírás és szemlélet, mint a náci....

Mert az előbbi virágkorát éli sok embernél...

Előzmény: T.Tanácsos (4804)
T.Tanácsos Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4804

erlauer | 2012. július 30. | 08:56:4

Ritkán fordul elő, hogy ne értenék egyet Révész Sándorral; most ez a helyzet. Jogilag két megoldása lehetséges az ügynek: Csatáry kiadása Szlovákiának, ahol jogerős ítélet várja (halál, amit át kell változtatni életfogytiglanná), illetve budapesti vádemelés és bírósági tárgyalás, illetve új ítélet. A törvényeket illik komolyan venni. A bírósági tárgyalás, ami a törvény szerint nyilvános, talán hozzájárulhat ahhoz, hogy az ország lakói egy kicsit jobban megismerjék a saját múltjukat.

http://nol.hu/megmondok/20120730-a_kodosites_eselye

newnikk Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4802

Csak mert neked nem tetszik, vagy van is valami bizonyítékszerű is a tarsolyodban?

Előzmény: Törölt nick (4800)
saidac Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4801

Már az is nagy szó 8 év permanens elkúrás és adósságnövelés után, ha nagyjából szinten marad az adósságunk, és apránként átstrukturáljuk deviza alapúról forint alapúra, amit lehet. Márpedig ez történt a zelmúlt két évben. De a bolsiknak a szar sem elég büdös, ha nem ők ülnek a kondérnál.

Előzmény: Törölt nick (4797)
saidac Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4799

A Rosenfelddel hasonszőrűek legnagyobb bűne messze nem az volt, hogy kiirtottak, deportáltak, elüldöztek egy rakás embert, százezreket. Hanem az a rombolás, amit a megmaradtakban vittek véghez. A kisországozás, a pesszimistázás, a magyar = szar elterjesztése, a magunkat kényszeresen máshoz méregetés bevezetése (előbb a kelethez, aztán a nyugathoz) és társaik.

Szerencsére a mai fiatalok egy jelentős része már abban nő fel, hogy magyarnak lenni menő, hogy az országunk nagyon is jó, miközben lehetne még sokkal jobb is, hogy aki engem baszogat, kapja be a faszomat. De ahhoz, hogy ez általános legyen, még legalább egy generációnak fel kell nőnie Hofi elvtárs nélkül.

newnikk Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4798

Pedig Lakatos Pál is ezt mondta, és ő nem akárki, volt komcsi, volt a Vasárnapi Újság c. műsor főszerkije, a Krav-Maga hazai igazgatója pedig Lakatos Pál fia, Lakatos Péter.

Előzmény: Törölt nick (4795)
saidac Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4796

Hofi-szagú, antimagyarista, önbeteljesítőnek szánt költemény.

Mint a pesszimista népezés, kíváncsi lennék, hogy a bolsik előtt volt-e ilyen toposz, vagy egy büszke, optimista népet romboltak ezzel tudatosan, szisztematikusan.

Minden hofizmusnak esküdt ellensége vagyok. Megjegyzem, ő is hasonfajú volt, mint Rosenfeld elvtárs vagy Akos Kertesz. Olyan "önostorozós" fajta.

Előzmény: newnikk (4792)
asta Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4794

Nem megmondtam!:O)) Én csak egy kis üdítő változatoságot hoztam ide:O))))

Előzmény: newnikk (4788)
asta Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4793

Frappáns megállapítás!

A retek kicsit fanyar, kicsit csípős, éppenezért jóízű de nagyon egészséges növény:O))) Szeretjük!:O)))Köszönöm a dícséretet:O))

A szalmabábút nem értem... azt még árnyalhatod kicsit! ha akarod ..:O))

Előzmény: saidac (4787)
newnikk Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4792

Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.

Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla:
NE MÁSSZ KI! Lucifer kérdésére az ördög így felel:
- Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.

A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
- Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni,
az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.

A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
- Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
- Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza.

Előzmény: y1 (4789)
saidac Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4791

Ócska, színvonaltalan manipuláció.

Az IMF-hitelnek többek között azért alacsonyabb a kamata az állampapírokénál, mivel az IMF deviza alapú hitel ad.

Miután a fél ország belefulladt az olcsó "deviza alapú" lakáshitelekbe, nem gondoltam volna, hogy még mindig van, aki szemrebbenés nélkül egy az egyben összehasonlítja egy forint és egy nem forint alapú hitel kamatát. De azt tudtam, hogy ha mégis van ilyen madár, akkor az magadfajta.

Előzmény: Törölt nick (4773)
asta Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4790

Ha Orbánék ezt a két évet jól használták volna ki, és  a 8 év ellenzékiség idején nem  kizárólag a hatalmi politikával lettek volna elfoglalva, hanem kidolgoztak volna egy megfelelő stratégiát, ennyi áldozat után, amit már meghoztunk két év alatt, elérhették volna ezt a szintet.

Ehelyett iszonyú áldozatok árán csak azt értük el, hogy egyre rosszabb helyzetbe kerültünk a kilábalás reménye nélkül. Ugyanis  annyira rossz tendenciákat indítottak el, ami a jövőt illetően a folyamatos lecsúszást jelzi.

Ez ma már sajnos konkrét számokban is látszik..... abba kéne hagyni a siker propagandát, és nem kéne a fiaskót további ellenségeskedésekkel elfedni....

De ez itt off

Előzmény: Törölt nick (4785)
y1 Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4789

Na jó, de ez mit magyaráz meg? Az egyik nagyapa vadászott a másik nagyapára, aztán a másik nagyapa az egyikre - velősen ez a magyar történelem.

Előzmény: newnikk (4788)
saidac Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4787

Ugyanolyan retek vagy, mint a szalmabábjaid.

Előzmény: asta (4753)
asta Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4786

Ha elkezdenénk vakargatni a most uralgó réteg felmenőit, nyugodtan kimondhatjuk, hogy senki senkinek nem tehet szemrehányást.....

Erre szerettem volna felhívni a b. publikum figyelmét:O)))) Nem kéne annyit komcsizni, meg nyilasozni mert a mi oldalunkon is annyi vaj van, hogy két évszázadra elég... hogy még gusztustalan is és hiteltelenítő, arról nem is szólva.... hogy pofátlanság, az meg emberi minőségről is beszél....

Feltárni igen, köpködni nem.... röviden.:O)

Előzmény: Törölt nick (4781)
newnikk Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4784

Hogy jön ide Kövér Lajos, és ki az egyáltalán?

asta Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4783

Na akkor....elmesélem neked, hogy az egész életem arra ment rá, hogy azt mondták, csak még egy kicsit kell összehúznunk magunkat, aztán jő a kánaán:O))

Akkor sem hittem, viszont nagyon csúnya világ volt az... konkréten éheztünk is kicsit, meg fáztunk is, féltünk is néha ( sőt állandóan), be voltunk zárva, és volt ideológiai vizsgáló bizottság, hogy eléggé vonalas vagy-e, ment a sikerpropaganada, ahogy a csövön kifért... nagyon gusztusos kis diktatúra volt .... kicsit összehúztuk magunkat.. tudod? Kicsit! és ráment két generáció élete... az enyém is.

De mindezt a szovjet szuronyok árnyékában voltunk kénytelenek tenni, nem szabad akatunkból!

Azt akarod, hogy a tiéd is, meg a gyerekeidé is rámenjen ugyanerre a mesére? Szabad akaratodból, kényszer nélkül?

Mert most erről kell döntened.

Gondolj a Kárpátok Géniuszára és az országára. Visszafizette az adósságokat és mit ért el.... éhen haltak az emberek és nyomorban élt az egész ország, lerobbant minden... ezt szeretnéd? A későbbi sorsa is intő jel ... bár az  az ő baja..

Ezzel pedig nem azt akarom mondani, hogy nem kell csökkenteni az adósságot... dehogynem. Egy normális szintre... ésszel.

És megsúgom neked: nem ez az egyetlen üdvözítő lépés, ez csak része lenne egy átgondolt stratégiának.

De az nincs... sajnos. És ez életveszélyes!

Előzmény: Törölt nick (4769)
y1 Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4782

Mind a kettő?

asta Creative Commons License 2012.07.30 0 0 4779

Basszus, te pók!

Hát nem ti művelitek ezt iparszerű mértekeben már húsz éve? Pontosan ezt teszitek egyfolytában.... mondom, legutóbb a parlamentben volt képes egyik prominens ( nem is akárki) ehhez az eszközhöz folyamodni Schiffer nagypapájával kapcsolatban ( aki tetejében mégcsak nem is volt komcsi, a szó ismert értelmében) ... ezzel akarta volna Schiffer kritikáját érvek nélkül lesöpörni.

Miről beszélünk? Én rugdosok? Nem rugdosok, csak bemutattam, mit érezhetett Schiffer egy ilyen pofoncsapás után.....  ő mit vétett? Az, hogy Orbnt merte kritizálni?  -  nem árt ezt megtapasztalni, hogy hátha legalább némely okosabbak elgondolkodjanak azon, merre hány óra.

Azt nem értem, hogy én miért rugdosok, a 20 éve ezt művelőknek miért szabad, sőt kívánatos. Miért gondolod, hogy az amit neked szabad, azt más  miért nem teheti meg?

Értsd meg, hogy egyszer elszakad a cérna ... és te is visszakapod a pofonokat, de akkor ne sírjál, mert te hívtad elő a viselkedéseddel.

Ez csak egy kis pedagógiai szemléltető.

Mellesleg pedig egyiket sem tartom helyesnek. Mi, akik most élünk, a történelmet legfeljebb tanulságként kéne használnunk, csak ezért és csakis ezért kell reális történelemszemléletet kialakítani ... nem meséket, és nem legendákat. Erre való a szembenézés is. Csak erre.

Előzmény: Törölt nick (4755)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!