A lényeg teljesült: az 1.8-as Orlando megvan! Viszont alap és fehér, azonban benn maradtunk abban a keretben amit rászántam. Úgyhogy alapvetően elégedett vagyok, tekintettel arra, hogy már senki nem tud rendelni (több helyen is kérdeztem) és készlet is erősen lecsökkent. )
Ami jelentősebb tétel és néha hiányolni lehetne az a tempomat, a dizájnban meg az alufelni és ködlámpa (alu nélkül meg tudok élni, legalább nem üt meg a guta, ha megkarcolódik) .. meg kell hagyni kiváló értékesítő Hervay úr :)
ami pozitív, hogy 2014-es modell és a hogy a pótkerék már rajta van. Váltózár téligumi felnivel jó árban mellé csapva, és ami szintén pozitív: nincs benne a gyári könyöktámasz! :D Méretre szabottat lehet mellé kérni, ami az utasülésben utazónak is kényelmes.
És igen: örömmel veszem egy kipróbált és bevált bőröző valamint ablak fóliázó elérhetőségét :)
többszöri, vagy folyamatos kocsi nyitás gombra - összes ablak le (ezzel a funkcióval kell vigyázni, mert a kocsi számítógépe egy idő után letiltja az ablak működtetést, legalábbis egy pár percre)
gyújtásnál ajtónyitásra - elkezdi villogtatni az elak.jelzőt (kb. fél percre, aztán abbahagyja)
És lopásbiztos, mert ha kiveszed és zsebre rakod, akkor nem lopják el a kocsival együtt. Nekem mondjuk másfél éve benne van, de szerencsére a tolvajok ezt nem tudják és még nem törték fel miatta a verdát. :-)
Köszönöm a kis kínai kütyüt, betettem és úgy tűnik működik. Legalábbis az ablakzáró funkció. A többi kódra még rá kel jönnöm, mert a kínai jelekkel rajzolt használati utasítás nekem kínaiul van. Bármilyen okosságot vagy tippet szívesen fogadok.
A kocsit elhoztam reggel a fóliázótól, szép munkát végzett, most már megvan a kavics elleni védelem, legalábbis a karosszérián.
Köszönöm a javaslatot, ésszerű megoldás, ha asszony nagyon nem barátkozna meg az "akármilyen" színnel :)
Egyébként tegnap már hívtam, 1.4-es jól felszerelt turbóst ajánlott (de én köszönöm nem), bár nem említettem a fórumot a telóban. A másik meg egy 1.8-as LS talán, mindkettő fenn van a Használtautó.hu-n. Végül abban maradtunk, hogy átutazom a várost és megnézzük miben tudunk megállapodni. Remélem van még ezen a kettőn kívül valami más is a tarsolyában 1.8-as terén. Ma kipróbáltam egy 1.8ast az M6-os mellett, teljesen jó, nekem még előrelépés is dinamizmusban a mostanihoz (1.4 8szelepes fábia). Egyébként elhiszem.. a rendelés gázos mostmár, ez lekésve, mivel már eltörölték a kampány árat is, ergo a korábbi esetlegesen elérhető szép ár kb fél millával magasabb.
Hervay Z kérése mielött mész hívd és nem lesznek felesleges körök az alkudozásnál. A pirosat is megkérdezheted, tud intézni, de közel sem abban az árban mint ami a készlet. Szerintem a legjobb megoldás a fólia, és ott még az árnyalatot is te keresheted ki a szín skálábol.
Hívtam Hervay Z-t az ügyedben de sajna nincs piros, de most érdemes keresni mert egyedi ajánlata van számodra. Ha rakatsz rá foliát kb 200000-böl meglenne és a fényezést is védi, még így is megéri a más szín. TAXi-s mondta az árat aki teljes sárgát csináltatott. Ha van kérdésed segítek .
Itt a Zafira Tourer teszt. Nem rossz, nem rossz, de az ára 10 251 000! Ennyiért nem ilyen autót vennék, az biztos. Nem csoda, hogy már nem lehet sokáig Orlandot kapni Európában.
Nekem még van 1 felesleges ablakhúzogatóm. Mindenkinek egy 10-esért adtam, így most már marad ez az ár, de volt aki olcsóbban szerzett a Neten. Ha így is érdekel, akkor a tiéd lehet.
Az anyósülés döntés jó lehet a kocsiban alvásnál is. Én 178 vagyok, pont elférek, de ha valaki hosszabb, akkor nem kell kinyújtania a lábát a csomagtartó ajtaján.
Néhány típusba már kipróbáltuk, nyert az s-max :) ami meglepő volt h octavia 2-esben jobb a szitu, mint az octi 3-ban. De sík ülőlap miatt orlando is elég kényelmes 3-asban, ezért a második helyezett lett, még a touran előtt is, mert ott túl keskenyek az ülések.
Csütörtökön lesz randija a gépsárkánynak az autófóliázó szakival. Megkapja az átlátszó védőfóliát az első lökhárító, a motorháztető, a tükrök és a kilincsek mögötti kis mélyedések is.
Más: Van még valakinél elfekvőben egy felesleges OBD csatlakozóra köthető ablakemelő automata? Trawala muttata élőben, hasznos kütyü, érdekelne.
Köszönöm, egyébként szerinted? :) én választom a mûszaki tartalmát, a feleségem meg a dizájnt, nekem majdnem mind1 milyen szín :) én szívó benzines kombit vagy egyterut kerestem, 2-3 évesen,ami elég széles, h 2 gyerkőc mellett anya is elférjén még két évig. A hazai kínálat nagyon gyenge, a szívó benzines pláne, így kötöttem ki itt.
Amúgy én még nemis gratuláltam Soma kollegának, nagyon csinos az a szürke járgány, millió km-ig csak tankolni kelljen!
Köszönöm, ez volt aztán a gyors kiszolgálás. Most aztán lehet irigykedni.
Jól jöhet néha a lehajtott anyósülés és tetszik a tükörbe épített index. A MyLinket is ki kéne próbálni, hogy mit tud, bár anélkül talán meglennék, mert a lányaim így is átvették az uralmat az audiorendszer felett a bluetooth kapcsolaton keresztül. :-)