Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladóvá vált szeretett esküvős szettem! Minden egyes eszköz tökéletes állapotban van, az anamorfikus lencséket egyszer tudtam használni, azok szinte újak. Minden tartozékok és dobozuk megvan az eszközöknek (kivéve a 2 Sirui objektívnek, azoknak a dobozai nincsenek meg). Egyben szeretném leginkább eladni, de persze szét is bontom, ha szükséges. Mindegyik eszközről tudok külön is képet küldeni!
Panasonic GH5 (v-log aktívált), LCD kijelzőn végig fólia volt, plusz akksik: 368.000 Ft (sn: WH8FF001600)
Panasonc GH4, plusz akksik: 194.000 Ft (sn: WE5JG001036)
Viltrox adapter EF-M2 II Speedbooster: 58.000 Ft (sn: 1813002602)
Metabones EF-MFT speedbooster ULTRA adapter: 186.000 Ft (sn.: 3013001955)
Sirui Anamorphic 24mm f2.8 (MFT bajonett), ez teljesen új objektív: 299.000 Ft (sn: 60102631)
Sirui 50mm f/1.8 (Micro 4/3) anamorfikus objektív, ez is teljesen új: 199.000 Ft (sn: 60300896)
Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM ART (Canon) a speedboosterekkel tökéletes párost alkot és 1.2-es fényereje lesz: 199.000 Ft (sn: 51025712)
A szett egyben: 1.250.000 Ft
Az eszközök Cegléden vehetőek át! Bármi kérdésetek van, vagy képet szeretnétek, akkor üzenjetek: demjenattila91@gmail.com
Vagy jó lenne tudni nevet. Az sem mindegy mikori a reg és mit írt ki, de persze törölheti a hirdetést. Ezért vagyok úgy, hogy ha valaki Oly csoportban jó ideje aktív, vagy látom, akkor szívesebben veszek ott. Most vettem 1-2 cuccot, akadt amikor heteken belül ki sem próbáltam de mindig meg bírtunk egyezni. Kamu arc meg sajna sok van és sérült, vagy javított cucc is, ami nem teljesen sikerült.
Kicsit offtopic téma, de valamennyire idevágó: Nemrég Fészbúk Marketplace-n vettem egy Olympus gépet,ami hibátlanként volt hirdetve. Este tudtam csak megnézni, gond elvileg nem volt vele, hazahoztam, a menüben babráltam, pár képet lőttem vele, aztán az akksi lemerült, hiába töltöttem, pár kép után üreset jelez a gép és kikapcsol. Ráírtam az eladóra, hogy ez így mégsem kóser, minimum akksicsere (jó esetben), elállnék a vásárlástól. Ezt teljesen negligálja, az ő véleménye szerint én kipróbáltam az árut, nem válaszol az üzenetekre, stb. Gondoltam, jelentem a Fészbúkon illetve máshol is. Mi a véleményetek? Én mindig adok pár nap kipróbálási garanciát az eladott cuccaimra. Érdemes belemenni vagy így jártam?
Üdv! Panasonic Lumix DMC-LX100 kiegészítőkkel eladó. Jár hozzá az összes gyári tartozék (vakuja a tokkal, magyar nyelvű használati DVD-n, akku, töltő, nyakpánt, doboz), plusz az alábbiak: - Vivitar 0.43X Professional Wide Angle Lens with Macro (nagylátó előtétlencse) - Tiffen (cirkuláris) polárszűrő - Hoya UV szűrő
Minden karcmentes, kifogástalan állapotú. SN: WT8LG00136* Ára 155.000 Ft. Csere köszönöm nem érdekel. 20/391-2898 Kaposvár - Pécs.
Eladó fekete 0lympus 17mm f1.8 objektív, tökéletes, újszerű állapotban, dobozában, utángyártott napellenzővel. Az eladás oka kihasználatlanság, nem a kedvelt fókusztávolsag.
Eladó fekete 0lympus 17mm f1.8 objektív, tökéletes, újszerű állapotban, dobozában, utángyártott napellenzővel. Az eladás oka kihasználatlanság, nem a kedvelt fókusztávolsag.
Patona utángyártott akkumulátor és töltő (BLN-1): hibátlan állapotban, hálózati és szivargyújtós kábellel, de működik normál és mikro-USB-ről is (telefon-töltőről, powerbank-ról), a gyári akkut is tölti. S.n.: - Ár: 8000 Ft
Eladó kihasználatlanság miatt egy Panasonic H-FS14140 Lumix G Vario 14-140mm f/3.5-5.6 ASPH POWER O I S m/43 rendszerű objektív.
SN: HN5GB016869
Doboza nincs, de minden gyári tartozékot adok mellé. Keveset használt, ezért megkímélt állapotban van, por, gomba és karcmentesek a lencsék. A külsejét tekintve is szinte makulátlan. Garancia nincs már rá. Átvehető Gyula, Békéscsaba környékén személyesen vagy csomagként is elküldöm. Érdeklődni a vinczeattila1988(kukac)gmail(pont)com címen lehet!
Eladóvá vált kihasználatlanság és rendszerváltás miatt egy Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2.8-4 ASPH dobozában, első-hátsó kupakjával, napellenzőjével. Kopás, por és karcmentes. SN: XD7KC103584 Ára: 249.990 Ft Budapesten személyes átvétellel E-mail címem publikus
Patona utángyártott akkumulátor és töltő (BLN-1): hibátlan állapotban, hálózati és szivargyújtós kábellel, de működik normál és mikro-USB-ről is (telefon-töltőről, powerbank-ról), a gyári akkut is tölti. S.n.: - Ár: 8000 Ft
Olympus 4/3-os 70-300 mm objektív: szép, újszerű állapotban, karc-, gombamentes, némi por van, sapkákkal, napellenzővel. Mikro-négyharmados gépeken adapterrel használható, melyet a kipróbáláshoz tudok biztosítani. S.n.: 25602569* Ár: 40000 FtElkelt!
Sigma 105mm f2.8 objektív, szintén 4/3 csatlakozású: hibásként árulom, mert a fókuszgyűrűje nem jár egyenletesen, karc-, gombamentes, por itt is lehet. Mikro-négyharmados gépeken adapterrel használható, melyet a kipróbáláshoz tudok biztosítani. S.n: 366908*. Ár: 15000 Ft, vagy megbeszélés szerint.Elkelt!
Lowepro format 120 táska: alig használt, belső méret 13*9*14,5 cm Ár: 3000 Ft
Neoprén védőtok:. pl.em-5, em-10 váz és 12-50/12-60 obi fér bele. Ár: 1000 Ft
Szűrőmenetbe csavarható napellenző, 58 mm ár: 500 Ft.