Anikó csere-beréltem ezt a kakaskát, 1 kis jércikét adtam helyette. Tényleg azt látni kellett volna ahogy körbefogták, nézegették, amikor betettem hozzájuk.
Szia Bolboja ! Igen van nekem is fodros t. cochinom, remélem tavasszal lessz több is , és Nektek is jut ! Kicsit össze vannak gabalyodva, nem látszik hol ér véget az egyik, és hol kezdődik a másik.
Szia Kotkoda! Gyönyörűek mindketten , Gábor szíve nagyot dobbant, mert az ő kedvenc színváltozata a porcelán :)
Tegnap nem írtál, de én addig zaklatlak míg nem válaszolsz:))))) Van neked is fodros cochinod? És ha van, jövőre téged is zaklathatlak állományom építése céljából?:))))
Igen, igen de most majd borzas törpék is lehetnek. Júj, már annyira izgulok.Nem tudnád elintézni, hogy átugorjuk a telet és a kora tavaszt?:)Meg persze szeretnék mástól is, hogy ne legyenek rokonok.Nem tudod véletlenül kitől tudnék még majd venni?Akinél láttam, te, a Tyúktartó, talán meg Kotkodánál is?
Tavasszal, ha lesz sok fodros kispipi, akkor adok Neked és akkor majd elmesélik Neked, hogy milyen helyen laknak az apukáik és, hogy milyen az élet itt Baranyában:))))))))))))))))))
Szia!! Köszönöm szépen,de már így is sokkal jövök Neked!! Amúgy most úgy néz ki,h alakulnak valamerre!! Mi is el vagyunk veszve, megy a suli ezerrel és rengeteg papírmunka szakadt ránk,ami a halálom!! Voltunk Arthuréknál nemrég, ők is jól vannak!! Szombaton megyek segíteni nekik, kukoricát törni!!!