Keresés

Részletes keresés

Amorf23 Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1221

Még egyszer ismétlem, közösségi célról beszélünk, amihez forrásokat rendeltek, lásd HEFOP - Humánerőforrás Fejlesztési Operatív Program, a gyengébbek kedvéért.

Előzmény: csörgősipka (1205)
sz Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1220
navracsics legalább egyetlen apró negatívumot említhetett volna saját idoljáról, hogy némileg hitelesebb legyen a közlemény (pl. csak annyit, hogy nem balra kellett volna fésülnie a haját) :))))
Előzmény: sz (1211)
NICKTELEN Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1219
Akkor kezdjük el mostantól másképp látni. OK Gyurcsány volt ideges, nem Orbán.

Így jobb neked?

Láthatóan téged sem zavarnak a tények :)

Előzmény: zeno62 (1198)
fairytale Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1218

kétfajta idegesség létezik! Az egyik, amikor érzed, hogy nem vagy felkészült, hogy jobb az, akivel "versenyzel", hogy nem vagy atoppon és sok múlik rahjtad, ha félsz valamitől, ha izgulsz...

A másik fajta idegesség, amig felbasszák az agyad, amikor felidegesítenek, amikor pipa vagy!

na szóval most elmagyaráztam neked azt, amivel tökéletesen tisztában voltál eddig is!

Előzmény: zeno62 (1198)
eztEgyed Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1217
Nem leszel, szerintünk is talán túl arrogáns volt.
Előzmény: betonszarkofág (1207)
Tralfamador Zog Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1216

csak sejtettem... :)

AZT a Hellert hogy hívják?? Képtelen vagyok azt a műsort 4 mp-nél több ideig nézni Bayer arca miatt.

Előzmény: syrius (1210)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1215
a1 - Most meséljek nekem az életvitelemről? Hát legyen, ettől biztos hitelesebb vagyok: Épp most kortyolgattam el egy kiváló drága bort Szeremley Hubától. az új lakásomban a nap végén. A jól fizető munkahelyem mellett egy vállalkozást vezetek, van benne jövő!

a2 - A tények makacs dolgok. Én az alkotmány értelmében négy években mérem a kormányok regnákását. És bizony az MSZP négy évig volt, a semmiért. Nekem ez kevés. Gyurcsány egyébként vállalta, hogy másfél év alatt csodát tesz. Nem tett. Én nem kényszerítettem az ország élére. Hát ennyi.

...a gondolkodásod elég gyenge lábakon áll. Mert ha így működnének a dolgok, akkor minden kormány a mandátuma lejárta után gyorsan miniszterelököt váltana, hogy azt mondhassa: Jaj, szegény új elnök csak egy évig volt hatalmon, és semmire sem volt ideje? Ez butaság.
Előzmény: Lilia (1075)
Powersystem Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1214

Azt mondasz és írsz amit akarsz! CSak ne tegyél úgy mintha mindenkinek az lenne a véleménye amit leírtál. Orbán szar volt efelől nincs kétség! De gondolom ez nem zavart!

Előzmény: betonszarkofág (1207)
tamas1000 Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1213

mit tehet???

miért eddig mit tett?

Küzd Magyarországért, minden egyes állampolgárért!

Előzmény: betonszarkofág (1195)
Amorf23 Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1212
Szilvásy soha nem volt MDF-es, ne játszd a hülyét. Ottragadt az Antall-kabinetben 90 után, de ettől még nem lett MDF-es.
Előzmény: eztEgyed (1189)
sz Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1211
Navracsics Tibor: Orbán higgadt, Gyurcsány arrogáns volt

Orbán Viktor higgadtsága miatt meggyőzőbb volt, míg Gyurcsány Ferenc nehezen tudta megőrizni önuralmát, arrogáns volt - összegezte saját véleményét a szerdai Gyurcsány-Orbán vitáról Navracsics Tibor.

Orbán Viktor kabinetfőnöke gyorsértékelésében az MTI-nek szerda este úgy fogalmazott: "a mai vitában (...) egy arrogáns, helyenként provokatív és a saját bizonytalanságát agresszivitással palástoló miniszterelnök próbált küzdeni egy higgadt, tapasztalt politikussal, Orbán Viktorral". Hozzátette: a Fidesze elnöke azonban "nem akart vele küzdeni".

Navracsics Tibor szerint Gyurcsány Ferenc provokálta vitapartnerét, és néha "műnépies" fordulatokat használt. Gyurcsány Ferenc végig Orbán Viktorral volt elfoglalva, őt akarta hitelteleníteni - mondta a kabinetfőnök, és hozzátette: ezzel szemben Orbán Viktor az emberekhez beszélt, a terveit ismertette.

Navracsics Tibor szerint Gyurcsány Ferenc gyengéje azt volt, hogy nem tudta megőrizni a nyugalmát, ami kézmozdulatain is látszott. Erőssége pedig az akart lenni, hogy azt próbálta mutatni: meggyőző. Heves gesztikulációjával is ezt akarta sugározni - vélekedett.

Orbán Viktor esetében erősségként ismét a higgadtságát hangsúlyozta Navracsics Tibor, míg szerinte a Fidesz miniszterelnök-jelöltjénél nem lehetett gyengeséget felfedezni a vitában.

Orbán Viktor kabinetfőnöke úgy látta: a Fidesz szempontjából hasznos volt a vita, hiszen a pártelnök el tudta mondani a jövőre vonatkozó elképzeléseinek jelentős részét. Az MSZP esetében viszont az elképzelésekről keveset hallhattak az érdeklődők - mondta.
syrius Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1210
azért egy :-)-t kitehettél volna!
Előzmény: Tralfamador Zog (1191)
tamas1000 Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1209

látod már a függetlenek is félnek a diktátortól...

először lenullázták a Torgyit, jött az MDF, és most egyeduralomra törnek.

Mikola megmondta, 5 mió embernek szavazatot adnak kihirdetik az I. Orbán császárságot, én meg menekülhetek, mert üldözik majd a szocikat....

Előzmény: Törölt nick (1192)
eztEgyed Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1208
Orbán 3 napja GyF háta mögött papírszobornak nevezte. Itt meg a szemébe se mert nézni.
betonszarkofág Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1207

Miért, nekem nem lehet véleményem?

Az is tilos?

Én is le leszek ordítva, mint ahogy ezt ma a miniszterelnök tette ellenfelével?

Előzmény: Powersystem (1179)
kamerasmobil Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1206
A 98-as Viktor kifejezetten jo volt, nemreg megneztem ujra (es Horn is jo volt, csak valoban tul magabiztos es lekezelo). A 2002-es Viktor mar erezhetoen rosszabbul szerepelt: elbizakodott volt, tul konnyeden fogta fel a vitat. Ez a mai Viktor pedig nagyon gyenge volt, es latvanyosan sokat is oregedett 8 ev alatt, sokkal rosszabbul nez ki. Nem kellett volna frizurat valtoztatnia, meg ugy altalaban 16 ev politizalas az mar mindenkinek sok. Erdekes modon egyebkent Deutsch is latszott a 98-as felveteleken, es rajta sokkal kevesbe fogott az ido, felszedett par kilot de meg jol tartja magat.
Előzmény: sakac (1149)
csörgősipka Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1205
Milyen értelme?
A teljes foglalkoztatottság azt jelenti, hogy mindenkinek, aki dolgozni akar, lesz olyan munkája, amiből legalább elfogadható életszínvonalon meg tud élni.
Hogyan kívánják ezt megvalósítani a következő ciklusban?
Előzmény: Amorf23 (1157)
asta Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1204
Mi az az egy-két év. Ma , sőt már jó 10 éve nem így van. Az orosz piacot elbazilikázni bűn volt.
Előzmény: Amorf23 (1164)
Powersystem Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1203
És mikor volt nálunk 3 %-os munkanélküliség?
Előzmény: Devil Inside (1196)
mary1997 Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1202
Eddig mit tett???? HÁny embert végeztetett ki????
Amorf23 Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1201

Asta,

Ha ennyire nem vagytok tisztában azzal, hogy mit jelent a teljes foglalkoztatás, akkor minek vagdalkoztok vele?

Towards Full Employment in the European Union 2002

'Towards Full Employment in the European Union' sets out the challenges facing Member States in meeting the employment targets set at Lisbon and Stockholm and the benefits from reaching them and our longer term goal of full employment in the European Union.

http://www.hm-treasury.gov.uk/documents/international_issues/eu_information/int_eu_fullemp.cfm

Full Employment Strategy for Europe 2003

The Government's Full Employment Strategy for Europe identifies key issues for EU Member States in tackling the problem of Europe’s 13 million unemployed and in moving towards our long-term goal of full employment in the EU.

Előzmény: asta (1182)
NICKTELEN Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1200
Elejétől olyan volt. Még egy szót sem szóltak egymáshoz.
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1199
most nem tudom, hol tartunk:-)
Előzmény: Or Kán (1170)
zeno62 Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1198

ő Gyurcsány helyében még idegesebb lett volna, mert annyira idegesítő volt, hogy Orbán nem volt hajlandó vitázni, csak mellébeszélt...

ööö...mostan akkor ki is volt az ideges?!:))))

Előzmény: fairytale (1154)
eztEgyed Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1197
Hát ahogy elhallgatom nem valószinű... :DD
Előzmény: Tralfamador Zog (1191)
Devil Inside Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1196
Benne van a programjukban (ami Gyurcsány szerint nincs), hogy a teljes foglalkoztatottság alatt a 3%-os munkanélküliségi szintet értik.
Előzmény: csörgősipka (1139)
betonszarkofág Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1195

"Orbánnak remegett a hangja, lámpaláza volt."

Ne haragudj, de Gyurcsány kirohanásai után nekem speciel görcsbe szorult a gyomrom.

Nem szoktam félni, de elgondolkodtam, mit tehet ez az ember az államhatalommmal a kezében a neki kiszolgáltatott emberekkel szemben.

Én ebből nem kérek, én Európát akarok a hazámban.

Előzmény: NICKTELEN (926)
mary1997 Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1194
Hát igen, itt a vége... a fidesz ámokfutásának... ha minden igaz:)
Előzmény: tamas1000 (1143)
cseszabi Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1193
Ez a vita a legrosszabban rendezett volt az eddigiek közül, véleményem szerint. A 3 perces időkeret, az 1 perces reagálás pont a vitára nem adott lehetőséget. Mindenki mondta a magáét, nem kerekedett semmi a végére. Csak az utolsó 2 perc volt talán elfogadható!
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1192

M1-en vita utáni elemzés. Az egyik "független" szakértő:

"vigyázni kell nehogy sarokbaszorítsák Orbánt, mert akkor az lehet, hogy neki lesz jó"

Ez a "független"? Milyen lehet az MSZP-s?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!