Még egyszer ismétlem, közösségi célról beszélünk, amihez forrásokat rendeltek, lásd HEFOP - Humánerőforrás Fejlesztési Operatív Program, a gyengébbek kedvéért.
navracsics legalább egyetlen apró negatívumot említhetett volna saját idoljáról, hogy némileg hitelesebb legyen a közlemény (pl. csak annyit, hogy nem balra kellett volna fésülnie a haját) :))))
kétfajta idegesség létezik! Az egyik, amikor érzed, hogy nem vagy felkészült, hogy jobb az, akivel "versenyzel", hogy nem vagy atoppon és sok múlik rahjtad, ha félsz valamitől, ha izgulsz...
A másik fajta idegesség, amig felbasszák az agyad, amikor felidegesítenek, amikor pipa vagy!
na szóval most elmagyaráztam neked azt, amivel tökéletesen tisztában voltál eddig is!
a1 - Most meséljek nekem az életvitelemről? Hát legyen, ettől biztos hitelesebb vagyok: Épp most kortyolgattam el egy kiváló drága bort Szeremley Hubától. az új lakásomban a nap végén. A jól fizető munkahelyem mellett egy vállalkozást vezetek, van benne jövő!
a2 - A tények makacs dolgok. Én az alkotmány értelmében négy években mérem a kormányok regnákását. És bizony az MSZP négy évig volt, a semmiért. Nekem ez kevés. Gyurcsány egyébként vállalta, hogy másfél év alatt csodát tesz. Nem tett. Én nem kényszerítettem az ország élére. Hát ennyi.
...a gondolkodásod elég gyenge lábakon áll. Mert ha így működnének a dolgok, akkor minden kormány a mandátuma lejárta után gyorsan miniszterelököt váltana, hogy azt mondhassa: Jaj, szegény új elnök csak egy évig volt hatalmon, és semmire sem volt ideje? Ez butaság.
Azt mondasz és írsz amit akarsz! CSak ne tegyél úgy mintha mindenkinek az lenne a véleménye amit leírtál. Orbán szar volt efelől nincs kétség! De gondolom ez nem zavart!
Navracsics Tibor: Orbán higgadt, Gyurcsány arrogáns volt
Orbán Viktor higgadtsága miatt meggyőzőbb volt, míg Gyurcsány Ferenc nehezen tudta megőrizni önuralmát, arrogáns volt - összegezte saját véleményét a szerdai Gyurcsány-Orbán vitáról Navracsics Tibor.
Orbán Viktor kabinetfőnöke gyorsértékelésében az MTI-nek szerda este úgy fogalmazott: "a mai vitában (...) egy arrogáns, helyenként provokatív és a saját bizonytalanságát agresszivitással palástoló miniszterelnök próbált küzdeni egy higgadt, tapasztalt politikussal, Orbán Viktorral". Hozzátette: a Fidesze elnöke azonban "nem akart vele küzdeni".
Navracsics Tibor szerint Gyurcsány Ferenc provokálta vitapartnerét, és néha "műnépies" fordulatokat használt. Gyurcsány Ferenc végig Orbán Viktorral volt elfoglalva, őt akarta hitelteleníteni - mondta a kabinetfőnök, és hozzátette: ezzel szemben Orbán Viktor az emberekhez beszélt, a terveit ismertette.
Navracsics Tibor szerint Gyurcsány Ferenc gyengéje azt volt, hogy nem tudta megőrizni a nyugalmát, ami kézmozdulatain is látszott. Erőssége pedig az akart lenni, hogy azt próbálta mutatni: meggyőző. Heves gesztikulációjával is ezt akarta sugározni - vélekedett.
Orbán Viktor esetében erősségként ismét a higgadtságát hangsúlyozta Navracsics Tibor, míg szerinte a Fidesz miniszterelnök-jelöltjénél nem lehetett gyengeséget felfedezni a vitában.
Orbán Viktor kabinetfőnöke úgy látta: a Fidesz szempontjából hasznos volt a vita, hiszen a pártelnök el tudta mondani a jövőre vonatkozó elképzeléseinek jelentős részét. Az MSZP esetében viszont az elképzelésekről keveset hallhattak az érdeklődők - mondta.
A 98-as Viktor kifejezetten jo volt, nemreg megneztem ujra (es Horn is jo volt, csak valoban tul magabiztos es lekezelo). A 2002-es Viktor mar erezhetoen rosszabbul szerepelt: elbizakodott volt, tul konnyeden fogta fel a vitat. Ez a mai Viktor pedig nagyon gyenge volt, es latvanyosan sokat is oregedett 8 ev alatt, sokkal rosszabbul nez ki. Nem kellett volna frizurat valtoztatnia, meg ugy altalaban 16 ev politizalas az mar mindenkinek sok. Erdekes modon egyebkent Deutsch is latszott a 98-as felveteleken, es rajta sokkal kevesbe fogott az ido, felszedett par kilot de meg jol tartja magat.
Milyen értelme? A teljes foglalkoztatottság azt jelenti, hogy mindenkinek, aki dolgozni akar, lesz olyan munkája, amiből legalább elfogadható életszínvonalon meg tud élni. Hogyan kívánják ezt megvalósítani a következő ciklusban?
Ha ennyire nem vagytok tisztában azzal, hogy mit jelent a teljes foglalkoztatás, akkor minek vagdalkoztok vele?
Towards Full Employment in the European Union 2002
'Towards Full Employment in the European Union' sets out the challenges facing Member States in meeting the employment targets set at Lisbon and Stockholm and the benefits from reaching them and our longer term goal of full employment in the European Union.
The Government's Full Employment Strategy for Europe identifies key issues for EU Member States in tackling the problem of Europe’s 13 million unemployed and in moving towards our long-term goal of full employment in the EU.
Ez a vita a legrosszabban rendezett volt az eddigiek közül, véleményem szerint. A 3 perces időkeret, az 1 perces reagálás pont a vitára nem adott lehetőséget. Mindenki mondta a magáét, nem kerekedett semmi a végére. Csak az utolsó 2 perc volt talán elfogadható!