Ha az ilyen egyszerű lenne de jó lenne. Az elkészült dvd-k alapján majd mindenki csinálhat magának. A dvd-k nemsokára kész lesznek( 7db ha minden igaz) mindenki csináljon helyet a gépén mert csak felmásolja és adja is tovább a másiknak mert arra nincs idő hogy átmásolgassátok a dvdket, majd kiírjátok utána magatoknak. 1 kópia lesz és mindenkihez el kell jutnia. Jöhetnek a jelentkezők sorban. 1.csonti 2.varró 3.forgácsgeri 4.vargatomi 5.papplaci 6 hpeti 7DRoli 8?9???????????? Majd akinél van az mindig juttassa tovább az utánna következő embernek. Ne basszunk ki egymással mindenki kifizette a felvételt.
:DDDDDDDDD Ha az ilyen egyszerű lenne de jó lenne. Az elkészült dvd-k alapján majd mindenki csinálhat magának. A dvd-k nemsokára kész lesznek( 7db ha minden igaz) mindenki csináljon helyet a gépén mert csak felmásolja és adja is tovább a másiknak mert arra nincs idő hogy átmásolgassátok a dvdket, majd kiírjátok utána magatoknak. 1 kópia lesz és mindenkihez el kell jutnia. Jöhetnek a jelentkezők sorban. 1.csonti 2.varró 3.forgácsgeri 4.vargatomi 5.papplaci 6 hpeti 7?8?9???????????? Majd akinél van az mindig juttassa tovább az utánna következő embernek. Ne basszunk ki egymással mindenki kifizette a felvételt.
Zsiti jól van, este a tükör előtt táncolt és észre vette mennyire jól megy neki a robot mozgás ezzel a hónalj gipszel ! De remélem jól sikerül az esténk és akkor holnap nem csak a keze fog fájni ! : D
Ma röntgeneztek meg, kiderült, hogy a jobb kezemben a kézfejnél eltört a kisujjcsontom. ...,de lesz***m! Megérte akkor és ott a CSAPATTAL játszani. Büszke vagyok, hogy köztetek lehettem.
Köszönöm a segítséget azoknak akik részt vettek a szervezésben és a lebonyolításban. Sajnálom hogy nem nyertünk pedig azon voltunk. Én személy szerint mindenhol fájok de ez a játék része. Decemberben pihenjen mindenki. Olvassátok a fórumot mert egy pár dolgot még el kell intézni és persze majd az évértékelő évzáró is lesz.