a végeredmény 19:12 Azért az csúny lett volna ha bemegy mindkét extra pont vagy valahogyan szereztünk volna még 2 pontot és úgy tudtuk volna hogy megnyertük a meccset.és rá egy napra derült volna csak ki hogy mégis kikaptunk. de jövőre újult erővel többre leszünk képesek.és ha én is felgyógyulok akkor majd mindent megteszek a csapatért. és mégegyszer gartulálok a csapatnak.
Egy órával kaja után sz... meccset játszani. Látszott is az első félidőn. Végül mennyi lett a valós, regisztrált eredmény?13:12, vagy 19:12? Nem számít annyira, csak kíváncsi lennék. Lippánál mi lett a diagnózis, mennyi időre esik ki?( egyébbként SZERINTEM jól játszott, amíg játszott.) Vladra haragszik a csapat? Csak mert hagytátok hogy a Zala Pr 6-8 játékosa rárontson, és földbe passzírozza, így aztán jól kifáradt a végére. Zsenya előtt le a kalappal, ahogy minimális pihenővel nyomta végig a két félidőt. Egyébbként gratulálok én is a második félidőhőz, mert ha van még 5 perc, meg lett volna a meccs, még érett egy TD a csapatnak.( főleg ha VILLÁM GÉZA kapott volna néhány jó passzot, mért a célterületig hagyták futni, és senki nem fogta. Majd legközelebb.!Azért jó voltál Szilárd!A második félidő már a tiéd volt.) Mindenkinek jó pihenést. Azért a Diner-be kedden este lent lesznek néhányan. Aki nagyon unatkozik, ott a helye! 29-én új erővel! HAJRÁ TIGERS!!!!!!!!
Újabb lehetőséggel bővül a hazai amifoci élet! Ha már unod az IWIW -et, mert mindent lehet csinálni, csak épp beszélgetni nem, most itt a lehetőség, hogy csatlakozz a hazai amerikai football saját közösségi oldalához!
Az oldal: amerikaifoci.ning.com
Ahol akár csatlakozhatsz is: http://amerikaifoci.ning.com/?from_invite=yes&key=3bb0a848e57db2a3660e05281b5be790
Ez az oldal azért jött létre, hogy egy helyre gyűjtse össze azokat, akik az amerikai football -t szeretik. Innen értesülhetsz a legfrissebb eseményekről, mérkőzésekről, vagy egyéb, a hazai amerikai football -t érintő dologról. Találkozhatsz ismerősökkel, barátokkal, de akár Te magad is barátokra találhatsz.
A fórumban szurkolói közösségeket hozhatsz létre, de bármilyen más témáról is beszélgethetsz. Az oldalt folyamatosan bővítjük. Legyen ez az oldal a Te közösségi oldalad!
Hívd meg ismerőseid, barátaid, és szurkoljatok együtt kedvenceiteknek!
A második félidőben már nagyon jó volt a csapat.mégjobban össze kell szokni és akkor jobbak leszünk.azért gratulálok mindenkinek a teljesítményéhez.Lippának mihamarabbi gyógyulást kívánok Ja és nem felejtsétek: "Please return the kombinátfogó!" :-) és jó pihenést mindenkinek erre a két hétre.
Illés Tamás üzeni a játékosoknak, hogy mai nap folyamán nem fog tartani edzést, és szombaton indulás 10-órakor. Ásványvizet, vagy valamilyen folyadékot mindenki hozzon magával a meccsre. Ha valakinek problémája van, du.-án keresse csak. Palicz Attila
Ah, a hidegnek ehhez semmi köze! :) Bezárkózok a jó meleg szobámba, így különösen nem fog aggasztani, csak "valaki" nem lesz itt velem :)))))
Nah jó csak viccelek.....mostmár várom
(hogy minél hamarabb vége legyen):))))
Amúgy remélem legalább akkora fölénnyel fogtok győzni, mint a hétvégén a Farkasok a Gladiátorok ellen :( Ha már ennek az eredménynek nem örültem, örülni akarok a tiéteknek.
szerintem ez a videó kamu, de amúgy király.szilárdnak üzenem gyakoroljon :) szerintem senki nem sértődne meg ha ekkorát repülne az ő dobásától. :) amúgy jó volt látni a titeket megint.sokat fejlődött a csapat.remélem minél hamarabb visszatérhetek. üdv mindenkinek. Tomi #7 K/P
A segítségeteket szeretném kérni egy üzleti terv elkészítéséhez. Az egyetemen kisvállalkozó szakirányos vagyok és ebben a félévben egy kitalált vállalkozás üzleti tervének elkészítése a feladat. Ha jól tudom, Ti a mezeket külföldről (Németországból?) szerzitek be. Nos én arra gondoltam, hogy lerövidítve a szállítási és persze a gyártási költségeket, helyben, itt Magyarországon varratnék mezeket, persze egyéni kivitelben (a csapatok színeinek megfelelően) és rendelésre. Azonban néhány információ még hiányzik, ezért arra szeretnélek Titeket kérni, hogy akár többen, de legalább egy valaki válaszoljon néhány szóban a kérdéseimre. Előre is köszönöm, mert ez sokat segítene! Szóval:
Honnan rendelitek a mezeket? Mennyit kell várni egy-egy mez megérkezésére? Mennyibe kerül a mez + a szállítási költség? Milyen gyakran rendeltek és mennyit? Hányféle mezetek van? Milyen mezben edzetek, azt honnan és mennyiért szerzitek be? A számokat, neveket, csapat neveket utólag itthon, vagy még külföldön rányomatjátok? Ugyanez érdekelne a szponzorok logojával kapcsolatban is...Ha itthon nyomatjátok rá. akkor hol és mennyiért? Milyen méretekben vannak mezek? Ha itthon is be tudnátok szerezni a mezeket (olcsóbban és gyorsabban), akkor élnétek-e ezzel a lehetőséggel?
Tisztelt Tigers tagok! Szombaton 14:30-tól Nagykállóban egyesületi gyülés lesz. Kérem minden játékost megjelenni sziveskedjék! Kérem a sérülteket is,hogy sziveskedjennek megjelenni! A szombati edzésen félreértés született, ugyanis volt részlet amit elfelejtettem elmondani!
Sziasztok! Szükségem lenne a hétvégi WSharks-Tigers meccsről fényképekre. Ha fényképeztetek, vagy tudtok olyat, aki fényképezett, légyszi jelezzétek, hol és hogyan juthatnék hozzá a képekhez! Köszönöm előre is!
Én is sok sikert szeretnék kívánni, és nagyon szorítunk nektek egy győzelem bezsebelésében.. Idegenben nem könnyű ez tény, de mindent el kell követni a siker érdekében... Go Tigers!