Tudna valaki nekem segítení?
Van egy OleoMac Sparta-26-s fűkaszám. Kellet vennem egy új damilfejet, mert a régi már tönkre ment és csak már az új fajtát lehet kapni hozzá és ez folyamatosan széthúzza a kuplungot, mert nehezebb. Legalábbis szerintem ez a hiba oka. Mit lehet tenni házilag, mert semmi kedvem minden egyes használat után 2000 forintot költeni a javítatására. Újra pedig nincs kb. 100 000 Ft-m!
Mit változtat a te életeden, ha én piros, kék, vagy zöld olajat használok? Te attól nem leszel egy kedves, jóindulatú, segítőkész figura, megmaradsz ennek a kellemetlen trollnak, aki senkinek sem hiányzik.
Régebben már raktam be róla képet, akkor még nem volt típusa, csak annyi, hogy "kínai", de már megszolgálta az árát, a típusa meg nem is érdekel, mert ahány szállítmány jön Kínából annyiféle neve van, felesleges lenne megjegyezni, ami meg állandósult (pl. Hecht, Ruris), azt meg dupla áron adják...
Hogy hol veszek alkatrészeket? Hébe-hóba azt is írtam: beütöm a gúgliba, hogy "kínai szöhajtás ár", aztán kiad egy csomót, lehet válogatni, de akár a szolnoki lengyelpiacon, akár a bajai piacon, akár Vásárosnaményben a piacon mindent lehet kapni, vagy motorért pl. Kecskemétre "Honda680" felhasználóhoz mentem, de ott is van minden(is)...
Négyüteműt csak akkor ha mazochista vagy. Egyébként a linkeltek közül bármelyik jó otthonra. Esetleg még a hecht kínálatát érdemes megnézni. Azzal azért számolj, hogy egy normális damilfej mindegyikre kell.
Én Husqvarna utángyártottat vettem náluk, T-35-t a Fuxira , de gyorsan lefutott róla a damil. Már nem tudom, hogy rugó, vagy a körmök problémája volt, mert ment rá egy eredeti.