"Igaz, hogy Xavi Pascual távozik a Dinamotól. Óriási ajánlatot tett neki a Veszprém, jelenleg csak a felmondási záradékkal kapcsolatos megbeszélések vannak hátra."
"Xavi Pascualt egy nagy tapasztalattal rendelkező edző, David Davis váltja."
ha én Bukarest lennék, semmivel sem engedném el az edzőmet jövő nyáron, mint most nyáron, bármennyire is kétéves szerződése van még. szóval ez szerintem nem lehet akkora szempont
Az elődöntőben Sandra Toft remekelt a győri kapuban, az aranycsatában pedig Silje Solberg. – Mindig ez a kulcs és rendkívül boldog vagyok, hogy ilyen teljesítményt mutattunk védekezésben és a kapuban, hiszen ezzel a két játékelemmel lehet címeket nyerni, ezt a tételt ebben a négyes döntőben is bizonyítottuk.
Szerintem ezen nincs mit vitázni. Extra színvonalú védelemmel nyertek. Tanulhatnánk tőlük...
Ha már így belementünk: Az ETO magas szinten védekezett és egy-két játékost leszámítva (Ryu) magas szinten játszott egy fokkal gyengébb csapattal szemben akiknek hozták amit tudtak, de nem a legmagasabb szint. Nem az ETO játéka volt színvonaltalan szerintem, hanem a meccs nem volt izgalmas az első perctől kezdve a szintkülönbség miatt ami ezen a meccsen egyértelműen kijött. Örüljünk a Győr sikerének. Ennyi.
Én még soha nem olvastam olyan nyilatkozatot egyetlen edzőtől sem, hogy hú de gyenge volt a színvonal. Szóval az ilyen edzői nyilatkozatoktól nem kell hanyatt esni.
Amúgy Ilic is azt mondta, hogy nem kis teljesítmény a Szegedet 7-ből, 7-szer megverni. Erről ennyit. Minden edző alapvető érdeke, hogy magát és a csapatát fényezze.
A németektől már az felért egy csodával, hogy az első F4-jukon egyből döntőzhettek. Szerintem ők fejben tudták már a döntő előtt, hogy kb 0 esélyük van a Győr ellen. Így is lett.
Nincs nagy titok. Veszprém felé mindenki tudja, hogy az edzőpáros 1+1-et kap, pontosan azért, hogy a Bukarest jelenlegi vezetőedzője 1 év után mozdítható legyen. Több ember jelezte ezt, ritka dolog, de szerintem ez 100%-os info.
Mondjuk a tavalyi FTC döntője is legalább ilyen sima volt.
Ezenfelül a Győr nagyjából novemberre csoportelső lett, majd kiejtette a címvédőt, megverte az Esbjerget, aki oda-vissza ütötte a Fradit és az egész bl egyik legjobb csapata és dán bajnok.
Mégis, kit kellett volna még ütnie?
Gratula a Győrnek, nagyon megérdemelték, mert azt a védekezést amit tudnak, azt most kitették.