World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Tuti. Uninstall, es a WTF atmasolasa masik helyre, install utan ugyanaz volt az Action barom. Majdnem minden 0 -zodott, beallitasok, stb ..., de az action barom ugyanaz maradt.
Saphironra nem kell frost res. Kezdésnek az elején lehet totem/pala aura, hogy segítsen egy kicsit. (100 alatti frost ressel - tehát totem/aura nélkül - leverni egyébként öcsi)
Ha elsőre mentek neki akkor összeáll ugye a sárkány, akkor a legkönnyebb befutni és elhelyezkedni, de azért wipe után sem egy atomfizika. Vigyázat, az eleje óriási range-ben cleavel, a hátulja meg eldob. Mi úgy szoktuk, hogy a tank megfogja és KT szobája felé vezető irányban tankolja a dögöt. A raid a sárkány bal oldalán szóródik, már amennyire. 3 healer ajánlatos a fightra, a raiden Saphiron frost aurája folyamatosan tickel. A teremben random megjelenő Blizzardból ki kell menni amilyen gyorsan csak lehet, mindenkinek. A meele inkább addig nem üti, míg elhalad az a vacak. Időnként sárkány felszáll és kidob 2 iceblockot random emberre. Amíg a másodikat is ki nem dobja tartsátok a 10 yardot egymástól, mert a kidobott IB aoéban üt egy szépet 10 yardon belül. Amikor megvan mindkétt IB akkor mögéjük kell futni a raidnek, úgy hoyg ne legyetek LOS-ban a sárkánynak. Saphiron fúj egy breathet (ha az IB-k segítségével nem LOSolod ki instant öl) , aztán leszáll és ismét p1. 15 % alatt már nem száll fel.
Asszem nem hagytam ki semmit, ha mégis majd sikitanak az okosok.
registrybe? hát nem nagyon, csak a WTF-be ír. Nem másoltál vissza véletlen valami mentést hozzá? Vagy a defaultot használod :) Nekem addon paránál mindig megoldotta, hogy ha töröltem az addont és a hozzá tartozó wtf bejegyzéseket. A globálisat is és a karakterekhez tartozót is, ha van külön. Nyilván ha az addon maga a rossz épp, akkor azt nem javítja :)
Sajnos eszrevettem. Es epp ezert teljesen felesleges a "sporolas". Ujra raktam a WoW -t, es addokat, maradt minden. Az elore beallitott varazslatoknal volt 3 pipa lehetoseg - most passz mi -, az egyikbol kivettem a pipat - semmi koze a sporolashoz - es megjavult :-). Amugy a registrybe is irogat rendesen, mert A barok beallitasai megmaradtak, nem kellett ujra kipakolnom a dolgokat.
nekem megvan az Icecrown achi, vannak hosszu làncküldik, legalàbb 4 amiket mind vègig kell csinàlni, nekem az achi utàn mèg mindig maradt 2 grp küldim de màr nem tud èrdekelni
van az az arèna jellegü lànc pl, akkor van a haldoklò pacek, aki èszakkeleten fekszik a hegyen ès folyamatosan parancsolgat, dèlnyugati sarokban egy hegycsucson egy gnom DK kiscsaj szintèn ad egy rakàst,vannak a rider küldik ami megint 4-5, plusz a knights of the ebon szèria ami min.10, de inkàbb több
..neveket màr nem merek irni mert megint lebasz Zka :))))
Mit lehet tenni ha Icecrown 134/140, van egy grp meg egy bugos q a logban és sehol senki nem ad további questeket.... Tegnap átrepültem az egész zónát, wowhead alapján ellenőriztem a q givereket és semmi.... Tippek...?
nagy nagy örömömre tegnap sikerült a 4ik szàrnyat is kipucolni 10 fös naxxban:)
nekiugrottunk Sartharionnak is, de ott màr hiànyzott a meggyözödès ès a frost gear is, ezzel együtt kis guildünknek ez igen szèp eredmèny szerintem, kàbè 50en vagyunk, magyarok, abbòl 15-20 körüli aki "elszàntabb" jàtèkos
Gluth volt a nehezebb az utolsò 2 bossbòl, holy pala+hunter combòval kiteoltuk a zombikat, elèg nehezen àllt össze, utàna Thaddeus 3ikra sikerült, az elèg egyszerü fight ha màr felfogtuk a koreogràfiàt
Sartharionra egyèbkènt sok szeretettel vàrom a tippeket, mi 2szer nekimentünk de igazàn csak a forma kedvèèrt, kèsö is volt meg nem is igazàn vàgtuk mit is kellene ugyhogy igen rövid fight volt mindkettö:))
A WWS egy "Missed%" illetve "All Miss" oszlopban összegzi a be nem talált támadásokat. Ezek oka külön kibontva is megtalálható: miss, dodge és parry. A hit csak az elsőre hat, az expertise meg az utolsó kettőre.
8% hit után elvileg nem lehet sárga attacknak misse, csak ha hitet csökkentő debuff kerül a karakterre, vagy ilyesmi.
Megjegyzem a WWS vagy maga a combat log lehet bugos egyes képességeknél, nekem BCben a shield basheket jelezte rendszeresen valami ótvar magas missel, amikor hit és expertise capen voltam. Tehát 100% landolt, kivéve ami full blockot kapott, de az meg nem volt 40%... És amúgy is a "blocked" rovatban kellett volna lennie...
DW-devastate prot DPS még mindig beválik amúgy. 2560 DPS jött ki Razun, pedig folyton beforgatták velem szembe és fröcsögtek a parryk, meg lehúzták a núb magek és futhattam utána :D Dual spec után végre nem kell majd ilyennel bohóckodnom, de azért érdekes. Loatheben a deep wounds durva tobzódása miatt még rendes DPSekkel is egész versenyképes :)
hàt majd igyexem, bàr az utolsò 4 cucc amit felvettem mind adott hitet, nem is keveset, ugymint T7 kesztyü/mellvèrt, egy vàllas Heigantòl meg egy öv a military szàrnybòl, fene sem èrti minek csinàlnak ennyi hr-es plate cuccot ha nem is kell ?
igaz ami igaz 4 òràs naxx sessionben 1 missem volt lol
..na mindegy legalàbb akkor van min agyalni megint:P
Ezeket a felülbírálásokat nem csak offcombat csinálja? Mert arra ott van a beállításokban, hogy ki lehet kapcsolni, miszerint is offcombatban nem engeded felülbírálni a döntéseid. Combatban meg alapból nem lehet.
Downranking meg nincs és nem azért mert minden rank ugyanannyi manába kerül, hanem mert a kisebb rankú healek TÖBB manába kerülnek. A Healbot beaállításaiban nem is kell beírni a rankot, automatikusan a legnagyobb rankot használja mostmár.