Még sehol sem tartanak a gyerekek.Talán őszre lehet majd csak őket feltölteni földdel,hogy tavaszra begyökeresedjenek.De majd meglátjuk.Ha lesznek szólok,aztán majd bótolunk:-)))Citrus helyett valami kerti növényed nincsen?Fagyálló...bokor...
Gondolod? Na, jó, lehet, hogy akkor mégiscsak szétnézek, mert úgy tűnik, nincs más esélyem. Nem magot akarok én se, írtam is, az van céges is, jó lenne, ha már növényke lenne.
Pedig hidd el, hogy a cégekkel rosszabbul jársz, mert ott nem tudsz visszajelzést készíteni. A visszajelzések minőségre kényszerítik az eladókat. Ne magot vegyél, hanem bébi növényt.
Természetesen a tőled cserébe kapott Maurellire gondoltam. Kicsit neccesen telelt ki, de a középső levele megmaradt, sőt már hajtott kb 25-30 cm-t és kezd kicsavarodni. Csak sajnálom azért elvágni a törzsét, hogy sarjai legyenek. Esetleg nem érdkelne majd valami citrus egy "tartalék" sarjért cserébe?
Szeretném kérni a segítségeteket abban, hogy valahonnan pink banánt rendeljek. Nem találtam ilyen helyet a neten, vaterás megoldásokkal nem akarok foglalkozni. Nem tudtok olyan termelőt aki árul ilyet? Nem mag, hanem már kikelt növény érdekel.
Tavaly láttam egy ilyen céget valahol a Tisza mentén, de most nem találom azt sem.
Csak egy avokádóm van, az sincs beoltva sajnos. A mangókból a magoncok már nincsenek meg, amit meg állítólag oltott az meg még megvan, a telet megszenvedte sajna. De fogok újra előnevelni magoncokat, hátha sikerül beoltani az egyiket. :)