50-es sebességnél 3. Sebesség ajánlott. Ki kell menni vele pályára és kicsit meghajtani, 4-4,5-as fordulaton, esetleg jót tehet, valószínű van egy kis koszolódás. El kell vinni a típust ismerőhöz, hogy nézze át.
Sziasztok, egy kérdés.. én vagyok béna vagy az auto rosszalkodik? Városon belül, 4-ben nagyon nehezen tudja tartani az 50et pár száz méteren keresztül. Ha próbálom fixen 50en tartani néha rúg vagy ránt egyet a motor. Rángat.. pici gázt adok fel kb 55ig és ott már nem csinálja. Egyébként úgy veszem észre hogy mindegy neki a sebesség fokozat. Rángat ha próbálom tartani a sebességet. Ma az utcánkban 2-ban 30nál picit felengedtem a gáz és rántott egyett.. na már most 1 hónapja van meg az autóm és ennyit vezettem összesen. Ezért mondom h lehet h én bénázok. Rángatom a lábam a gázpedálon, nem vagyok elég finom.. Szerintetek?
Őket bátran ajánlom, profik és nem annyira drágák mint a márkaszerviz. CHEVROBERTO. Korrekt, gyors, jó áron és jól dolgoznak. Maximális respekt! Elérherőségük: 1106 Budapest, Gránátos u. 4 Csarankó Róbert +36/30/952-41-56 Dömötör Tibor: +36/30/576-94-06
Sziasztok, van egy chevrolet lacetti 1.6(2005, f16d3, kombi) autóm és most esett át fojtószelepház cserén(kidobta a gép ,hogy fojtó/gázpedál állás érzékelő hiba). Megcsináltuk rajta az üresjárat tanítást ,az jó is lett,de amikor megyünk vele és elengedjük a gázt úgy ,hogy sebességbe van , akkor ránt egyet az autón. Az lenne a kérdésem, hogyha elvisszük műszeres beállításra az segíthet rajta vagy más baj lesz? Köszönöm előre is a segítséget.
4 fém "patent" tartja 4 "sarkában" kettő elöl kettő hátul. Ezekből kell kipattintani a felső burkolatot.
Nem kell tőle félni, de tényleg elég erősen fogja.Segít ha valami vékony műanyag lapod amit be tudsz tenni a szélénél (pl: bankkártya)
Arra vigyázz hogy kb vízszintesen jöjjön felfele és akkor valószínűleg nem töröd el.
Nekem már kétszer is ki kellett vennem. Utána az óra két oldalán találsz két csavart, vigyázz nehogy beejtsd őket, a hátoldalon pedig van egy csatlakozó.
Visszatenni értelem szerűen visszanyomva bepattan a helyére.