érdekes volt ez a dunk contest, birdman mi a ****t keresett ott? szánalom amit a gyerek művelt 2/15 pfff....J.R. 1.zsákolása meg simán 50 a többi két zsákoláshoz képest. Amaré meg túl sokat játszik az NBA Liveval, egytől egyig kopintás volt mind2 (amiben benne volt Nash is) és a nagyobbik érdem inkább Nashé, azt hogy utána elkapja és behuzza az már csak ráadás. Josh és Kenyon Martin co produkciója nagyon tetszett volt benne kreatívítás és hang time, Amaré detto, itt is kell neki Nash hogy nagyot alkosson...
Egy Smith-Smith döntő sokkal jobb lett volna, de hát ez van, Suns hétvége volt...
Josh marha jó in game dunker, mezőnydobásainak több mint a fele zsákolás. persze ez nem jelenti azt, hogy egy versenyen őt kell erőltetni:
20 éve csinált Wilkins 2 kezes windmillt, erre Josh ugyanarra, Wilkins-mezben 2005-ben 50 pontot kaphat. szánalom
J.R.-t azért nem hívták meg az újonc-meccsre, mert csak januárban lett kezdő. előtte 4 pontos átlaga volt. Januárban már 8, februárban eddig 15 pont az átlaga. Ő lesz februárban is a hónap újonca Nyugaton
Minek sztárolják annyira ezt a Josh Smith gyereket? Annyira nem volt nagy szám amit csinált sztem. KG. Azt, amit 'Nique, jó nem kevés, de annyira nem volt kreatív. Amare, meg szánalom. Birdman dettó. Ennyi erővel el se menjen. Amúgy azt se értem, hogy JR, aki Rookie of the Month is volt, miért nem volt benne a Rook-Szopomorf meccsben. Inkább Tony Allen???
1. Dominique Wilkins. Aki tudja követni valamennyire a gálát, az látta, hogy ha DW nyilatkozott, ha kérdezték, ha nem, csak Joshról áradozott, meg hogy ez a srác az ő embere, együtt gyakoroltak, etc. Akinek ez nem lett volna elég világos üzenet, annak az egyik zsákolásnál Josh felvette DW mezét. Ugye ez nagyon szükséges elem egy ilyen versenyen. Ahogy Covy fogalmazott, hátha Josh-nak a mez szerencsét hozott. Azt hozott.
2. Hogy, hogy nem, J.R. Smith-nek kellett először zsákolnia. Ezzel teljesen elvették az esélyét, hogy ha esetleg szükség van rá (ergo nem elég a továbbjutáshoz bizonyos pontszám), akkor olyan zsákolást mutasson be, amellyel odakapaszkodhat még.
3. Mindez nem lett volna elég, ha J.R. tökéleteset húz. Ám az első zsákja csak harmadjára sikerült. Egy behind the back volt az, senki nem csinálta még versenyen soha. Most nem akarok történeti fejtegetésekbe menni, hogy ha valaki egy zsákolást - a nehezebb fajtából - először mutatott be, az általában milyen pontszámmal járt eddig. J.R. 45-t kapott. Többen mondják azt, hogy a kihagyások miatt ért 45-t a tömés. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a kihagyások könnyű okot adhattak a lepontozásra. De legyen elég annyi ellenérvnek, hogy Amare 2 évvel ezelőtti between the legje másodjára sikerült, és 49 pontot kapott rá. Betwen the leg. Rider óta majd' minden zsákolóversenyen csinálja valaki. Kihagyta és 49 pontot ért. Ez 45-t.
Ezzel sikerült Amaret betuszkolni a döntőbe Josh mellé, akiről mindenki tudta, hogy nem komoly ellenfél. Az első körben egy olyan zsákolást csinált Amare, hogy Nash odafejelte a palánkra a labdát neki, és az tömte be 360-nal. Min. 10 pontot Nash produkciójára adtak a soccerre hülyén néző jenkik (Nash amúgy asszem nagy Totthanam Hotspur drukker).
Toka: J.R. 90 pontot kapott, Josh és Amare kapott 95-t.
Josh Smith nyerte a zsákolóversenyt. A döntőben Amarét verte meg. JR 95 ponttal nem jutott be, Birdman meg 77 pontot kapott. (Csak kilencedikre sikerült az első zsákolása...)
csak nekem tünt fel, hogy a Sophomores csapatba volt valaki akinek jobb statisztikája volt mint Melonak? na jó, tudom, Denverben volt az All-Star na de mégis...
Figyu, sztem LeBron nem lehet addig az új Jordan, amíg meg nem nyeri a zsákolóversenyt is. Valamikor rá fog feküdni és meg fogja nyerni azt is. Az kell a complete package-hez.
nálam is J.R. Smith az abszolut befutó tényleg csak ő cseszheti el...Jamesről meg azt írták hogy azé nem megy mivel nyerni valója nincsen, veszíteni valója pedig van. Persze GO EAST!!!