Nem ez,az F4-es vonal volt,ami Ciampino felé megy és Albano Laziale a végállomása,mi egy faluval arráb Ariccaban voltunk. Tömeg és meleg van,A Szent Péter bazilikában nem tudom mi történt,de több férfit is láttam térdig vagy térd felett véget érő rövidnadrágba,sőt 2 lányt combközépig érő szoknyában.Én meg szenvedtem egész nap a hosszú nadrágban.
Sikerült Rómából is hazavergődni,bár hogy igyekezteme,nem tudtam lekésni a gépet. Két új kedvencre tettünk szert.Az egyik spagetti juh sajttal és sok örölt fekete borssal.Furcsán hangzik,de isteni.A másik,a ropogós malacsült rozmaringgal,mellé fokhagymás olivaoljban szárított paradicsom és bivaly tejből készült mozzarella.Ezt Róma feletti hegyvidéken csinálják.Ide csak azért vetődtünk,mert sikerült valamit elütni a foglalásnál és a várostól 26 km-re kaptunk szállást.De nagyon jól jártunk,mert egy hegyi városka volt,üde,friss levegővel és kiváló közlekedéssel (mint pl Szentendrére a HÉV) Namitirok te itthon vagy már? Detty képek???
ha visszanézed a 12631 képet és kinagyítod egy madár konturja bontakozik ki a sziklafalon.
A 12632 képen meg egy törpike feje rajzolódik ki,leginkább a kukára hasonlít :)) ez a képen látható jobb oldali szikla ami a képen pont szemben van és a mellette a baloldalon, meg az én meglátásomban egy kutyus feje.
Huuu, Sati, még mindig nem küldtem el a Párizsi képeket??? bocsi bocsi, ne haragudj, igérem, pótolni fogom... :))
Nami, Te naggyon szemtelen lettél, Neked megártott a Nílus!!!! :))
Gombócka: Szíriába lehet jönni akkor is, ha mégse csapom agyon ezt az átok pasit... de mi sem tudjuk még mikor megyünk, vagy megyünk-e. De ha megyünk jó kis buli lesz, az biztos.
Miután nem a csatornában, hanem a folyóban történt, így a csatornaszag elmaradt. Egyébként ekkor nem volt több negyven foknál, a víz tehát hűvösebb volt!