Nyáron úgyis teljes talajcsere lesz, úgyhogy most tolják le a havat, aztán lehet szétrúgni a gyepet! Fagy nem várható, ez tehát nem lehet akadály!
Csak kivételesen vagyok ilyen agresszív, mert ezután pár hétig esélyem sem lenne lejutni hazai meccsre!
HAJRÁKÓCZI!!!
A nagy havazás miatt kérdésessé vált, hogy 12-én, pénteken megrendezhetik-e Kaposváron a NABI Kaposvári Rákóczi–Budapest Honvéd NB I/B-s bajnoki labdarúgó-mérkőzést. Érdeklődésünkre Illés János, a kaposvári klub ügyvezető elnöke elmondta, hogy a hirtelen leesett nagy mennyiségű hó péntekig történő eltakarítása nagy gondot jelent. A laza talajra gépekkel nem lehet rámenni, kézi erővel történő tisztításhoz pedig kevés az idő. Ezért javasolták a fővárosiaknak, hogy péntek helyett esetleg vasárnap kerüljön sor a játékra. A kispestiek azonban ebbe nem mentek bele, mert a jövő héten egy kupamérkőzés is vár rájuk. Képviselőjük kijelentette, hogy vagy pénteken játszanak Kaposváron, avagy javasolják a mérkőzés későbbi időpontra halasztását. A kaposvári ügyvezető ugyan kevés esélyt lát arra, hogy a kijelölt időpontra használható állapotba hozzák a játékteret, mégis abban állapodott meg a Honvéd képviselőjével, hogy csütörtökön a déli órákig várnak és akkor döntik el majd, hogy lesz-e mérkőzés, avagy arra csak egy későbbi (ma még ismeretlen) időpontban kerül majd sor.
Olvadjon is szaporán! Végre letárgyaltam a családdal, hogy a hétvégén kénytelenek lesznek nélkülözni, ezek után kissé zokon venném, ha nem lenne meccs!
Nekem ugyan eszembe se jutna a volt Közvágóhíd megállót (most már Kaposszentjakabnak hívják a menetrendben) vasútállomásként aposztrofálni, szerintem Molnár KHFC sem arra gondolt, de abban igazad van, hogy onnan valóban nincs olyan járat, amivel ne lehetne a stadionhoz eljutni.
Abból a megállóból valóban majdnem mindegyik járat jó, de a 10-es azért mégsem, és azt is illenék tudatni, hogy két megállót kell menni a Hársfa utcáig, onnan kb. 200 métert előre a stadion bejáratáig.
De gyalog sem hosszú, ahogy írtad is.
"Soványka győzelem a Vác ellen, de a lényeg most a három pont volt".
Szerintem sokkal jobb volt a Rakoczi es megerdemelten nyerte meg a merkozest. A Vac egyszer jutott el a kapunkig, azt berugtak. nekunk legalab 3 100%helyzetunk volt a golokon kivul!
A fustot egy kigyulladt auto okozta a bejarat elott!
Allohelyekre!!?? HOgy ellenorzik? Szerintem diakkal oda mesz ahova akarsz!!
Az ingyenes diák csak az állórészre szól, amőgy 500. Azt hiszem nem volt ez egy rossz meccs, a legnagyobb baj az volt, hogy valami elképesztően hideg volt, még mindig sajognak az elfagyott lábujjaim :)
Az 1. félidő nekem tetszett, voltak formás támadások, és jókor rúgtúk az 1. gólt is.
Ha a második félidő elején bemegy az a kapufa, sokkal simább lett volna a vége. Bár így sem kellett izgulni, a Vácnak talán egy értékelhető helyzete, ha volt - igaz, azt be is lőtték.
Nem tudjátok mi volt az elején az a nagy füst a tetőről? :)
Reménykedjünk, de ahhoz idegenben is kellene mutatni valamit!
Egyelőre persze készüljünk a kispestiek ellen! Jegyárakról tudsz valamit? (Azt tudom, hogy diákoknak ingyenes, mellesleg dicséretes kezdeményezés!)
Na megkezdődött, RÁKÓCZI-VÁC 2-1!!
Sikerült elfogadhatóvá tenni a talajt, mivel csapadék az utóbbi napokban nem volt tócsák sem voltak igaz sajnos fű is alig van már a pályán. A nézőszám az átlagos 2000-2500 körül mozgott, köztük hat váci fanatikus is megjelent. Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, bár túl sok helyzet nem volt. Az első gól egy szöglet utáni Mező Tomi fejesből esett, a másodikat pedig Oláh Lóri kotorta be az ötösről egy óriási védelmi hiba után. A második félidőben feljött a Vác de csak szépíteni tudtak. Aránylag hajtós meccs volt, ami talán annak is köszönhető, hogy ez a keretek átlagéletkorát tekintve mindkét csapat a legfiatalabbak között van. Tőlünk jól játszott a Lóri, a Máté Petya és a Bank Pisti. Farkas Szmöre is hajtott de sokazt hibázott, és Balassa Peti is lassúnak tűnt. Az egyetlen új igazolás Vizdár Zsolt csak fél percet kapott.
Ja és jó az új eredményjelző is.
Jövő héten nagy meccs következik, reszkess Honvéd:-)
Irány az NB1!
Soványka győzelem a Vác ellen, de a lényeg most a három pont volt. Otthon eddig nyolcból nyolc, az arány remélhetőleg a Honvéd elleni meccs után sem romlik!
HAJRÁKÓCZI!!!
A gyep kinyírásának ugyan nem örülnék, annak azonban feltétlenül, ha 12-én a Honvéd ellen játszanánk, mert most már alig kevesebb mint 100% az esélye, hogy egy barátommal lemegyünk.