Sikerult osszeszednem magam igy a koncert utan par nappal. :D
Hol is kezdjem.
Par koncerten mar voltam itthon, de eddig Kylie volt az aki legtobbet foglakozott a kozonseggel -Robbiet is megemlitenem O is nagyon jo volt ilyen szempontbol (is)- nagyon aranyos volt, hogy vette a faradsagot es megtanult par szot. A legtobb starnal ez a koszonomnel kimerul. Kylie egyebkent is szeret nyelvekkel ismerkedni ahogy eddig eszrevettem. Most sem cafolt ra erre.
Hangulatot is sikerult megcsinalnia tobbnyire. A szunet utan nem ment csak a dolog.
Amit nem is ertettem, hogy mi volt. Annyira leultette az egeszet. Ilyet meg soha nem is lattam szerencsere. Ez vajon csak nalunk volt igy? Vagy mindenhol ilyen????
Nagyon gaz volt mindenesetre :(
Az orias kijelzok utosek voltak. Neha olyan erzesem volt mintha egy klippet neznek :)
Viszont hatranya is volt sajnos. Sokszor kongott az uressegtol a sinpad es ez nem nezett ki jol :(
Ahhoz kepest, hogy mit irtak elotte (http://www.music.hu/news.php?cikk=6851) komolyabb latvanyra szamiottam. Ehhez kepest a showgirl pl egy nagysagrendel jobb volt es ezekszerint nem is kerult ennyibe. A kifuto is jot tesz Kylienak :) az is hianyzott most.
Ahhoz, hogy a hangot ertekelni tudjam es jol kiszolja magat tul elol alltam. Dehat valamit valamiert, inkabb a latvanyra mentem ra :)
Azert igy is boven elvezheto volt. :)
Hangban meg 2005-ben Londonban mar megkaptam a teljes kylie elmenyt :)
Kicsit leesett az arcom, hogy eloben sokkal szebb a hangja mint a studioban rogzitett CD-ken. Sajnos Kylienak keves a CD minoseg :)
Kepeket most csak telcsivel csinaltam, nem olyanok amit erdemes lenne megosztani.
Par videot is csinaltam szinten telefonnal, foleg az atvezeto reszekrol ami koncertenkent egyedi. Ha erre van igeny feltehetem valahova ...
Jobb kepeket majd bo ket honap mulva tudok csinalni remelem. Multkor siman engedtek, hogy vigyek be fenykepezot, remelem most sem lesz maskent.
A tobbieknek koszonet a kepekert. talalni jokat kosztuk :)
Addig is megegszer megosztanam a multkori felveteleim. Remelem nem sokara jelentkezem jobbna jobb uj kepekkel :)
http://web.interware.hu/xgod/Aloldalak/kepek2.htm