Hogy is van ez kedves, jelöltaszony: a kormányzat soros- és gyurcsányshow kampánya rendben van, de az ellenzék pedofilellenes kampánya nem? Vagy hogy? Erdő vs fogpiszkáló?
Próbálkozhat akár Teréz anya féle ájtatos szöveggel, hogy az érdiekért akar tenni valamit, de kilóg a lóláb, aki nem fideszes azt soha nem akarta/fogja képviselni.
Hogy egy fideszes mennyire szavahihető azt már tudjuk. De nem is túl finnyás, úgy tűnik ő is megélhetési politikus akar lenni és annyira már nem is zavarja, hogy mégis ágyútöltelék lesz. Talán még karriernek is tekinti, hogy előbb lemondtak róla, majd előrángatták a kalapból ha ló nincs a szamár is jó alapon.
Életem egy komoly fordulóponthoz érkezett: polgármesterjelöltként elindulok az önkormányzati választásokon. Sokakkal beszéltem, sokak véleményét kértem, és sikerült egy jó csapatot építenem, ezért úgy döntöttem, hogy belevágok, és a civil évek, évtizedek után a helyi politikai életben is megmérettetem magam. Érd város polgármesterének lenni nem csupán óriási feladat, de óriási felelősség és megtiszteltetés is lenne. Köszönöm a sok biztató szót, a baráti tanácsokat, az érdi Fidesz bizalmát!Most kemény munka vár rám és a csapatomra, de ismertek: állom a sarat. Érden szükség van a változásra, mert megrekedtünk: több útra, több lehetőségre, több életre van szükségünk, hogy a városunkból valóban otthon legyen. Ezért, Érdért fogok dolgozni minden erőmmel.
Február 23-án elkészült és nyilvános az előterjesztés, erre február 28-án vergődik egy sort a facebookon, majd az előterjesztés megszavazása után előadja, hogy a vergődése nyomán lett béremelés.
Ez a nő hülye. Rétvárival se egyeztetett, csak összefutott vele egy konferencián egy szelfire.
Látom foglalkoztat a kérdés. Ennyire magányos vagy? Miért nem egy LMBTQ témájú topicban posztolsz? Ott hamarabb találnál azonos érdeklődési körű társat magadnak! Itt ez eléggé OFF topic, az érdiek közül is csak a fidesz trollokat érdekli.
Már megint pedzegetik, Lázár azt mondja, hogy tudhatták Demszkyék, hogy meleg a V. János, tehát itt történt hiba. Tehát minden meleg egyben pedofil ragadozó. Ilyet én is tudok mondani: minden miniszter kleptomániás. Bár lehet nekem igazam van.
A Budapest pride-on (évente egyszer) nem látsz annyi szívárványos zászlót, mint amennyit a fidesz propagandában szinte naponta. Szerintem valójában ők vonzódnak ennyire a mássághoz, és kielégítetlen vágyat éreznek már a zászló látványáért is.