Örömteli bejelentésem van. Pettencs készített egy gyönyörű kék leples szellemet, már amennyiben egy szellem lehet gyönyörű :-). Remélem, nem fogja elriasztani a tantrix-állatkert lakóit, úgyhogy közkinccsé is tenném. Egmária próbálta megakadályozni e földöntúli szörny létrejöttét, de nem sikerült neki. Viszont most már ő is büszke a dologra, mert pettencs művészi ambícióit a szigorú lobby-zsűri 951 pontra értékelte. Gratula pettencs! (Ja, és ha valaki még nem hallotta volna, Gyula 952 ponton áll jelenleg, gratulálunk neki is)
Ez még nem a fördőrucis képem...:-))
Ja, és nem vagyok óvodás sem... Csak tegnap este rajzolgattam, és hirtelen csak ő (hívjuk Tantrix vitéznek...) termett a papíron... Hatszögletű pajzzsal... Na, ezek után mondja valaki, hogy nem vagyok teljesen Tantrix függő:-))! Szóval azonnal le is rajzoltam egérrel is, és gondoltam kirakom ide, hagy örüljetek neki Ti is... Lehet hozzá írni mesét...:-))
Ha esetleg én is benne vagyok a listában, akkor és azt mondom, hogy 4 honapja irtam... Kiestem a junior VB csoportmérközésben, kiestem az eb selejtezöben (csak véletlen jutottam be) ennek a mb-hoz nincs köze, ha esetleg valaki bántonak érezte, annak bocs, de 4 honapja még nem is voltam mester... Ha nem voltam benne a listába, akkor nem szoltam (-:
Blick.
UI: Most baziboldog vagyok... Legalább annyira mikor mester lettem. 3. lettem a MB-on, és ez bazijo érzés... (bocs a nyilvános örömért..., nem szokásom, de most muszáj)
Nyilvan senki sem banto szandekkal, s mindenkinek megvolt az oka ra akkor hogy ugy erezze, ha nagyon szarul megy.
Engem lemostatok akkor a csoportban, nincs jobb szo ra ...
S hogy vegul megfordult, arrol meg vegkepp nem en tehettem ...
OK, az a három ember, aki mondott ilyet, most mind a 4 között van... magam részéről bocsi, ha valaki magára vett belőle valamit... mentségemre szóljon, hogy én csak a MB legelején mondtam bármi ilyesmit, akkor belőlem még az EB csalódás beszélt (és mutatkozott a játékomon is).
Amúgy szerintem a többiek sem bántó szándékkal mondták, amit (remélem (?) :-).
Különben pedig készült egy kis összefoglaló a magyar bajnokság KO-meccseihez... lásd itt.
Keretik megnezni, h. kik kialtottak ki magukat benanak/ugyetlennek/rossz jatesnak! Ezutan ugyszinten keretik megtekinteni, h. kik vannak a legjobb 4 / 2 kozott!
Bocsbocs
Csak azert mondom, mert idonkent kicsit rosszul tud esni az ilyesmi.
Kepzeljetek most mar en is hozzaszolok. :-)
Van nekem is egy szep allatom Zormi gyüjtemenyehez. De sajna nem tudom hogyan kell ide kepet beszurni (legalabbis nekem nem megy Ctrl C-vel).
Ha megmondjatok hogy kell, megkapjatok a dögöt.
:o)
Maria
Hát ha e kép alapján kellene életkort becsülnöm az egyes emberekre, számos esetben legalább egy tízest tévednék.
Egyébként nem szerencsés ilyen nyilvános fórumon kibeszélni őket :-) úgyhogy a részleteket majd valamelyik chat szobában...
z.
ps mi van ezzel a focival? csiripelték a madarak, hogy valami tervek készíttetnek ezirányban, ez engem is érdekel ám, szóval mikor lesz? a 14-ei találka másnapja nekem nem igazán fekszik, akkor van a céges sportnap...
Tegnap találkoztam először ezzel a fotóval, ami az angol offline bajnokságon készült. Gondoltam, beszúrom ide, hogy ezt a társaságot kéne jövőre az egyenpólóban legyalulni :-) Meg amúgy is vicces, hogy egyesek mennyire másképpen néznek ki, mint ahogy elképzeltük. Jó nézegetést!
Tökjó lesz a póló. Lelki szemeimmel már látom, hogy jövőre a British Open-re érkező népes magyar csapat ilyen egyenpólóban feszítve vizuálisan lealáz mindenkit, még a játszmák kezdete előtt :-)
Zormac korábbi feladatára szeretnék reagálni, nevezetesen hány helyen keresztezheti egymást két hurok. Leírom, mert aki akarta, az már úgyis megoldotta :-) Szóval ez a szám biztos páros, mert az egyik lufi mentén haladva a másik lufiba be, majd ki, majd be stb. haladunk felváltva, és a végén nem árt kívül lennünk, ha onnan indultunk.
8-nál több keresztezés se lehet, mert 8 olyan lapka van, amin pl. a piros és a sárga keresztezi egymást (2 piros egyenes sárga nagyívvel, 2 sárga egyenes piros nagyívvel, valamint 2 PSPS és 2 SPSP).
Az elméleti legjobb megoldás ezek után az lenne, ha találnánk 4 olyan hurkot, hogy bármelyik bármelyiket 8 helyen keresztezi. Ilyennel jelenleg nem rendelkezem, de van egy szinte jó megoldás (sajna nem az enyém), ami a 4-hurok kirakó optimális megoldásaként szerzett hírnevet. Annyi bibi van vele, hogy a kék és a zöld is csak 6 helyen megy át a sárgán, de 3 színre ez is tökéletes (ha a sárgát hagyjuk ki, természetesen).
Van már ötletem egy teljes megoldásra, de fantázia híján csak progival tudnám megkeresni... Ha lesz némi időm, meg is teszem, addig örüljetek ennek.
Nagyon nagy mostanában a feszültség a magyar bajnokság miatt, űgyhogy oldásként jöjjön egy ari ábra, amit Egmária ellen csináltam... Hát igen, a fiatalos hév néha elkapja az embert :-)
Akarhogyan is alakult az A csoport ezzel a korbeveressel, tisztaban vagyok vele, hogy nem erdemeltem meg a tovabbjutast. Azt hiszem a lelki bekemnek jot tett volna ha kiesek, megerdemeltem volna amilyen bena vagyok. Nem tudok tiszta szivbol orulni ... na ...
Tudtam hogy nem kellett volna indulnom iden sem ...
Való igaz, már emlékszem. Hát ilyen ez a játék. Én is tudnék taláni néhány lépést a papillon elleni játszmáimban, amelyek közül ha csak egyet is jobban lépek meg, akkor ma nem ő az Európa-bajnok. De ez van :-)
Köszi SiRPi, de attol még te jobb vagy nálam ezt remélem tudod (-: . Egyszerüen szerencsém volt, minden (majdnem) ugy sikerült ahogy szerettem volna. Ráadásul a tegnapi meccseim közül csak a 2.kal dicsekedhetek, de abban is csak azzal a bizonyos lépéssel... Egyébként végig Zormac volt a jobb, és ebböl az következik, hogy a jobb nálam... 2tök közül majd eldöntitek ti (-: . Remélem a néhai veszteségek csak a tapasztalathiányon mulhat (hiába közel 1400 meccs, attol még "csak" 7 honapja játszom...)
Sok szerencsét mindenkinek a KO-ban.
Zormac, félreértettél. Az első meccs döntetlen lett, mert ugyan elértem, hogy enyém legyen az első szabad lépés, de nem dobtam el az egyetlen ZKZ-t. Nézd vissza. Simán nyerhettem volna, és erre már akkor rájöttem, ahogy rányomtam az első szabad lépésemre. A második meccsel semmi bajom, ott egyértelmúen nyertél, bár az SZS-t tényleg jó lett volna észrevennem, de akkor és ott ez nem jött össze. Mindenesetre nem agyalok tovább rajta, mert semmi értelme. Jobb voltál 1.3TP-vel, oszt kész. Remélem, valamelyikőtök megnyeri, és akkor legalább elmondhatom, hogy milyen nehéz csoportból estem ki :-)
Mekkora sületlenséget léptem tegnap a második játszmában mindenesetre. Talán kettőt is.
Amúgy tegnap mondtad, hogy sajnálod a mi meccsünkön való elnézésedet (SZS lookalike) - nos az nem az első, hanem a második meccsen volt, tehát az első nem emiatt lett döntetlen :-)
Amúgy még sose játszottam egy KO-nak a felső ágán - igaz, az alsó ág eddig többnyire szerencsét hozott.
Grat mindkettőtöknek, hogy a mostoha körülmények ellenére lejáccottátok, és továbbjutottatok mindketten. Szétizgultam magam... Sok sikert a továbbiakban.