Keresés

Részletes keresés

cc Creative Commons License 2002.08.22 0 0 194
ha lehetne, visszakerdeznek. mi a szerepe a polgarmesternek?
Előzmény: Tiborc (191)
frett Creative Commons License 2002.08.22 0 0 193
Az bizony. Öngól.
Nem véletlen, hogy a III, kerületi fideszes szórólapokon nincs anyázás, csak az, hogy mit terveznek a jövőben.
Anyázni ott "kell", ahol minden a másik kézben van. De hát az ész sose volt erőssége a kommancs törzsnek :-)))
Előzmény: GanxtaL (192)
GanxtaL Creative Commons License 2002.08.22 0 0 192
Nagyon tetszik, ahogy a vörösök itt (is) nekiálltak a negatív kampánynak. Hmm... minden nagyon rossz...hmm.
Aztán tessék mondani, milyen többség van a III. kerületi önkormányzatban? Hogy MSZDSZP? És nincs csatorna? Földutak? Büdös? Lezáratlan aknák?? Hogy lehetnek egy békásmegyeri lakótelepen életveszélyes, lezáratlan aknák, mikor kommancs többségű a testület?
ÖNGÓL.
Tiborc Creative Commons License 2002.08.22 0 0 191
Nem avatom.
Az ellenfél mocskos támadása ellen emelek szót.
Az ismertetett eset érdekes, de nem tudom, mi a szerepe benne a polgármesternek.
Buta állampolgár vagyok, csak annyit tudok, hogy a hivatal államigazgatási része ad engedélyt, ez pedig a BM- hez tartozik, beleszólása nincs- utasítási joga - a polgármesternek.
Tiborc
Előzmény: cc (190)
cc Creative Commons License 2002.08.22 0 0 190
azert nem kellene talan szentte avatni TIt. ha a hegyvideki utakat vegignezed (keruleti tulajdon), akkor a hianyossagok orditoak. a testverhegyi uton az also szakaszon a gerinccsatorna megepitese elott engedelyeztek egy rovid csatorna megepiteset, hogy a jofekvesu 'mariavaleria' telep ujgazdagjainak nehogy ki kelljen hivniuk a kiselefantot. a szenny egy betemetett, de regi terkepeken meg jelolt patakba megy, ahonnan tisztitatlanul megy valahova. gondolom a mocsaros irnyaba. a megbizott epito telen csatornazott (ahogy az most a gerinccsatornanra bekotendo szarnyak eseteben is tortenni fog), nem tomoritette elegge a csatorna feletti homokot, de legalabb a beton is szetfagyott, ugyhogy a testverhegyi utat cross palyanak benevezhetnek. azt, hogy mennyit kell majd fizetni a csatorna bekotesert mar lehet tudni, de hogy hogyan csinaljak meg utana az utat, meg nem kerult szoba. a hegyen egyebkent a nem burkolt utak aranya jelentos, ebben az elen van a fovaroson belul.
a gerinccsatorna megepitese egyebkent reszben azert nem tortent meg, mert a fovaros nem kapott ra tamogatast eveken keresztul.

amennyire tudom, egyebkent az elso maltai jatszoter eleg nehezen szuletett meg.

en egyebkent nem bannam, ha a programok itt is megjelennenek, es ugy veseznenk ki, nemcsak a szorolapokon megjeleo infokrol vitatkoznank.

Előzmény: Tiborc (187)
peyerk Creative Commons License 2002.08.22 0 0 189
Tudod hogy hány km földút volt a kerületben 12 éve? És tudod mennyi van most? Egyetértesz azzal, hogy a kerület földútjait burkolattal kell ellátni?
Előzmény: Tiborc (187)
peyerk Creative Commons License 2002.08.22 0 0 188
Kedves Tiborc!

Ismét kérlek téged arra, hogy ne irogasd újra a mások által megírt szövegeket. Az eredetiben ugyanis két mondat az, amit te kettősponttal összekapcsoltál. Erről kérdeztelek: szándékosan hamisítottad meg az idézetet, vagy csak az indulataid akadályoznak meg a pontos másolásban? :)))

Előzmény: Tiborc (185)
Tiborc Creative Commons License 2002.08.22 0 0 187

„Tarthatatlan a közlekedés helyzete. Felújítjuk az utakat, befejezzük a földutak aszfaltozását. „
Ejha, ki kezdte el? Tarlós István beszámolójában részletesen ismertette a tényeket, csak az önök ismeretében nincs benne? Talán nem is vettek részt a döntésekben, csak a tiszteletdíjat vették fel?
Sajnos, ugyanolyan szellemi böllérlegények önök is, mint udvari szerzőjük, dr. Agárdy Péter.
Tiborc
Előzmény: Törölt nick (184)
Tiborc Creative Commons License 2002.08.22 0 0 186
Argentinának szeretettel:

Tiszta kerületet akarunk. Megújítjuk az óbudai-békásmegyeri játszótereket, zöldterületeket és parkokat, hogy végre mindannyian méltó és biztonságos környezetben élhessünk.”
A tiszta kerületet egy ilyen szemét hazugságokat tartalmazó kiadvánnyal?
Bihary Gábor polgármester jelölt !
Úgy tudom öt Máltai játszóteret adtak át eddig, ld. Óbuda újság. Az egyik megnyitóján részt vett Demszky Gábor is.
Mit tettek ezért Önök?
Meghazudtolják Demszky Gábor ott elmondott szavait is?*
Csúnya dolog ez Bihary Polgármester - jelölttől!

Főnökeik, Kovács, Medgyessy, és Kuncze Gábor valami lövészárok betemetéséről beszéltek két hónapja, és önök itt robbantgatnak, aknásítanak?
Pártutasítás ellenes a cselekedetük, fel kellene ébredniük.

Egy frakcióvezető nem tud a lapjában leírtakról?
Elhatárolódásról nem beszélve?
Tiborc

*
Még Göncz Árpád is megjelent valamelyiken. Tessék nyugodtan sározni őt is.

Előzmény: Törölt nick (184)
Tiborc Creative Commons License 2002.08.22 0 0 185
Egy frakcióvezető nem ismeri az MSZP III. kerületi kampánylapját?
Tudta nélkül adták ki?
Tessék a pártnál érdeklődni!
Tiborc
Előzmény: Tiborc (154)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.22 0 0 184
Bihary Gábornak az ilyen kétes fotókat közzétevő párthoz kötődése viszont felvet egy kérdést: nemzetbiztonsági szempontból kockázatos egy olyan párt jelöltjét támogatni, aki később a párt mocska miatt zsarolható lesz?

Speakeri magasságokba emelkedtél. Az tudott ekkora marhaságokat írni.

Előzmény: Tiborc (148)
bean Creative Commons License 2002.08.22 0 0 183
címben
Előzmény: bean (182)
bean Creative Commons License 2002.08.22 0 0 182
Sajnos nem olvastam bele a topicba, csak a címbe feltett kérdésre próbáltam a hozzászólásomban válaszolni. Azt gondoltam, hogy itt földijeim vannak, de nélkülem is le tudják boxolni a nézeteltéréseiket.
Előzmény: peyerk (181)
peyerk Creative Commons License 2002.08.22 0 0 181
Olvass bele Tiborcba ebben a topicban, és rájössz, mi mindent lehet komolyan gondolni :)
Előzmény: bean (179)
Konrad Creative Commons License 2002.08.22 0 0 180
Sajnos a polfórumon ennél sokkalta nagyobb baromságot is gondoltak már komolyan... Persze ugyanez a törzsasztalban smiley nélkül már más :-)
Előzmény: bean (179)
bean Creative Commons License 2002.08.22 0 0 179
De akkora baromság volt, hogy smiley nélkül is érthetted volna, hogy az emberleánya viccelt. :o)))
Előzmény: Konrad (178)
Konrad Creative Commons License 2002.08.21 0 0 178
Eddig elég komoly hozzászólások voltak, és itt sem volt :-) jel...
Előzmény: bean (177)
bean Creative Commons License 2002.08.21 0 0 177
jajjaj, kegyelem árva fejemnek, nem tudtam, hogy itt mindent komolyan vesznek.
Arra gondoltam, hogy ha már a Széchenyi tervet átnevezik Nemzeti Fejlesztési Tervnek, akkor mi lesz a Szecska új neve?

FIGYELEM, EZ SE VOLT KOMOLY!!!

Előzmény: Konrad (175)
peyerk Creative Commons License 2002.08.21 0 0 176
Ki fogja száműzni a "polgárt"?!? :)))
Előzmény: bean (174)
Konrad Creative Commons License 2002.08.21 0 0 175
Ezekszerint csak az lehet polgár, aki a Fideszre vagy a Fidesz által támogatott jelöltre szavaz, hozzájuk tartozik? Nem érzed ezt kirekesztésnek, babszem?
Előzmény: bean (174)
bean Creative Commons License 2002.08.21 0 0 174
Ha rajtam múlik, Tarlós. Sajnos a III. kerületben 4 lakótelep is van, elég sanszos, hogy itt is vörös lesz az új "polgár"mester (lehet, hogy a titulusból is száműzik a "polgárt")
peyerk Creative Commons License 2002.08.21 0 0 173
Kedves Tiborc!

Jelöld meg pontosan, honnan származik az idézeted, én ugyanis nem találom sehol.

Vagy esetleg meghamisítottad?

Előzmény: Tiborc (154)
peyerk Creative Commons License 2002.08.21 0 0 172
Miféle hablaty? Te vagy az, aki egy egyszerű szórólapról, amin néhány mondat és egy kép van, oldalnyi szöveget hordtál itt össze. Hm? :)
Előzmény: Tiborc (153)
peyerk Creative Commons License 2002.08.21 0 0 171
Biztos vagy benne hogy a Magyar Nemzet az a forrás, ahonnan megismerheted a Medgyessy Péterrel folytatott beszélgetés minden részletét? :)
Előzmény: Tiborc (152)
peyerk Creative Commons License 2002.08.21 0 0 170
Szerinted miért nem kérdezték meg ennek a cikknek az írása közben azt, aki egyértelmű választ adhatott volna: a Centrum pártot? Mi köze van viszont Tarlósnak (a pártonkívülifüggetlennek) ehhez a témához?

Az MSZP, az SZDSZ és a Centrum közös polgármester-jelöltet állított Óbudán az idei választásra, bármennyire is nem tetszik ez esetleg más pártok tagjainak és álfüggetleneknek.

Vigyázz, kezdenek kiütközni rajtad a csak-MN-olvasók legsúlyosabb tünetei :)))

Előzmény: Tiborc (156)
Patry Óta Creative Commons License 2002.08.21 0 0 169
igen, kimaradt é betű, tehát nem tudom, a terület kié, és megismétlem az előző hosszászólásom érthető részét:

Ez kb. olyan, mint amit a Tarlós interjúban olvastam. Tarlós a fővonalban válaszolt, a külső soron meg Tarlós-fanok nyomták a dumát, elsősorban a kérdezőket fikázva, a kérdéseket minősítve.

Tehát kedves Haszil Klára, bármennyire is fáj, ebben a topikban nem én vagyok mérlegesn és nem is te, hanem Tarlós, illetve a többi jelölt. Ha a TÉMÁHOZ hozzá tudsz tenni, annak örülök, ha nem, akkor csak a saját időmet raboltam azzal, hogy kommunikáltunk.

Előzmény: Haszil klara (168)
Haszil klara Creative Commons License 2002.08.21 0 0 168
Fogalmazásod egy kicsit slendrián, mivel a mondat első része értelmezhetetlen. Egy "patrióta" érvelése pontos, lényegre törő, mindenki számra érthető legyen, nem pedig mellébeszélő stílusú.
Előzmény: Patry Óta (167)
Patry Óta Creative Commons License 2002.08.21 0 0 167
azt nem tudom, a terület ki, viszont azt igen, hogy melyik környezetvédelmi hatóság illetékes a kerületben
Előzmény: Haszil klara (165)
Patry Óta Creative Commons License 2002.08.21 0 0 166
Ez kb. olyan, mint amit a Tarlós interjúban olvastam. Tarlós a fővonalban válaszolt, a külső soron meg Tarlós-fanok nyomták a dumát, elsősorban a kérdezőket fikázva, a kérdéseket minősítve.

Én mint átlag szavazópolgár nem tudom, ki miatt nincs csatorna Csillaghegyen. Én azt tudom, hogy a kerületben szippantóautók járnak, a lakásomtól nem túl messze eresztik le a bűzös rakományukat egy utcai leeresztőbe és hiába telefonálunk ilyenkor a rendőrségre vagy a polgármesteri hivatalba.
Meg azt is tudjuk, hogy Tarlós régebben a SZDSZ tagja volt és mint pártelhagyó nincs túl felhőtlen viszonyban a SZDSZ vezette fővárossal.
Lehet hogy Galgahévízen emiatt lett teljes a csatornahálózat?

Előzmény: Pepinbacsi (163)
Haszil klara Creative Commons License 2002.08.21 0 0 165
"a Bécsi úti kávépörkölő szagát a Graphisoft parkban is érezni"

Ha jól tudom az idézett kávépörkölő a Bécsi u. 343 sz. alatt müködik. Emlékeim szerint ez a több hektáros terület a Fővárosi Önkormányzat tulajdona és annak egy Demszky nevü úr a főpolgármestere. Méltatlan lenne (ezt is) Tarlós nyakába varrni.
Legyünk azért pontosak.

Előzmény: Patry Óta (162)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!