HA a bolt felé jársz kérdezd már meg te is a sima S2 emblémát előre, mert nekem telcsiben 10e-t mondott a srác :eek:
Hátha te csókos vagy ott és 4000-ért odaadja neked. 5000e-ig kell.
Nézegettem a neted a hátsó index? búrát, tudod ami ennek narancssárga és amiket találtam a neten mindegyiknek ugyanilyen volt. Istié biztos tunning pirosbúra ;)))
Az biztos ;)
De én ugye még nem vezettem ilyen gyors gépet, nagyon szokatlan is volt, nem is mertem úgy indulni ahogy egyik ismerősöm akinek valamilyen Porsche_Audi keverék verdája van LOL:-)
De tetszett ám, jó volt.
Cry,
Láttam a Taxit de ez a mondat nem ugrott be:-)
Szóval akkor még nem vettél ajudit? Mert csak azt láttam, hogy 1 ideig mentél minden nap megnézni valami S2-est. Aszittem már rég túl vagy a vásárláson:-). Tudom hogy ez hosszú folyamat:-)))
vd
VG206SW!
Hú, most ezzel a kliós beszólással úgy megbántottál! :))))))))))))))
Biztos szarul eset, hogy egy általatok dédelgetett vasat lehúznak egy teszten. Evvan, de ha ezen így felhergeled magad, akkor soxerencsét az életben! :)))))
úgy látom hogy Te is írogatsz egy pár fórumba, akkor tudnod kell, hogy milyen ez. Egyszer beszólnak neked, egyszer Te szólsz be másnak, néha felhergeled magad máson, néha meg más rajtad. Nem kell ezt annyira a szívedre venni.
A cikkel kapcsolatban meg - szerintem - nem feltétlenül jó úgy védeni egy típust, hogy azt mondom, hogy a "másik is szar". Én sem vagyok elájulva a középmotoros Clio-tól, mert bár nagyon jól néz ki, a menettulajdonságai enyhén szólva is viccesek. Ha már ilyen kinézetű autót csináltak, akkor szerintem sokkal brutálisabbra kellett volna építeni. De: az átalunk véleményezett cikkben A 206 RC-RŐL VOLT SZÓ! Éppen ezért, kit érdekel a Renault Clio??? És - bár nagyon tiszteletre méltó, hogy véded a márka becsületét, tudom, hogy én is ezt tenném bizonyos Audik esetében - azért azt Te is beláthatod, hogy ez az RC elég haloványra sikeredett, a kormányprobléma meg egyenesen NAGYON GÁZ... Biztos vannak jó tulajdonságai is, de azért van egy minimum, amit egy "sportautó"-nak meg kell ütnie, és ha azt nem éri el, akkor igen nehéz róla pozitívat mondani. J.F-et (a cikk íróját) személyesen is van szerencsém ismerni. Valóban csípős egy kicsit a nyelve, de az értékítéletében meg lehet bízni.
Ki az a pauló? Cry most neked végülis milyen kocsid van? Mer asszem én itt kimaradtam 1-2 dologból a múlt héten vagy azelőtt??? Mer én már ebből majdnem asziszem hogy VW paulód van:-))))))
Na mi áll itt a Bazilika elött? Na mi?
ETG-096 és ződ! ;)
Támadjátok be ha még actual.
Schuszival hazafelémenet a Hungárián vagy 8x gyorsulgattunk. Nemhiába notorius gyorshajtóval és rajtolóval volt dolgom, ugyanis mindig lerajtolt, na de utána... ;)
AZ egész egy 2.2Preluddal kezdődött, azt hitte hogy gyorsabb nálam ;) wehhehehehehehehhe
Ez sem felejti el a jó öreg pauló arcát ;)))))))
Cry,
Én is mennék bármikor, mert felraktam a téli kereket, amitől 50 LE-vel erősebbnek hat az autó és kíváncsi lennék...de ma estére már esőt mondanak:-(((((((((
vd