Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
Hm,nincs is fincsibb a 031-nél a maga jó kis fapados belsőjével.
Múltkor éjszakai műszak után, hajnalban a 2-en Ő volt.Kb. 40-en utaztunk a gépen,abból 30-an álltunk...Azóta a maradék 10 táppénzen van a -5 fokos ülésektől...:D
Más:
Tudomásom szerint 2 hete a közgyűlésen döntöttek a helyi tömegközlekedési viteldíjakról...De erről nagy kuss van,sehol nem hallani erről egy árva szót se,nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lehet az ügy mögött!?Csak nem elhalasztották a döntést,valaki információval rendelkezik esetleg?
Na, úgy látszik az előző hsz-ek alapján mindenki kedves :D. Helyi fordán c7/2-n volt ma bent a JZY-067, kellemes laprugós kocsi. Szegény sofőr kamatoztathatta a kommunikácós tréningen hallottakat, mert csak a 3ason szerintem vagy 200-szor elmondta a járatszámot, és ennek ellenére végig kedves és higgadt volt. Ha a vezetőség valóban olvassa a fórumot akkor megérdemelne valami dícséretet azzal kapcsolatban ahogyan ma az utasokhoz viszonyult. :)
Sziasztok!Még új vagyok a fórumon. Kedves BOP-317 a GVM-007-et nem újjították fel csak lefényezték mint a 005-öt asszem 20-son van ha valki megakarja nézni és ha jól láttam hátul új rendszámmal rendelkezik :)