Keresés

Részletes keresés

_paha_ Creative Commons License 2002.12.21 0 0 786
szokásos kérdésem: ha rátelepítem 1.1-esre az 1.3a-t, a leveleket és a levelezési beállításokat megőrzi?

_paha_ Creative Commons License 2002.12.21 0 0 785
most raktam fel az 1.3a-t, tesztelési célból...
majd beszámolok a tapasztalatokról. (-;

kíváncsi vagyok a spam szűrőjére...

ggaabboo Creative Commons License 2002.12.18 0 0 784
Az install után indítsd újra a mozillát.
Az újraindítás után a levelezőt megnyitva kattints a levélírásra (Compose), ott fogod látni felső sorban az "ABC spell" gombot.
Megírod a levelet, majd erre kattintva, majd kiválasztva a nyelvet tudsz ellenőrizni.

Remélem érthető voltam. Amennyiben nem, akkor folytatom szívesen:)

Üdv: Gabó

Előzmény: kaanga (783)
kaanga Creative Commons License 2002.12.18 0 0 783
Szia!

Mondjál valami közelebbit erről a progiról, mert én valamit letöltöttem, de nem jelezte, hogy havá teszi és nem tudom, hogy miként lépjek tovább.

kaanga

Előzmény: ggaabboo (782)
ggaabboo Creative Commons License 2002.12.18 0 0 782
Sziasztok!

Egy jó kis oldalt találtam, ahol van magyar helyesírás ellenőrző mozillához linuxra és windowsra is.
MozillaCafe oldalon találhatóak. Egy új oldal, nekem működik is az ellenőrző, bár a hüje szót nem javítja hülyére:)

Nemrossz Creative Commons License 2002.12.18 0 0 781
Kösz crockl!
Közben levettem a szívemről a kezemet, és csináltam egy jó kis uninstallt, pillanat alatt lekapta, és új könyvtárba telepítette az újat, (egyelőre?) tökéletesen működik, csak a pluginokat kellett átpakolni. Megpróbáltam az 1.2.1 nyelvi filét ráerőszakolni, nagyon nem szerette, bár a toolbar visszamagyarodott, az eredmény elkeserítő lett: ugyanaz a hiba a bookmarks alatt, ugyanolyan gyalázat a levelezőben... Most már tiszta angol (american :o)) ) fut, és a levelező is kezd megtetszeni :o)))
Kösz!
Előzmény: crockl (779)
crockl Creative Commons License 2002.12.18 0 0 780
kicsit felreertheto, a xul.mfl az nem kivetel az torlendo/torolheto barmikor :) Mondjuk jodolog hogy ezt minden 10 hozzaszolsba 1x le kell irni :), irok ra mar valami script-et :)
Előzmény: crockl (779)
crockl Creative Commons License 2002.12.18 0 0 779
sajna ha valtasz akkor a mozilla dir alol le kell torolnod mindent, kiveve a plugins konyvtarat, meg a profile-odbol a XUL.mfl file-t.
Nem kell felned hogy meg kell tanitanod ujra mert a beallitasaid az a profile-odba vannak ott is leginkabb a pref.js-be.
Letorlod regit, felteszed uj mozilla-t es az xpi-ket felteszed, peldaul magyaritas, theme, kiegeszitesek stb. Es minden a regi :) Felteve hogy amiket feltettel hozza az az ujhoz is jo.
Előzmény: Nemrossz (778)
Nemrossz Creative Commons License 2002.12.17 0 0 778
Amúgy nekem tetszene az 1.3a, én is rátelepítettem az 1.2.1-re, meg is tartotta a magyar nyelvű beállításait, de az oldalsávban leölte a Bookmakokat (XML értelmezési hibára hivatkozva). A levelezője is gyalázatos lett, de ez nem zavar, mert nem nagyon használtam.
Nem akarnám uninstall után újratelepíteni, mert félek, hogy elfelejt mindent, aztán taníthatom újra.
Van valami ötletetek?
Előzmény: Andreas (777)
Andreas Creative Commons License 2002.12.16 0 0 777
Jó ez az új 1.3a . Az 1.2.1 elkezdte nálam azt csinálni hogy az ablakokat kb. 2 másodperc késéssel zárta be (File, Exit választása 15 ablak mellett = kb. 30 mp várakozás amíg egyenként bezárogatta őket). Ezt a jó szokását gyalu+reinstall után is megtartotta, de a rárakott 1.3a -tól azonnal megszünt a jelenség.
Translator Creative Commons License 2002.12.16 0 0 776
Szia!

Régebben valaki írt a MozTweakről, abban be lehet állítani, hogy mennyi kapcsolatot nyisson meg egyszerre.

Előzmény: WASP (772)
crockl Creative Commons License 2002.12.16 0 0 775
Nemtudom de mozilla nem ragaszkodik ilyen butasagokhoz mint hogy hany szalon :) Amugy van az a pipeling a network beallitasoknal, ott erdemes http 1.1-re tenni es mindet kapcsolokat bekapcsolni. Nekem annyi kapcoslatot nyit ahanyat kell, alkalmankten egymas utan, vagy egyszerre megnyitok par tab-ot akkor hirtelen lesz vagy 10-15 kapcsolatom ha nem tobb:) Tehat ilyen hulyeseg mint ie-be volt/van nincs mozilla-ba, ezert nincs is hol allitani. Van a pipeling es a keep-alive.
WASP Creative Commons License 2002.12.15 0 0 774
Nekem chellom van ugyan, de a current setting-ről átállítottam az optimal settings-re és így pl a max contct 2 szállról 20 szálra ugrott fel.
Elvileg beállít mindent autó.
Utánna mentés és újraindítás.
Előzmény: kaanga (773)
kaanga Creative Commons License 2002.12.15 0 0 773
Szia!

Olvastam tőled a TCPOptimizerről és azt írod, hogy meggyorsítja IE-t.
Nekem ADSL kapcsolatom van és az lenne a kérdésem, hogy ha ezt letöltöm akkor mit kell csinálnom. Milyen lépéseket kell tennem, hogy gyorsabb legyen az IE?

kaanga

WASP Creative Commons License 2002.12.13 0 0 772
Hi!

Most lehet nem fogtok szeretni de nézzétek el nekem ezt a buta kérdést, márcsak azért is mert én nyitottam ezt a topicot:)

Szóval az lenne a lényeg, hogy win alatt meglehet büttykölni a IE-t hogy ne 2 szálon kapcsolódjon, hanem pl: 20 és mindezt akár serverenként. Sajna így összehasonlíthatatlanúl gyorsabb lett mint a Mozilla:(

De én ragaszkodnák a mozillához, ha hasonló lenne a tudása, azaz ő is tudna kapcsolódni 20 szálon. Aki esetleg nem hiszi próbálja ki a következő oldalon letölthető TCP/IP Optimizer-rel. http://speedguide.net/

Szóval ilyet lehet művelni a Mozillával?

crockl Creative Commons License 2002.12.13 0 0 771
Leiram mar korabban, most csak roviden, deaz iment is leirtak.
1.0.x az a netscape szamara, leginkabb bugfixek es ns-nek, ns-hez, de persze mint mozilla az is mozilla:)
1.x ami most 1.2.1 a stable es 1.3a a meg kiadatlan de elkezdett fa. Ez az 1.x szeria a mozilla fejlesztoinek a faja, ide kerulnek tovabb a fejlesztesek ujjitasok, amelyek magat a mozilla motorjat erintik.
Nagyjabol ez azert tortent, hogy a netscape-nek legyen egy stabil, end user-eknek szolo verzioja amiben fontos a stabilitas es jo mukodes, es nem annyira akarjak ns-ek hogy a "felkesz" meg teszteles alatt allo reszek bekeruljenek a netscape 7.x szeriakba, hiszen nekik fontos hogy ne fagyjon, a sajat szolgaltatasaikat jol es megbizhatoan tudjak ajanlani, biztositani, supportalni.
1.1.x tree nincs, ezt nem tudom honnan veszed.
Kicsit bovebben errol par 100 hozzaszolassal korabban, nalam :)
Előzmény: blr (770)
blr Creative Commons License 2002.12.13 0 0 770
Bocsánat, hogy belepofátlankodok, de nem az 1.0.x a stabil és az 1.2.x a fejlesztői. A fejlesztői az 1.1.x, és amit abból stabilnak tartanak, az az 1.2.
(Az 1.2.0 "műhiba" folytán lett nagyon bug-os, amit néhány nap alatt helyrehoztak, bár nekem nem igazán tűnt hibásnak :)
Előzmény: ggaabboo (762)
ggaabboo Creative Commons License 2002.12.12 0 0 769
Használ valaki enigmail-t pgp levelezéshez?

Feltettem, http://enigmail.mozdev.org/, nagyon korrektül tudok vele elektronikusan aláírni, titkosítani is tudok, de ha valaki nekem elküldi a nyilvános kulcsát, akkor nem tudom tárolni, hogy utána azonosítsam.

hant Creative Commons License 2002.12.12 0 0 768
Köszi! Most töltögetem le és utána meglátom, hogy milyen!
Előzmény: crockl (767)
crockl Creative Commons License 2002.12.12 0 0 767
A 761-es kommentem elso linkjerol, onnan is a sea konyvtarbol a megfelelo melysegben.
Előzmény: hant (764)
ggaabboo Creative Commons License 2002.12.12 0 0 766
Szia!

Nem neked, mert tudom, hogy Te is nagy tesztelő gyerek vagy:)

Előzmény: crockl (763)
toccata Creative Commons License 2002.12.12 0 0 765
Előzmény: hant (764)
hant Creative Commons License 2002.12.12 0 0 764
A komplett NS 7.01 honnan tölthető le?
Előzmény: crockl (761)
crockl Creative Commons License 2002.12.11 0 0 763
koszi, bar gondolom nem nekem cimezted :-)), mivel en is ezt irtam le ;), egy reszet mar korabban, amikor probaltam leirni valakinek itteni kerdesere hogy miert mi az 1.x es miert van 1.0x :)
Előzmény: ggaabboo (762)
ggaabboo Creative Commons License 2002.12.11 0 0 762
A mozilla két ágon fut. Az egyik az 1.0x, a másik az éppen a 1.2.1-nél tart.
Az a különbség köztük, hogy az 1.0x sorozatba nem tesznek mindig valami új funkciót, hanem a hibákat próbálják javítani elsődlegesen.
Az 1.2-es sorozatban több funkció van, de nem is annyira stabil, tapasztalatom szerint lassabb is.
Naponta akár több buildet is kipróbálok, de a legjobb az éppen az 1.0.2-es nél tartó változat. Erre épül a Netscape 7.0.1-es is, amely szintén nagyon stabíl.

Előzmény: crockl (761)
crockl Creative Commons License 2002.12.11 0 0 761
Ja, ki is akartam irni hogy kijott mar, a par hete mar beharangozott NS 7.0.1 :)
ftp://ftp.netscape.com/pub/netscape7/english/7.01/
http://channels.netscape.com/ns/browsers/download.jsp
release notes
Ezen netscape verzio motorja az 1.0.x-as sorozatu mozilla 1.0.2 valtozata. A mozilla tovabb az 1.x sorozatszamon fut, amibol most ugye az 1.2.1-nel tartunk kiadasilag.

Előzmény: Wooody (760)
Wooody Creative Commons License 2002.12.11 0 0 760
Megtaláltam köszi.
báár már váltottam Netscape 7.0.1-re.
Előzmény: crockl (759)
crockl Creative Commons License 2002.12.10 0 0 759
Na, most latom csak hogy IE-be vagy egy import and export cucc:) (file menu) es ott lehet a favoritokat 1 html-be bele exportalni. Ezt a html-t meg a mozillaba, netscape-be importalni :) Ugyhogy nem kell semmilyen kütyü meg progi kulon.
Előzmény: Wooody (741)
crockl Creative Commons License 2002.12.09 0 0 758
Akkor mozilla dir-t plugin-okon kivul torold le, xul.mfl filet profile-bol torold le, es tedd ujra.
Előzmény: Vandorr (757)
Vandorr Creative Commons License 2002.12.06 0 0 757
Akkor most lassabban írom le, hátha úgy érthetőbb. Figyeljétek a kezemet.
A Mozilla egyszer csak több felhasználós módban indult el. Kérte, hogy válasszak magamnak profilt, ám egyet sem mutatott meg (default vagy Default User). Mivel a létrehozásra lehetőség volt, ezért létrehoztam egyet (ugyanazt nem engedte), majd az újonnan létrehozottat kijelölve próbáltam elindítani a Start-tal. Ám semmi sem történt. Egyedül csak az Exit működött. Nos ezen segített egy shut down.
Hát ennyi. De theme -t nem tudok installálni, s a Go gomb sem működik. Moz. 1.2.1
Most megvan minden a könyvjelzők és a jelszavak is.
Előzmény: crockl (756)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!