A fórum indulása délutánra várható, jelenleg nem érhető el. Ha elindul, a kis ablakban lévő infókat olvasd el, ott megtalálod a felhasználónevet és jelszót, amivel a fórumra kerülsz. Ott meg értelemszerűen kiválasztod a regisztrációt és regisztrálsz.
Már régebben is próbálkoztam, de mindig a bejelenkező kis ablak jelenik meg előttem, ami ugye felhasználó nevet meg jelszót kér a BEJELENTKEZÉSHEZ! De ugye először regisztrálni kell! Hogy?
Az MSTS terén teljesen kezdő vagyok, abban kellene egy kis segítség, hogy honnan tudom letölteni magát az alapprogramot ("magyar verzióra" gondoltam), és persze hozzá pályákat és járműveket.
Nem töltöttél le hozzá mindent vagy rossz helyre másoltad! A flirt mappáján belül kell lennie egy cabview és egy sound mappának is, ezeket ellenőrizd, ill. ha megnyitod bármelyik flirt .eng-fájlját egy szövegszerkesztővel és azon belül rákeresel a "cabview" szóra, akkor ellenőrizni tudod a kabin nézet elérési útját.
Köszönönöm Szépen, mégvalami van egy olyan gondom Flirtnél... Hogy le van töltve minden ami kell a Balaton Dél hez minden és mire betöltenem azt írja a kabin létrehozása sikertelen és pufff... Mi a rossz vagy én rontottam el valamit? :O
Egy ideje keresem a 1 vonalat a Budapest - Győr ami tatabánya felé megy nem tudjátok honnan lehetne leszedni? Esetleg ha van ilyen link akkor még hogy mi kell hozzá :)
Valaki tudna adni nekem egy MMV, vagy Train Hungary-s vagy egyéb Magyarorszàgon járó Csaut hanggal,kabinnal együtt. Hozzáteszem van itt pár jó arc aki tud átfesteni. Ha esetleg nem lenne MMV Csau akkor nem lenne valakinek kedve megcsinálni??