Keresés

Részletes keresés

Cifu Creative Commons License 2002.12.19 0 0 8882
Banyek, és én még azthittem elég körültekintően néztem végig milyen ADDON-ok kellenek majd :))

Köszi a visszajelzést, az "editorupdate102.pbo" immár belekerült a ZIP-be, úgyhogy sajnos újra le kell töltened INNEN. Remélem most már működni fog :)

Előzmény: ApWar (8879)
Gedu Creative Commons License 2002.12.19 0 0 8881
ZSÍR!

Blondy az. Én nyertem? Remélem, mert én is ideggyenge leszek! :)

Gedu [ZSIR]

Előzmény: Messorka (8880)
Messorka Creative Commons License 2002.12.19 0 0 8880
Zsir mindenkinek!

Blondy:

Koszi! :)

Nos a kerdesem a kovetkezo:

Bizos sikerrel indulhat a "ki eri el a legtobb frag-et" versenyen, akarmilyen palyan, es kornyezetben, szinte lehetetlen ellene erdemlegesen harcolni, ha meg ketten van meginkabb...:)
Gyakori jelenseg ellenfelei koreben az ideggyengeseg szindroma, nemritkan kulon verdij van a fejen.
Ki az?

Udv:

M

ApWar Creative Commons License 2002.12.19 0 0 8879
Sziasztok!

Cifu ki akartam próbálni a pályádat de a következő hibaüzenetet dobta ki:

"Cannot load mission, missing addons: editorupdate102"

Honan tudok ilyen addont leszedni?

Üdv ApWar[HUN]

Előzmény: Cifu (8876)
Szoszi Creative Commons License 2002.12.19 0 0 8878
Beba!

Helyes a megfejtés!

Előzmény: bebaszov (8874)
Cifu Creative Commons License 2002.12.19 0 0 8877
Aki esetleg nem ismeri Scott Cunningham's Armor in Action honlapját, az sürgősen pótolja be, rengeteg témábavágó képre lelhet itt a kiváncsi nép :)
Cifu Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8876
Nos, nehéz szülés volt, de az "NST - Fog of War" elkészült. Letölthető INNEN.

Bármilyen jellegű kommentet szivesen fogadok vele kapcsolatban.

Hozzá kel tegyem, hogy nem jött volna létre, ha nincs paradia, neki külön köszönet :)

Csabaeeeee Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8875
Te Szöszi!
Beregre rohogtem magam a talalos kerdeseiden, sajnos a munkahelyemen a kollegak nem tudtak mire velni miert rohogok magamba "C programozas" kozben :)
Kisse fazis kesessel de megertettem a multkori poent.
:-)
Bye
Csaba
bebaszov Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8874
ZSÍR!

ez nem lehet más, csak mindenki kedvenc orvlövésze: Ghost

Előzmény: Szoszi (8873)
Szoszi Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8873
Apwar:

A válasz helyes :)

Messor: Semmi gond a stilusoddal. Gond akkor lenne ha valakinek nem lenne egyéni a stilusa :)

Apwar nyereménye: Jelenlétét gyakran csak egy gyors,éles puffanás jelzi. Az ellen pedig összeomlik a zászlórúd tövében. Töbnyire helyzetét homály fedi és csak találgatások irányulnak pontos poziciojára vonatkozóan. Ha keresésére indulsz köddé válik. Tipikus földi egység. Kire gondolok?

Cifu Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8872
Hát sajnos ez a Nuke Zone sehogy sem akar működni, direkt megpróbáltam úgy, hogy {BastarList = list this; "setdammage 1" foreach BastarList}, de így se működik, úgyhogy egyenlőre lekerül a napirendről :((

Viszont a "not alive cel" működik, THX érte.

Most dolgozom a Briefing-en, úgyhogy estére meglesz, tuti.

bebaszov Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8871
Cifu:

meg van borulva a freeweb, most nekem se megy.

kérlek, ismételd majd meg a kérésed!:)

Előzmény: Cifu (8870)
Cifu Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8870
bebaszov:

Rávetettem magam a linkre, és a következőt adta vissza:

HIBA
A kért URL nem tölthető le

--------------------------------------------------------------------------------

Az alábbi URL letöltésekor: http://flashpoint1985.freeweb.hu/

a következő hiba lépett fel:

Sikertelen kapcsolatfelvétel
A rendszer válasza:

(61) Connection refused
A kiszolgáló szerver vagy az adott hálózat valószínűleg nem működik. Kérjük, ismételje meg kérését!

paradia:

Köszönet, máris nekiesek kipróbálni :)

Johnny_Smith:

Amit most csinálok, az egy 8 vs 8 küldetés, ahol az egyik csapat véd egy objektumot, a másik meg megpróbálja elpusztítani. A felvázolt dolgok arra kellenek, hogy a népség ne álljon neki a sziget másik oldalát felfedezni, hanem szigorúan azt tegye ami a dolga. Ez remélhetőleg ma estére már kész lesz.

Amúgy a LAN-ra inkább Co-Op missziók készülgetnek, ám ami ezekből készen van, azt azért nem rakom egyenlőre ki, mivel egyfelől tele van olyan Addon-okkal, ami nem szerepel a listán (SEB Nam Pack v2; Russian Weapon Pack; KSVK sniper; AWP sniper; PSG-1 Sniper; ASH Real MBT pack; ASH Real IFV pack; Winter Nogojev; Winter Everon; Jungle Everon). A másik fele meg az, hogy ezek a küldetések nem a netes sávszélességre készültek, az 50-60 ellenséges egység teljesen álltalános, de van, ahol a 100-at is eléri ez a szám - ennyi egységnek pedig aligha örülnének a lassabb kapcsolattal rendelkezők (mondjuk én a 64k-val sem igen merek OFP-zni :)).

Amúgy apróbb szépségek lesznek a missziókba, mint pl. kérhető légicsapás, minden küldetésnél ha meghalsz és Respawn-olsz, akkor ugyanazzal a felszereléssel éledsz újra, amivel eredetileg indultál, stb...

Messorka Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8869
Zsir!

Most itt teremtem..:)

Nemtom segit-e?

Ofp +Red Hammer gold edition /alapbol 1.30/+1.65 patch/bmp hiba detto, de nem erdekes.../+Resistance+1.85patch+1.90Patch.

Szoszi:

Kerdesem a kovetkezo:

Attol meg elviselheto vagyok ugye? :)
Vagy nagyon gaz a stilusom?

Udv:

M

paradia Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8868
jut eszembe, ha az alive nem muxik valamire, akkor meg mindig ott van a getdammage
Előzmény: paradia (8865)
bebaszov Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8867
ZSÍR!

ezúton is csókoltatom a webszerverünket, ami ismét egy alárúgásért esedezik

bebaszov [ZSIR]

Johnny_Smith Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8866
Látom Cifu nagyon benne vagy a misson készítésben. Azé azt nem gondoltam vólna hogy ennyire profi missönt csinálsz lanra :) Ja és mit lehet tudni róla, egy-két finomságot elmondhatnál, mert nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lehet benne :)
Előzmény: Cifu (8856)
paradia Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8865
Activation: BastarList = thislist - list SafeZone; "_x setdammage (getdammage _x) + 0.2" foreach BastarList; KillBastar = False

itt csereld ki a "thislist"-et "list this"-re, ugyanis a thislist-et valtozokent fogja ertelmezni, es ures tombot ad vissza ra, mig a "list this" a triggerben levo egysegeket.

egyebkent, szerintem egyik triggernel sincs szukseg az Anybody beallitasra, mivel a trigger ettol a beallitastol fuggetlenul visszaadja az osszes benne levo egyseget, es a jelen peldaban csak ez kerul hasznalatra

hamis ertekkel is lehet triggert uzemeltetni, csak negalni kell a feltetelt (ahogy azt trigger10-es is teszi). pl: ! alive cel vagy not alive cel
a masik megoldas megoldas a "szemlyreszabott" trigger not presents-el (vagy valami hasonlo). ezt alkalmazzak a mar emlitett bmp-s peldaban

ApWar Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8864
Messor:)
Előzmény: Szoszi (8861)
bebaszov Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8863
Cifu:

nézz el ide:
http://flashpoint1985.freeweb.hu/

itt az "info" menüpontra kattintva, majd továbbhaladva az "tutorial" felé, az "alapokon" át eljuthatsz egy olyan menüig,amelyben a "küldetés végét" választva leírják, hogyan kell megcsinálni azt, hogy egy BMP leZSÍRozásakor vége legyen a missziónak.

bebaszov Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8862
ZSÍR, cáratyuska!

szerintem is próbáld meg az alap ofp-t felcuccolni, a red hammert hagyd ki.

én így csináltam:
alap ofp
1.20
1.30
1.46
Resistance
1.85
1.90

a noe.pbo-nak és o.pbo-nak ott kéne lennie.

bebaszov [ZSIR]

Szoszi Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8861
Pepike:

Ismét nyertél egy kérdést :)

Erősen filozófikus a stílusa. Sokat beszél. 3. sör után már túl sokat is :) Hol itt terem hol ott terem. Kire gondolok?

Előzmény: komipepike (8853)
ApWar Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8860
Hi!

Látom kis vihart kavart, hogy szídtam a matávot:))

Nyugi senkit sem akartam megbántani. Különösen Blondyt nem.

Na mindegy de volt már jobb is remélem lesz is még:)))

Csá

ApWar[HUN]

scottish Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8859
És, ha az alap cuccot upgradeled?

Én a kövewtkez? kakasnyakelvágós szertartást végzem minden újratelepítéskor:

Ofp alap
Ofp 1.1 upgrade
Ofp 1.2 update
Ofp 1.3 update
Ofp Red Hammer
Ofp 1.46
Ofp Resistance
Ofp 1.85

Előzmény: caratyuska (8857)
Cifu Creative Commons License 2002.12.18 0 0 8858
És ha megpróbálod a Red Hammer nélkül, egyből a RES-t felrakni?
Előzmény: caratyuska (8857)
caratyuska Creative Commons License 2002.12.17 0 0 8857
asszem tegnap kb 10x csináltam meg :) ,ma még csak 5-nél járok kb ;) . Egyébként elmondom hogyan csinálom ,hátha ti nagy öregek találtok benne valami hibát :
1/ Alap game felrak (Gold kiadás)
2/ Red Hammer-Gold Upgrade cd felrak (ez 1cd-n van ezek vannak ráírva)
3/ Resistance felrak
4/ itt b@szik be a jóég mikor az összes létező 1.85 ,vagy 1.9 ,vagy 1.91 patch hibát jelez (idézem : \OperationFlashpoint\RES\ADDONS\NOE.PBO.tmp: bad checksum: 29599620 (expected=29599616)
File E:\OperationFlashpoint\RES\ADDONS\O.PBO.tmp: bad checksum: 401594427 (expected=401594415)
) valszeg azért ,mert ez a két .PBO nincs is az adott könyvtárban :) ,de miért? :)
Előzmény: bebaszov (8855)
Cifu Creative Commons License 2002.12.17 0 0 8856
Skacok, ismét kellen egy kis segítség :)))

A gond a következő: az OFPEC-en találtam egy jó kis megoldást arra, hogy ne hagyja el minden jótét lélek a kiszabott játékteret - ám nem igazán akar működni nékem...

A téma így nézne ki:

Trigger 8 (ha jól értem, ez csupán azt határozza meg, hogy mely terület legyen biztonságos)

X: 450
Y: 250
Angle : 15
Activate: by Anybody
Text: Safe Zone
Name: SafeZone

Trigger 9 (ez lenne a Nuke Zone, az a triger, ami megsebezné azt, aki elhagyná a Safe Zone-t. A műküdése elméletben: ha valaki kilépett a biztonságos területről, megsebzi (+0.2 Dammage), majd a Trigger kikapcsolja magát)

X: 2500
Y: 2500
Activate: by Anybody, Repeatedly
Text: Nuke Zone
Condition: KillBastar
Activation: BastarList = thislist - list SafeZone; "_x setdammage (getdammage _x) + 0.2" foreach BastarList; KillBastar = False

Trigger 10 (Ez a késleltető, ennek kellene 3 másodpercenként újra üzembe állítani a Nuke Zone-t, ha valaki "kisütötte" volna)

X: 0
Y: 0
Activate: Repeatedly
TimeOut: min 3 max 3 avg 3
Condition: !KillBastar
Activation: KillBastar = True

Mi lehet a gond, miért nem hajlandó nálam ez működni?????

A másik, amivel nem boldogulok jelenleg, az az, hogy ha egy adott objektum elpusztul (legyen a neve "cel"), akkor azt hogy tudom megoldani, hogy győzelemnek minősítse? Az "Alive" dolog esetén ugye ilyenkor "False" jön vissza lekérdezésnél, de azzal nem tudok egy Triggert üzembe helyezni :(

bebaszov Creative Commons License 2002.12.17 0 0 8855
telepítsd újra az ofp-t! nekem is eljátszotta ezt párszor, több különböző gépen is. újratelepítés után minden klappolt (Blondy, mondd ki: KLAPPOL!).
Előzmény: caratyuska (8854)
caratyuska Creative Commons License 2002.12.17 0 0 8854
Tudna valaki linket adni egy működő 1.9 patch-hez? Mert nálam érdekes módon egyik sem müxik :( . Már a fene esz meg hogy tegnap este óta nem tudom kipróbálni a multit ;)
komipepike Creative Commons License 2002.12.17 0 0 8853
TE?
Előzmény: Szoszi (8852)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!