Milyen jó, hogy kedves/jó számodra, hogy talpraesett embernek tituláltalak! Mostanában úgyis mindenki szemében én vagyok a gonosz, bunkó+ilyenek DE UGYE NEM?
Milyen kedves/ jó, hogy talpraesettnek embernek tituláltál... :-)
Minden másról a LEV tudna bővebb felvilágosítást adni, de ő mostanában eltünt... Jó lenne, ha valaki (aki esetleg napi kapcsolatban van vele) szólna neki, hogy a FÓRUM őérte kiált! :-) (Főleg most, hogy holnap 1 évesek leszünk!!! :-) )
Köszi LBB! Végre egy talpraesett ember! Amúgy mennyire biztos, hogy a 19-i koncerten Mind Control is lesz? Bár ők már (MC) említették, hogy esetleg lesznek közös koncertek FF-kal, de ilyen hamar?...
Na, a 3-as busszal kell menni, és a Hengermalom úti megállónál leszállni. Majd némi gyaloglás, (nem sok!)de innen már nem lehet eltéveszteni. -> ARAL kút, McDonalds... Ha más közlekedési eszközzel jöttök, akkor is a Hengermalom útat keresétek. Ennyit bírtam előkaparni a memóriám sötét bugyraiból... :-)
Milyen jó, hogy a munkahelyemre beérvén kapásból rátértem a szombati koncertre. Most legalább eltémázgathattok az útvonalon egész nap. Vagy a dolgok jelenlegi állását tekintve egész héten?:)
Na hát én csak valami olyanra emlékszem, hogy zötyögtünk a 40 akárhányassal, szerintem 47, de lehet,hogy 41 mittudomén, de még a Wigwam előtt jóval leszáltunk valahol ahol valami park is volt és előszőr azt hittük, hogy ott lesz, aztán kiderült,hogy nem. Végül le kellett kanyarodnunk balra és hosszas gyaloglás után megérkeztünk oda.
Azt mondjátok, hogy hol van pontosan, merthogy a "Lágymányosi öböl", vazze, eléggé nagy... :)Lágymányos nagyjából a Szabadság-híd és a Lágymányosi-híd közötti szakaszt jelenti (de inkább Petőfi-híd - Lágymányosi-híd). Itt épültek/-nek az új egyetemi létesítmények, nem t'om elképzelin, hogy ott hol lenne a koncert. Aztán a Lágymányosi-híd - ha úgy tetszik - túloldali részén van a West-Balkán (tulképpen még ez is Lágymányoshoz tartozik), ahol Leventééket már nem eccer láttam, elvileg itt is lehet koncert, bár akkor nyílván azt írják, hogy WB a helyszín...
Sz'al azt kéne tudni, mi a pontos helyszín, és akkor mondom, hogy lehet odajutni... (XI. ker-i vagyok... :))
Sok lehetőség van, a 3-as busz valóban jó lehet, villamosok is, stb. Mondjuk a WB-ba kocsi nélkül nem érdemes elindulni...
Én is voltam ott tavaly, vagy tavalyelőtt, de frankón nem bírom felidézni... Lehet, hogy akkor kívételesen túl sokat ittam?! :-)
Tonex, drága kis Nyuszifül: nem öllek meg, csak :-( leszek, és elkeseredett, és magányos, depressziós, és lehet, hogy az öngyilkosság gondolatával is foglalkozom majd... :-) Szóval szedd össze magad!!!
Na az egyes nem megy át a hidon, de ha pontosan megmondjátok hogy ez hol lesz (talán a Kopaszi gáton?), akkor tudok már mesélni én is.. De a 3as busz szerintem a legbiztosabb, mert az megáll a hidnál..
Köszönöm itt a fáradozásodat, tök rendi vagy! Majd szombatig próbáljátok meg azért kitalálni, mivel menjek, ugyanis Senkit nem akarok megfosztani a társaságomtól
Akkor hányas is?
Esküszöm most már nem is emlékszem.
Pedig hányszor mentem én 47-es a Wigwam felé.
Ráadásul otthon figyel egy 47-es villamostábla a szekrény tetején! Majd holnapra megnézem.
Amúgy MCSING úgy kell oda elkolbászolni, hogy
a Deákon mondjuk felszállsz a 47-es-re (de lehet a Móriczon is) a vilingerre és azzal mész nemtudom hány megállót. Azt hiszem van is ilyen megálló.
Hát ez tényleg komoly! Akkor én még fel se kellek.
De asszem pedig muszály lesz, ráadásul már 11-re ki kéne érni!Hajaj! Balthazar?
Mi a francért kezdenek 11-kor meg délbe koncertet?
Ki volt az a nemnormális akik kitalálta?
Két éve voltam Lágymányosi mókán akkor sokkal normálisabb időben volt!