lehet engem is érdekelne egy "biztonsági másolat" :) ,kolléga! sajnos elég jól "bekávéztam" a koncert előtt, így minden részletet esélytelen volt, hogy megfigyeljek. :)
ja és azt majdnem elfelejtettem, hogy én is a bayley albumoknál hagytam abba a maiden hallgatást természetesen, hiszen én is felsőbbrendű ember vagyok
kiderült ugyanis, hogy én jobban értek az énekléshez, mint a harris, hiszen én meg tudod állapítani, hogy a dickinson pontosabban tudja kiénekelni a frekkvenciákat mint a bayley furcsa hogy egy együttes ilyen híres lehetett egy ilyen hozzá nem értő harris vezetésével
Én nagy maidenes vagyok. Az új albumról: sablonpuffogtatás 1: nem a legjobb. sablonpuffogtatás 2: a csúcson kellett volna abbahagyni
szóval a lényeg barátaim, hogy ne csináljanak több albumot ezek a vénemberek, hiszen mi, a csordaszellem gyermekei azt valljuk hogy csak egy maradhat, csak a legjobb a legjobb, aki nem tud legjobbat az ne csináljon semmit, haljon, meg dögöljön meg
na jó, ne dögöljön meg, de mondjuk menjen a kertbe kapánli, öregekhez illik ez
a lényeg hogy NE CSINÁLJANAK SEMMIT ha nem tudják a legjobbat
böff, én böffentettem
Áldjuk a nevedet csordaszellem!
u.i.: én a legjobb almumokról is csak a legjobb dalokat hallgatom, mert szupermega ember vagyok
ja értem. hát nem ingyen volt, de hogy olcsó-e, azt nem tudom. az fix, hogy ez volt az eddigi legdrágább borítónk. :) amúgy, ha nulláról kezdte volna, akkor sokezer dollárt kellett volna fizetni. ja, és tudtuk, hogy egy meglévőt alakít majd át, azt viszont nem, hogy ez a honlapján is meg lehet találni.
Az ilyesmi azoknak szól, akik "gerjedéssel" és "pocsék hangzással" együtt is szeretik az általuk látott koncertet emlékbe eltenni, ha már ennyire interaktív kort élünk - mi ezzel a baj?
Másfelől, hogy érthetőbb legyek, Riggs részéről kérdőjeles elkérni gázsit (gondolom) egy olyan munkáért, amit egyszer már megcsinált, és amire utóbb kb. két órányi photoshopot kellett fordítania
gondolom ez, hogy egy olyan eddie-t variált át, ami nem kellett a maidennek, számodra sokat levon az értékéből. lévén, hogy ezt már nem először hangoztatod.
Őszintén szólva ezek az akusztikus intro-k és outro-k engem is fárasztanak némileg. Mondjuk az előző lemezen még inkább feleslegesnek találtam ezeket a részeket. Félreértés ne essék, semmi bajom a hosszabb lélegzetű számokkal ha azok kellően változatosak és érdekesek, de sajnos Harris-ék már nem Rime, Seventh Son-típusú számokban gondolkodnak.
Ja, és nekem az új lemez az El Dorado-nál kezdődik. Egyszerűen képtelen vagyok meghallgatni az első szám introját. Azt pedig végképp nem értem, hogy miért nem lehetett különbontani a Final Frontier nótától. Még jó, hogy nem ez a legjobb szám a lemezen, így simán ki tudom hagyni.
Úgy értettem, hogy a cikk megfogalmazásából az volt az érzésem, hogy emberünk unja az akusztikus, lírai hangvételű intrókat, outrókat /ha van ilyen szó:)/, időhúzásnak véli és legszívesebben átugraná ezeket és a hosszabb tételeket már az elején unja, nemhogy a közepén, vagy végén. Neki a 3-4 perces, könnyedebb témák valók.
Maidenéket pedig egyáltalán nem befolyásolja a mai rohanó világ tempója, hanem szépen, nyugodtan kimunkálják a dalokat, legyen végül akár 11 perces.
Mintha nem arra törekedtek volna, hogy az album adjon egységes képet, mint pl. Seventh Son, hanem minden egyes dal önmagában végletekig megkomponált legyen.
Sőt, körülbelül akkor is életük végéig fényűzően élhetnének, ha mondjuk úgy a Seventh Son után befejezték volna, szóval mégannyira sincs semmi kényszer. Ráadásul nem is lehet mondani, hogy fosnák magukból a lemezeket, négy év telt el most is a kettő között.
az utolsó két bekezdésben írtakat én is így gondolom.
de szerintem belefér.
azzal nagyon vitatkoznék, hogy az új lemezeken csak egy-egy csont nélküli szám lenne.
nem elemzem ki ilyen részletesen, mint itt sokan, de azóta többször hallgattam, és még mindig semmi izgalmasat nem találok az új lemezben.
de ez nem gond szerintem. Az én abszolút kedvenceim nem a heavy metal műfajából valók (innen csak a Maident kedvelem és ismerem el fenntartás nélkül), de egyikük életműve sem egyenletes. Nem is lehet.