A hétvégén nem bírtam tovább és megnéztem a 9. (utolsó) szezon legutolsó két epizódját DVD-ről (The Truth), hááát, érdemes kivárni, csak annyit mondanék.
Lesz ott minden... :-)
Jah, és a DVD-n bónusz fícsörként van még egy teljes epizód, amiben kiderül, hogy
mi lesz a sorsa Scully fiának, hát abban is vannak meglepetések, előkerül pl egy
összeégett arcú ember, akiről először senki sem tudja, hogy kicsoda...
Szóval úgy tűnik Duchovny nélkül is elég állat lesz a 9. szezon...
Mutterom nézi az X aktákat. Sajna vasárnap olyan fáradt volt, hogy elaludt már az elején. Valaki röviden vázolná, hogy mi történt, mert nagyon szeretné tudni!
A mai részbe lesz szülés vagy nem lesz szülés? Nagyon izgat.
Szóval Mulder nem lesz benne a befejező évadba? De ez hogy lesz megoldva, ha egyszer előkerült? Úgy, hogy vállal más melót az FBI munka helyett és így háttérbe szorul?
A 9. évad introját nagyon bírom... a kedvenc intro jelenetem az "Unseen world"-es felirat meg a legutolsó képek... :D épp most csinálok háttérképet is belQlük.
Reyes rulzzzzzz *kár hogy úgy elcseszték a szinkront, úgyhogy tuti nem nézem*. És visszatér Agent Harrison is :-D szerencsére csak egy rész erejéig... :D
Gyermekeim, valóban nemsokára vége a 8. szezonnak, de rögvest kezdődik a 9. szezon (az utolsó). Ebben már nem lesz Mulder (csak a szezon fináléjéban), de attól van még pár igen jó rész.