Ebből is látszik, hogy sose tudlak utol érni, mert a család így is balhézik hogy túl sokat ülök a gép elött. Aztán még csak 7 éve van PC-m hol vagyok még a 15 évhez?? :))
Én is a különböző fórumok, újságokból tudom azt amit illetve saját tapasztalatból (kellett is elég soxor emiatt a winfost telepítenem).
Ja és minden guru ezt mondja "nem tartom magamat annak" ehhez képest ebben a topicban nem tudok olyanról akin ne tudtál volna segíteni. :)
Mindamellett, hogy továbbra sem tartom magam gurunak (rettentően hiányos az elméleti tudásom), a legfontosabb dolog, hogy ne legyen saját családod, (majdnem) minden szabadidődet szenteld a számtehnek, 15 évig magad bütyköld (természetesen az okosabbak tanácsát kikérve, és majdnem mindig megfogadva) a saját, a családod és a (nem kicsi...) baráti köröd pécéit (legyen az telepítés, beállítás, HW vagy SW hiba). Tulajdonképpen ennyi. :o/
Persze, csak nem voltam(unk) elég figyelmes(ek)... :o(
A cödövésők túlnyomó többsége tud SAO-ban (session-at-once) írni(a dívídívésők nem kis része nem), tehát valszeg nem lesz gond.
Nyicc egy sima audio projektet, ráhúzod az audio-trekkjeidet, ha kell, beállítod a szüneteket, és az írás fülön jön a trükk: kicsekkolod a 'Finalize CD' opsönt, viszont DAO-ra (nem DAO/96-ra és nem TAO-ra !) állítod/hagyod a 'Write method'-ot !
Igy lezárja az első, audio szessönt (de a lemezt nem !), és tucc másodikat/harmadikat/stb. nyitni az adatnak, attól függően, hogy hány szessönbe akarod vésni az adatot. Ennyi.
A végerednény az lesz, hogy ha beteszed pécébe, akkor a wincommanderben az adatokat látod csak, az asztali lejáccóban viszont sima audióként viselkedik majd.
A gyári multimédiás audióknak is ilyen a szessönszerkezete egyébként.
Másold át vinyóra a filmet... Tudom, hogy ez nem válasz a kérdésedre, de talán a legegyszerűbb megoldás. Semelyik optikai meghajtó nincs felkészítve arra, hogy jelentős mennyiségű adatot mozgasson 1,5-2 órán keresztül. Nemcsak a drive mechanikáját veszi igénybe, de ilyen időtartam mellett a melegedés sem elhanyagolható, a zajról nem is beszélve.
Nagyon hamar elhasználódik így a meghajtód, különösen ha LG. :-)
Ráadásul nincs annál idegesítőbb, mintha egy pillanatra megakad a film, ha netán egy kissé szennyeződött vagy karcos a CD.
Szeretnék túlírni, de nem megy. Van nero-m, van megfelelő cd-m hozzá (TDK, direkt ehhez ajánlott) van egy Plextor 16/10/40a-s cd íróm.
Azon töprengek, h egyszerűen ez a cd író nem képes ilyesmire. Lehetséges?
Oprendszer xp prof.
Az max 12-szeresen ír, ha jól látom, ott még volt 4x-es írás. Az én kezemben 32x-estől voltak LG írók, és azok mind minimum 8x-osan írtak CD-R médiára. Amúgy az LG-vel 8x-osan írt CDA-kkal sosem volt gondom, nem úgy, mint a régebben HP-vel 4x-esen írtakkal. Az a HP max. 4x tudott írni, és próbából karcoltam vele 4x-esen CDA-t, de lejátszáskor elég sűrűn hallható hibák lettek a lemezen. Szvsz ez a mai 8x-os már nem az akkori 4x-es vagy 8x-os sebesség, sokat fejlődött a technika közben.
Sztem az LG írók nem tudnak CD-R médiára 8x-nál lassabban írni. Már a 32x-es is csak azt tudta. Amúgy amit én CDA-t 8x-osan megírtam, azzal nem volt bajom.
A kerdesem az alabbi lenne: a regi irom elhalalozott, es vettem egy LG GCE8522B irot. Van e olyan program amivel tudok 8x alatt is audiot irni (EAC csak 8x, a Feurio nem tamogatja, remelem csak ido kerdese).
Vad:
Nagy sansszal csak tisztítani kellene az optikát, de esetleg valami olyan újfajta anyagú lemez is lehet, aminek a sütéséhez nem tudja az író kalibrálni magát.